Kübra Par Haberleri Ve Son Dakika Kübra Par Haberleri

Kübra Par Haberleri Ve Son Dakika Kübra Par Haberleri

1984 doğumlu olan Kübra Par Erzincan’da dünyaya gelmiştir. 2007 yılında Marmara Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun olduktan sonra 2009 yılında da Boğaziçin Üniversitesi’nde yüksek lisans eğitimini bitirdi. Film yönetmeni Mahmut Fazıl Coşkun ile evli olan Par Habertürk Televizyon kanalında sunduğu Açık ve Net programı ile tanınmaktadır. Par, programında sanat ve siyaset dünyasından isimleri ağırlamıştır. Bunu yanında Habertürk’ün Web Haber Müdürlüğü’nü de yürütmüştür. HaberTürk Gazetesi’nde Pazar günleri yayımlanan Haftanın Röportajı bölümünü de hazrırlamıştır. Kübra Par şiirle de ilgilenmiştir. 2003 yılında Cahit Zarifoğlu şiir ödüllerinde "Nisanın Gölgesi" adlı şiiriyle jüri özel ödülünü kazanmıştır.

Kübra Par Haberleri

Fahiş fiyat boykotuna o da katıldı! Gazeteci Kübra Par kebapçıda nasıl kazıklandığını anlattı

Kafe ve restoranlarda fahiş fiyatlar nedeniyle 20-21 Nisan’da boykot çağrıları yapıldı. Ünlü isimlerinde destek verdiği boykota gazeteci Kübra Par da katıldı. Kübra Par, Bakırköy sahilde gittiği bir kebapçıda nasıl kazıklandığını sosyal medya hesabında anlattı.

Magazin 20-04-2024 12:46

Özgür Özel genel başkanlık için 2 seçeneği açıkladı! Kılıçdaroğlu ilgili net mesaj verdi: 'İkisini de doğru bulmam'

CHP'de Ekrem İmamoğlu'nun 'değişim' rüzgarını başlatmasının ardından sahneye çıkan isimlerden biri de CHP Grup Başkanı Özgür Özel olmuştu. "Sorumluluktan kaçmayacağım" diyerek genel başkanlık koltuğu için açık kapı bırakan Özel yeni açıklama yaptı. İmamoğlu'nun aday olup olmayacağı merak edilirken Özel yarışa birkaç adayın katılabileceği mesajıyla dikkat çekti. Özel, adaylık süreci için 2 seçeneği de dile getirdi.

Haber 13-06-2023 09:14

Canlı yayında gergin dakikalar! Moderatör dayanamayıp araya girdi: Önce sinirlendi ardından yayını terk etti

Optimar Araştırma Başkanı Hilmi Daşdemir'in, katıldığı bir televizyon programında CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik sözleri sonrası tansiyon yükseldi. Moderatörün müdahale etmesi sonrası Daşdemir yayını terk etti.

Haber 20-03-2023 22:55

Canlı yayında gergin dakikalar! Davutoğlu, Bahçeli için o sözleri kullanınca sunucu hemen araya girdi: Bu sözleri o da söyleseydi...

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu katıldığı canlı yayında gündeme dair açıklamalar yaparken MHP lideri Devlet Bahçeli için sert ifadeler kullandı. Moderatör Kübra Par, Davutoğlu'nun sözlerinin ardından hemen araya girdi ve Davutoğlu'ndan sözlerini düzeltmesini istedi. İşte canlı yayında yaşanan o dakikalar...

Haber 27-12-2022 23:23

Canlı yayını reklama götüren tartışma! Sesler birbirine karıştı, tansiyon tavan yaptı: Hanımefendi gibi davranın

Habertürk'te Kübra Par'ın sunduğu Açık ve Net programında canlı yayında konuklar arasında şiddetli tartışma yaşandı. CHP 26. Dönem Milletvekili Doç. Dr. Gülay Yedekci ile Optimar Araştırma Şirketi Başkanı Hilmi Daşdemir'in birbirlerine seslerini yükselterek hararetli tartışmaya girmeleri moderatöre zor anlar yaşattı. Peki canlı yayının kesilmesine sebep olan tartışmanın nedeni neydi? İşte detaylar...

Haber 24-04-2022 23:19

Kübra Par koronavirüse yakalandığını duyurdu

Habertürk TV programcısı Kübra Par, koronavirüse yakalandığını açıkladı. Par, programlarına bir hafta ara verdiğini de duyurdu.

