Komsu Kayit Alanindaki Okullar Tercih Edilebilir Mi Haberleri

İLKOKUL KAYIT TARİHLERİ 2023-2024: İlkokul kayıtları ne zaman, okullar hangi tarihte açılacak?

İlkokul kayıt tarihleri yaz tatilinin sonu yaklaşırken birçok veli tarafından merak konusu oldu. Veliler kayıt tarihlerinin ne zaman olacağını arama motorlarında sorguluyor. 2023-2024 dönemi için Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayımlanan takvimi göre okulların ilk ders zili 11 Eylül Pazartesi günü çalacak. Peki, 2023-2024 ilkokul kayıtları ne zaman, öğrenciler döneme erken mi başlayacak? İlkokul kayıt tarihleri ile ilgili detaylar haberimizde...

Egitim 2023-08-23 13:23:15

Eşek sütü sabunu faydaları nelerdir, saça iyi gelir mi? Eşek sütü sabunu ne işe yarar, nasıl kullanılır?

Eşek sütü, dişi eşeklerden elde edilen süt türüdür. Sığır sütüne göre daha az yağ ve daha az laktoz içerir. İçeriğinde yüksek oranda vitamin ve mineraller bulunur ve kolay sindirilebilir özelliği ile bilinir. Aynı zamanda kozmetik ürünlerinde de kullanılır. Eşek sütünden yapılan sabun kimyasal içerikli kozmetik ürünlere alternatif olarak tercih edilebilir. Sabunun doğal yapısı sayesinde çevreye de olumsuz bir etkisi yoktur. Peki, eşek sütü neye iyi gelir?

Haber 2023-03-30 16:55:52

Hayat kalitesini etkiliyor! İleri yaştaki ağrı sorunları tedavi edilebilir mi?

Yaş ilerlemesi ile çeşitli hastalıklardan da kaynaklanan ağrı sorunları yaşanabilir. Cerrahi yöntemlere başvurulmadan tercih edilebilecek ağrı tedavi yöntemlerini Nöroloji ve Ağrı Uzmanı Prof. Dr. Ali Kemal Erdemoğlu sizler için anlattı.

Haber 2021-11-14 12:00:30

Nueva Economia Forum

Başbakan Yıldırım: (3) - "Uluslar arası organizasyonlarda bölgesel işbirliklerinde İspanya ile aramızda bir görüş farklılığı yok. Hep birbirimizi destekliyoruz. NATO'da iyi bir müttefikiz. NATO içinde en anlamlı desteği bize İspanya veriyor. Hava savunma sistemimize katkı sağlayarak 2015'ten beri Patriot füzelerini Türkiye'de konuşlandırıyor. Bu bizim için anlamlı" - "Bazı dostlarımız sadece konuşuyor. 'Niye tanklarla teröristlerin üzerine gidiyorsunuz? Biz verdik o tankları.' Düşünebiliyor musunuz? Bir süper güç, DEAŞ ile mücadele için Türkiye'nin insanlarını öldüren terör örgütüyle iş birliği yapıyor. Akla ziyan bir şey. Bunu Suriye'de yapıyor. Sorduğunuz zaman 'Bu bir mecburiyet, bu tercih değil.' diyorlar. Nasıl mecburiyet olur" - "Bir terör örgütüyle bir başka terör örgüt yok edilebilir mi? Onu yok ettiğinizde yeni bir terör örgütü nur topu gibi avucunuzun içinde. Onu yok etmek için başka bir terör örgütü mü üreteceğiz, ihdas edeceğiz? Bir ülkeye bir müttefike bu yakışır mı? Biz bunları anlatıyoruz, anlatmaya da devam edeceğiz. Bizim amacımız, bölgede huzur. Huzur, güvenlik, istikrar olmayan yerde hiçbir şey olmaz. Ne yatırım ne üretim ne kalkınma olur" - "Tenimizin, gözümüzün, saçımızın rengi farklı olabilir. Ama unutmayalım gözlerimizden dökülen damlaların rengi hep aynıdır. Onun için birbirimizi seveceğiz. Birbirimize empatiyle bakacağız. Olumlu yönleri ön plana çıkaracağız. Bağnazlıktan, radikal düşüncelerden kendimizi uzak tutacağız, dostluğumuzu artıracağız"

Haber 2018-04-25 12:13:17