Kısmetse Olur Yarışmacıları Haberleri

Emre Ubeyli ile büyük aşk yaşamıştı! Kısmetse Olur Ayça Ekin Beğen'in son hali gündem oldu

Seda Akgül'ün sunumu ile ekrana gelen Kısmetse Olur yayınlandığı döneme damga vurmuştu. Programda yarışmacılar arasındaki kavgalar ve yaşanan aşklar hala hafızalarda. Kısmetse Olur'a damga vuran isimlerden biri de Ayça Ekin Beğen oldu. Emre Ubeyli ile büyük aşk yaşayan ve ayrılıkları olay olan Ayça Ekin'in son halini görenler çok şaşırıyor.

Magazin 10-11-2023 14:07

Kısmetse Olur Cansel Ayanoğlu gelinlik giydi, sosyal medya yıkıldı! Cansel ve Oğulcan evlendi mi?

Kısmetse Olur Aşkın Gücü tüm hızıyla devam ediyor. 5 yıl aradan sonra Öykü Serter'in sunumuyla YouTube platformu üzerinden yayınlanmaya başlanan program sosyal medyanın gündeminden düşmüyor. Son olarak programın favori gelin adayı Cansel Ayanoğlu'nun gelinlikli fotoğraflarını yayınlanması gündeme bomba gibi düştü.

Magazin 14-04-2023 12:43

KISMETSE OLUR YARIŞMACILARI kimdir? Kısmetse Olur gelin ve damat adaylarının isimleri nedir?

Final yaptığı dönemden beri sosyal medyada etkileşimi devam eden Kısmetse Olur yarışması, 'Kısmetse Olur: Aşkın Gücü' adıyla ekranlara geri döndü. İlk bölümüyle 12 Aralık'ta yayınlanan yarışma, büyük bir kitle tarafından ilgiyle takip edilmeye başlandı. Peki Kısmetse Olur yarışmacıları kimdir? Kısmetse Olur gelin ve damat adaylarının isimleri ne? İşte detaylar...

Magazin 23-12-2022 19:10

Kısmetse Olur 9. BÖLÜM çıktı mı, saat kaçta? Kısmetse Olur 9. BÖLÜM İZLE!

Bir döneme damga vuran Kısmetse Olur YouTube üzerinden yeniden yayınlanmaya başladı. Öykü Serter’in sunumuyla izleyicisinin karşısına çıkan evlendirme programının bu seneki yarışmacıları oldukça dikkat çekti. Peki, Kısmetse Olur 9. BÖLÜM çıktı mı, saat kaçta, nereden izlenecek? Kısmetse Olur 9. BÖLÜM izleme linkine haberimizin detaylarından ulaşabilirsiniz...

Magazin 21-12-2022 15:21

Kısmetse Olur Yarışmacıları

Kısmetse Olur Yarışmacıları Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Kısmetse Olur Yarışmacıları Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Kısmetse Olur Aşkın Gücü'nün Aybüke'si eski haliyle sosyal medyayı ikiye böldü! 'Gamzesi bile estetik'

5 yıl sonra yeniden izleyici karşısına çıkan Kısmetse Olur programı, yeni bölümleriyle YouTube'da milyonlarca izlenme oranlarına ulaşıyor. Kısmetse Olur'un renkli yarışmacısı Aybüke Çangal yıllar içindeki değişimiyle dikkat çekti.

Magazin 20-12-2022 13:34

Ayşenur İnam shoplu pozlarıyla olay yarattı! Kısmetse Olur Ayşenur kimdir, kaç yaşında, aslen nereli?

Fenomen program Kısmetse Olur YouTube platformu üzerinden yayınlanmaya başladı. Kısmetse Olur Aşkın Gücü programında yer alan gelin adayı Ayşenur dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Ayşenur İnam'ın shoplu pozlarını görenler gözlerine inanmadı. Peki, Kısmetse Olur Ayşenur kimdir? İşte hakkında bilgiler...

Magazin 16-12-2022 09:01

Kısmetse Olur yarışmacıları arasında şaşırtan isimler! Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışmacıları kimdir?

Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışmacıları merak ediliyor. 5 yıl aranın ardından yeniden ekranlara dönen Kısmetse Olur'un yeni bölümleri Youtube üzerinden yayınlanıyor. Programın sunuculuğunu sevilen isim Öykü Serter yapıyor. Peki, Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışmacıları arasında kimler var?

Magazin 15-12-2022 16:44

Kısmetse Olur Serdar kimdir, kaç yaşında? Kısmetse Olur Serdar Aycan nereli, ne iş yapıyor? ''Hayatımdaki kadın annem gibi olmalı''

Kısmetse Olur Aşkın Gücü formatı ile izleyicisinin karşısına çıkmaya başladı. Öykü Serter'in eğlenceli sunumu ile YouTube üzerinde yayınlanan Kısmetse Olur Aşkın Gücü'nde yarışmacılar da merak edilmeye başlandı. Damat adaylarından Serdar duruşu, tavırları ve sözleri ile dikkat çekti. Kısmetse Olur Serdar Aycan ''Hayatımdaki kadın annem gibi olmalı'' dedi. Peki, Kısmetse Olur Serdar kimdir, kaç yaşındadır?