Magazin 21-03-2022 01:57

Muhammet Emin Akbaşoğlu'ndan yeni açıklama! Canlı yayında Kübra Par araya girmek istemiş, enflasyon örneği sosyal medyada olay olmuştu

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu'nun 'enflasyon' örneği gündem yarattı. Canlı yayında Kübra Par'ın konuğu olan Akbaşoğlu, Fransa'daki enflasyon oranıyla ilgili yaptığı açıklamada hesap hatası yapmış, verdiği örnek sosyal medyada olay olmuştu. Gelen olumsuz yorumlar sonrası Akbaşoğlu'ndan yeni bir açıklama geldi.

Haber 21-02-2022 14:36

Muhammet Emin Akbaşoğlu'nun sözleri olay oldu! Kübra Par, canlı yayında uyardı: Bu sözler sosyal medyaya düşer

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu'nun Türkiye'de yaşanan ekonomik problemle ilgili verdiği örneğe sunucu canlı yayında müdahale ederek "Bir hesap hastası var. Sonradan bu sözler sosyal medyada kullanılıyor, o yüzden sizi uyarmak istedim" diye konuştu.

Haber 21-02-2022 09:46

Habertürk sunucusu Kübra Par'ın eşi bakın kim çıktı

Süleyman Soylu ile gerçekleşen programın moderatörü olarak ön plana çıkan Habertürk sunucusu Kübra Par’ın eşinin kim olduğunu öğrenen şaşıp kalıyor.

Magazin 25-05-2021 11:13

Son dakika! Bakan Soylu'dan canlı yayında Sedat Peker açıklaması

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Habertürk canlı yayınında soruları yanıtladı. Sedat Peker'in iddialarıyla ilgili açıklama yapan Bakan Soylu, "Organize suç şüphelisinin iftiralarının hepsi saçmadır" dedi. Soylu, "Türkiye bir operasyona tabi tutuluyor. Burada hedef Türkiye." dedi.

Haber 24-05-2021 21:07

Demet Akalın'dan Kübra Par'a tepki! 'Yazılarınızı kontrol edin'

HaberTürk yazarı Kübra Par sahte ürün reklamı yapan ünlüleri hedefe koyarken 'Demetleri' karıştırdı. Demet Akalın Par'a tepki gösterdi.

Magazin 22-02-2021 09:51

Kübra Par ile Rasim Ozan Kütahyalı birbirine girdi

Güneş gazetesi yazarı Rasim Ozan Kütahyalı ile Habertürk yazarı Kübra Par arasında, Orhan Pamuk fotoğrafı üzerinden tartışma yaşandı. Kübra Par bugünkü yazısında, Rasim Ozan Kütahyalı ile resmi var diye Orhan Pamuk'a yapılan lincin haksızlık olduğunu yazdı. Par’ın yazısı üzerine, Rasim Ozan Kütahyalı’dan yanıt geldi. Twitter’dan açıklamada bulunan Kütahyalı, isim vermeden Par’ı eleştirdi. Kübra Par Twitter hesabından yaptığı açıklamayla, Rasim Ozan Kütahyalı’nın sözlerine tepki gösterdi.

Haber 29-01-2021 17:01

Kübra Par'dan Meral Akşener'e eleştiri: Uygun olmadı!

Gazeteci Kübra Par; Selçuk Özdağ, Orhan Uğuroğlu, Afşin Hatipoğlu'na yönelik saldırıları değerlendiren İYİ Parti lideri Meral Akşener'in 80 öncesini örnek göstermesini eleştirdi.

Haber 18-01-2021 09:52

Kübra Par'ın Uğur Dündar yazısı kriz yarattı! Yayından kaldırıldı ardından...

Habertürk yazarı Kübra Par'ın, Uğur Dündar'ın bir röportaj deneyimi sırasında çıkan kavganın görüntülerine ilişkin kaleme aldığı yazısı önce yayından kaldırıldı, ardından değiştirilerek yeniden yayına alındı.

Haber 05-06-2020 15:25

Koronavirüs gafı sosyal medyada gündem olmuştu! Habertürk spikeri Kübra Par'dan açıklama

Habertürk'te koronavirüsü konusunun işlendiği canlı yayında Çin konsolosu ile konuşan Açık ve Net programı sunucusu Kübra Par, Çin'de koronavirüsü nedeniyle hayatını kaybedenler için 'rakam' kelimesini kullanmıştı. Koronavirüsü ile ilgili hayatını kaybedenlerin sayısına dikkat çekmek isterken, yaptığı gaf nedeniyle sosyal medyada gündem konusu haline gelen Par, Twitter hesabından konu ile ilgili açıklama yaptı.

