Kübra Açıl Haberleri

Düğününe gelmeyen ablası Kübra Açıl ile barıştı! Şeyma Subaşı eski kocası Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu takımın maçında

Şeyma Subaşı, Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile düğününe gelmeyen ablası Kübra Açıl'ı hayatından çıkardığını açıklamıştı. Boşanması sonrası abla kardeş barıştı. Barışan kardeşler soluğu Acun Ilıcalı'nın takımının maçında aldı.

Magazin 30-11-2023 10:12

Kardeşini düğüne davet etmedi! Kübra Açıl 'Biz kaçtık' notuyla paylaştı

Şeyma Subaşı'nın ablası son dönemde merak konusu oluyor. Eski eniştesi ve sevgilisiyle yakın arkadaş olan Kübra Açıl kardeşinin hedefindeydi. 3 gün 3 gece süren düğüne davet edilmeyen Açıl o günlerde kendini yeni deneyimlere adadı.

Magazin 07-05-2023 10:31

Artık hayatımda olmayacak demişti! Şeyma Subaşı ablasını neden düğüne davet etmediğini açıkladı!

Ablası Kübra Açıl'ı Meedo Alsaloussi ile nikah masasına oturacağı törene davet etmeyen Şeyma Subaşı'dan konuyla ilgili yeni bir açıklama geldi. Subaşı, düğünündeki katılımcı sayısı ile oldukça konuşulmuştu.

Magazin 24-04-2023 00:33

Survivor Panorama sunucusu Kübra Açıl'ın bikinili pozuna beğeni yağdı! Acun Ilıcalı'nın sevgilisi Çağla Altunkaya yorum yaptı!

Bu yıl Survivor 2022 All Star'ın başlamasının sonrasında ekrana gelen Survivor Panorama'da sunucu olarak yer alan Kübra Açıl, son dönemde fit haliyle sıklıkla gündeme geliyor. Hamilelik sebebiyle daha önce kilo almış olan Açıl, şimdilerde ise fit görünümüyle dikkat çekiyor. Ünlü isimden bu defa çok konuşulacak bikinili pozlar da geldi. İşte Açıl'ın gündem olan o paylaşımı...

Magazin 26-03-2022 11:55

Şeyma Subaşı'nın kardeşinin son hali yok artık dedirtti! Survivor Panorama sunucusu Kübra Açıl fit hali ve zayıf fiziği ile büyüledi!

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2022 All Star'ın başlamasının ardından Survivor Panorama programında sunucu olarak yer alan Kübra Açıl, son günlerde değişimiyle sıklıkla gündeme geliyor. Sunuculuk harici spor muhabirliği ile de tanınan Açıl, daha önce hamilelik sebebiyle kilo almıştı. Şimdilerde ise fit görünümüyle dikkat çekiyor. İşte Açıl'ın şaşırtan değişimi...

Magazin 20-03-2022 11:33

2022 Survivor Panorama sunucuları kimler? İşte Survivor Panorama yeni sezon sunucuları!

TV8'de ekrana gelen Survivor Panorama bu sene de ekran macerasına başladı. All Star sezonunun yorumlanacağı programın sunucuları merak ediliyor. Panorama, hafta içi her gün ekranlarda olacak. Peki Survivor Panorama sunucuları kimler? İşte 2022 Survivor Panorama yeni sezon sunucuları!

Magazin 17-01-2022 16:04