Magazin 15-12-2022 12:19

Kısmetse Olur Erol kimdir, ne iş yapıyor? Kısmetse Olur Erol Yıldırım kaç yaşında, aslen nereli? İşte instagram adresi!

5 yıl aradan sonra yeniden izleyicisi ile buluşan Kısmetse Olur Aşkın Gücü formati ile ekrana geliyor. Öykü Serter'in sunuculuğunu üstlendiği yeni sezondaki yarışmacılar da oldukça dikkat çekici. Damat adaylarından Erol tarzı ve açıklamalarıyla merak konusu oldu. Peki, Kısmetse Olur Erol kimdir, ne iş yapıyor? Kısmetse Olur Erol Yıldırım kaç yaşında, aslen nereli? İşte hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 15-12-2022 10:18

Kısmetse Olur Yaren kimdir, ne iş yapıyor? Kısmetse Olur Yaren Dağ kaç yaşında, aslen nereli? Parasız erkeği sadece annesi sever sözleri dikkat çekti!

Kısmetse Olur yeni sezonu ile geri döndü. 9 kadın ve 9 erkeğin yer aldığı evlilik programı Kısmetse Olur Öykü Serter'in eğlenceli sunumu ile izleyicilerin karşısına çıkıyor. Kısmetse Olur yeni sezon yarışmacılarından Yaren Dağ ilk bölümdeki açıklamaları ile büyük dikkat çekti. Peki, parasız erkeği sadece annesi sever diyen Kısmetse Olur Yaren kimdir, ne iş yapıyor? İşte hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 15-12-2022 09:38

Kısmetse Olur nerede çekiliyor? Kısmetse Olur Aşkın Gücü evi nerede? İzleyenlerin ağzı açık kaldı!

Kısmetse Olur Aşkın Gücü konseptiyle yeniden izleyicisi ile buluşmaya başladı. Bir döneme damgasını vuran evlilik programı bu defa Öykü Serter'in sunumuyla internet ortamında ekrana geliyor. İlk bölümü yayınlanan programda gelin ve damat adaylarının kaldığı ev büyük dikkat çekti. Peki, Kısmetse Olur nerede çekiliyor? Kısmetse Olur Aşkın Gücü evi nerede? İzleyenlerin ağzı açık kaldı...

Magazin 13-12-2022 11:16

Kısmetse olur Yaren dekolteli pozlarıyla bakana bir daha baktırdı! O detaya yorum yağdı

Kısmetse Olur yarışmacılarının sosyal medya paylaşımları gündem oldu. Efsane yarışma Kısmetse Olur yeni sezonuyla yayın hayatına başladı. İlgiyle takip edilen Kısmetse Olur: Aşkın Gücü'nde yer alan yarışmacıların sosyal medya paylaşımları alay konusu oldu. Yarışmacılardan Ayşenur ve Yaren'in Instagram pozlarını görenler tanıyamazken Yaren'in dekolteli pozlarına bakan bir daha baktı.

Magazin 13-12-2022 00:47

Kısmetse Olur Ayça göğüs dekolteli pozları ile büyüledi! Son hali ağızları açık bıraktı

Yayınlandığı döneme damga vuran Kısmetse Olur yarışmacıları arasında yer alan Ayça Ekin Beğen sosyal medyada paylaştığı göğüs dekolteli pozları ile gündemde. Yeniden yayınlanmaya hazırlanan Kısmetse Olur’da eskiden yarışan Ayça, Emre Ubeyli ile yaşadığı aşkla çok konuşulmuştu.

Magazin 12-12-2022 22:19

Kısmetse Olur Aybüke TikTok fenomeni çıktı! Kısmetse Olur Aybüke kimdir, kaç yaşında? Boynunda Çakal dövmesi vardı

Kısmetse Olur programı yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bir döneme damga vuran yarışma Youtube üzerinden yayınlanacak. Kısmetse Olur Aşkın Gücü’nün ilk bölümü bu akşam saat 18:30’da ekrana gelecek. Peki, Kısmetse Olur yarışmacılarından olan Aybüke kimdir, kaç yaşında?

Magazin 12-12-2022 21:15

Kısmetse Olur'da şaşırtan isim! Meğer Acun Ilıcalı'nın...

Kısmetse Olur yarışması yeni bölümleri ile ekranlara gelecek. 5 yıllık aranın ardından yeniden yayınlanacak olan program Öykü Serter'in sunumuyla YouTube'da izleyici karşısına çıkacak. Kısmetse Olur yarışmacıları arasında yer alan Zeyd Gümüştutan’ın daha önce Acun Ilıcalı’nın bir programında olduğu ve Berna Keklikler ile ilişki yaşadığı ortaya çıktı.

Magazin 08-12-2022 21:36