Haber 04-03-2020 15:53

Ali Nesin'den Habertürk TV'de çarpıcı açıklamalar: Atatürk'e hakaret suç olmamalı

Ali Nesin, Habertürk TV'de katıldığı programda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Geçen hafta Anıtkabir’de Atatürk’e hakaret eden Safiye İnci’nin tutuklanmasına tepki gösteren Nesin, "Bir insan bundan dolayı tutuklanmaz. Tamam, suç. Ama bu, tutuklanması için bir neden olamaz ki. Tutuklandı değil mi? Olacak iş mi yani? Bence, hiçbir hakaret suç olmamalı. İftira suç olabilir. Bir hakaret sana zarar vermez ki. Hakaretin suç olmaması gerekir." dedi.

Haber 07-08-2018 21:04

Diğer cemaat ve tarikatlara da operasyon gelebilir!

Adnan Oktar ve örgütüne yönelik düzenlenen operasyona ilişkin açıklamalarda bulunan Gazeteci Nevzat Çiçek, diğer tarikat ve cemaatlere de operasyon düzenlenebileceğini belirtti. Çiçek, "Operasyonların devam edeceğini düşünüyorum çünkü bunlar toplumu etkileyen, toplumda gerginlik çıkarabilen, din adına hareket edip, farklı şeyleri öne çıkarabilen yapılar. Bu ülke, Çorum’u, Sivas’ı, FETÖ’yü gördü. Sistem bunlara “Dur” iradesini daha hızlı gösterecektir" ifadesini kullandı.

Haber 16-07-2018 07:33

Bülent Arınç canlı yayında konuştu: Yüzümüz kıpkırmızı oldu, utandık

Bülent Arınç, canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Arınç ''102 kişi için tutuklama kararı geldiğinde yüzümüz kıpkırmızı oldu, utandık, Başbakan'ın 'ne yapıyor bunlar' dediğini hatırlıyorum. Ancak hepsinin masum olduğunu söyleyemem'' dedi.

Haber 09-06-2018 02:09

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın Abdullah Gül ziyareti ile ilgili ilk kez konuştu!

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın Habertürk TV'de yayınlanan Açık ve Net programında Kübra Par'ın sorularını yanıtlıyor. Kalın ''Cumhurbaşkanı Erdoğan Beştepe’de kamplaşmalara müsaade etmez'' dedi. İbrahim Kalın, çok konuşulan 11 Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü ziyareti ile ilgili olarak, "Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bilgisi dahilinde gittik ancak onun isteğiyle gitmedik. İlk defa konuşuyorum. Bunun böyle bir siyasi istismar malzemesi yapılması bir faydası olmadı bence" ifadelerini kullandı.

Haber 05-06-2018 20:49

AK Parti'li Tuğrul Türkeş: MHP ve AK Parti ittifakı 24 Haziran seçimlerinden sonra bitecek

2015 seçimlerinde AK Parti'ye katılan eski MHP'li Tuğrul Türkeş, 24 Haziran seçimlerinin ardından Cumhur İttifakı'nın dağılacağını ve AK Parti ile MHP arasındaki ittifakın sona ereceğini söyledi. Türkeş, Cumhur İttifakı'nın iki parti için de iyi olduğunu belirterek "Burası batarsa iki parti birden batacak" dedi.

Haber 31-05-2018 21:57

Yavuz Bingöl'e açık açık soruldu: Yandaş mısınız?

Ünlü türkücü Yavuz Bingöl'e verdiği röportajda "Yandaş mısınız?" diye soruldu. Bingöl, "Uyumlu olursanız adınız yandaş olur." diyerek 1 kez Ak Parti'ye oy verdiğini açıkladı.

Magazin 23-02-2018 09:23

Canan Karatay'ı canlı yayında şok! Herkesin merak ettiği şeyi sordu

Sağlık konusunda yaptığı açıklamalarla gündemden düşmeyen Canan Karatay, katıldığı canlı yayında hiç beklemediği bir soruyla karşı karşıya kaldı.

Magazin 05-01-2018 20:37