Koranovirüsü Haberleri

Balcı: Un fiyatlarındaki artış ekmek fiyatlarına olumsuz yansıyacaktır

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, buğdayda hasat zamanı olmasına karşın un fiyatına zam yapıldığını belirterek, "Bu konuda federasyon olarak Bakanlık ile diyalog halindeyiz. Üretim yapan un sanayicilerini bir kez daha bu fiyatları gözden geçirmeye davet ediyorum." dedi.

Finans 10-06-2021 17:00

Çocuğunuzun enerjisini aktivitelere yönlendirin!

Koronavirüs pandemisi nedeniyle evlerde kaldığımız süre içinde en çok çocukların psikolojisi etkilendi. Anlayamadıkları olayların içinde olmak, okuldan ve arkadaşlarından uzak olmak onların psikolojilerinde derin hasarlar bıraktı.

Kadin 09-06-2021 12:08

Şener Şen oyunculuğu bırakıyor mu?

Usta oyuncu Şener Şen, sağlık kontrolleri için Datça tatilini yarıda kesere İstanbul’a döndü. Hastane çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtlayan Şener Şen, "Bizden de biraz geçti gibi" dedi.

Magazin 06-06-2021 02:46

Suavi kimdir, kaç yaşında ve gerçek adı ne? İşte koronavirüs'e yakalanan Suavi'nin sağlık durumu

Ünlü müzisyen Suavi koronavirüse yakalandı. Eşinin virüse yakalanmasının ardından bir an bile yanından ayrılmadan kendisine bakan 70 yaşındaki Suavi, koronavirüs ile mücadele ediyor. Çıkan haberlerin ardından ünlü sanatçı Mehmet Suavi'nin sağlık durumu merak konusu oldu. İşte, ayrıntılar...

Magazin 24-03-2021 19:28

Fiat Doblo fiyatları ne kadar? 150.900 TL’den başlayan fiyatlarla!

Koronavirüs salgını sonrası toplu taşıma kullanmak istemeyen birçok vatandaş özel araçlara yöneliyor. Ülkemizde özel otomobillere olan talep gittikçe artıyor. Vatandaşlar araç almadan önce ise arama motorları üzerinden araştırmalar yapıyor. Peki Fiat Doblo fiyatları ne kadar? Fiat Doblo fiyatları haberimizde…

Haber 07-03-2021 18:03