Kritik Haberleri

Merkez Bankası kararı sonrası Deutsche Bank'tan kritik TL değerlendirmesi

Merkez Bankası'nın (TCMB) sürpriz faiz artırımı sonrası Alman bankacılık devi Deutsche Bank'tan kritik TL değerlendirmesi geldi. Banka, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) 500 baz puanlık faiz artışının ardından yeniden TL uzun pozisyonuna girme konusunda güvenli hissettiklerini belirtti.

Finans 22-03-2024 13:26

Altında makas açıldı, talep patladı! İslam Memiş altın fiyatları için kritik tarihi verdi: 'Fazla vakit yok'

Altın fiyatlarında rota hafif de olsa aşağı yönlü. ABD'den gelen veriler sonrası ons altın fiyatlarında gerileme yaşanırken 'dolar' destekli gram altında iç piyasada rekor kırmaya devam ediyor. ABD Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası altın fiyatlarında neler yaşanacak? Gözler 20 Mart'a çevrildi, uzman isim uyardı.

Finans 15-03-2024 08:00

Rekor üstüne rekor geldi, Borsa kritik seviyeyi aştı!

Güne rekorla başlayan Borsa İstanbul'da kritik seviye aşıldı. 9.016,02 görüldü. Sektör endeksleri arasında en fazla kazandıran madencilik oldu.

Finans 09-02-2024 14:41

İslam Memiş'ten yatırımcıya kritik uyarı: Sürpriz gelişmeyi kaçırmayın, rüzgar tersine dönecek

Geçtiğimiz yıl yatırımcısının yüzünü güldüren altında baskılanma yaşanırken yatırımcılar, "Gram altın ne kadar olacak? Altın alınır mı satılır mı?" sorularına yanıt arıyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş emtia fiyatlarında sürpriz gelişmelerin yaşandığını belirterek yatırımcıları uyardı.

Finans 18-01-2024 10:03

Kritik

Kritik Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kritik Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Uzman isim kritik zirveye dikkat çekti, uyardı: Gram altın 3 bin TL'yi bulabilir

Dolar dün tüm zamanların rekorunu kırarak 30 TL seviyesini gördü. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş yeni yılda da dolarda yükselişin devam edeceğine dikkat çekti. Dolarda yükseliş olursa altın da artacak mı? Yatırımcılar hangi verileri takip ediyor? İşte detaylar...

Finans 12-01-2024 12:21

Kritik nasıl yazılır? Kritik mi kıritik mi, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Türk dilinde yabancı dillerden gelmiş ve zaman içinde bazı değişikliklere uğrayarak Türkçeleştirilmiş birçok kelime bulunur. Bu tür kelimelerin telaffuzları ve yazımları farklılık gösterdiği için en sık yazım yanlışları da bu kelimelerde yapılır. Diğer yandan Türkçenin zengin bir kelime hazinesine sahip olmasının nedenlerinden biri de bu yabancı kökenli kelimelerdir.

Egitim 14-11-2023 03:00

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'dan ABD ile kritik temas!

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile telefonda görüştü. Görüşmede, İsrail ve Filistin'deki son gelişmeler ele alındı.

Haber 08-10-2023 19:11