Kulüp Dizisi Haberleri

Kulüp'ün Tasula'sı Merve Şeyma Zengin’in yeni adresi belli oldu! Merakla beklenen o diziye girdi

Netflix'in sevilen dizisi Kulüp'te hayat verdiği Tasula karakteriyle büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu Merve Şeyma Zengin’in yeni adresi belli oldu. Güzelliği ve başarılı oyunculuğu ile dikkat çeken ünlü isim heyecanla beklenen “Ağlayan Gelin” dizisine dahil oldu.

Magazin 08-12-2023 14:08

Kulüp'teki sahneleriyle çok konuşulmuştu! Barış Arduç'un yeni adresi belli oldu

Netflix'in büyük ses getiren dizisi Kulüp'teki cesur sahneleri ile uzun süre gündemden düşmeyen Barış Arduç'un yeni projesi merak ediliyordu. Başarılı oyunculuğu ve yakışıklılığıyla dikkat çeken ünlü ismin yeni adresi belli oldu.

Magazin 25-10-2023 13:04

Kulüp 3. sezon var mı, ne zaman gelecek? Netflix Kulüp dizisi 3. sezon tarihi belli mi?

Kulüp dizisi 3. sezon var mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. İlk sezonuyla büyük beğeni toplayan Kulüp dizisinin ikinci sezonu izleyicisiyle buluştu. Oyuncu kadrosunda Gökçe Bahadır, Barış Arduç, Asude Kalebek, Salih Bademci, Fırat Tanış ve Metin Akdülger'in yer aldığı Kulüp'ün 3. sezonuna ilişkin detaylar arama motorlarında sorgulanmaya başladı. Peki, Kulüp 3. sezon var mı, ne zaman gelecek? Netflix Kulüp dizisi 3. sezon tarihi belli mi?

Magazin 21-09-2023 00:10

Kulüp dizisinin yeni sezon tanıtımı yayınlandı! Sosyal medyada gündem yaratmayı başardı

İlk iki sezonuyla büyük beğeni toplayan Netflix’in Kulüp dizinin 3. sezonunun tanıtım görüntüleri yayınlandı. Dizinin yeni sezonu için 15 Eylül 2023 tarihi verildi.

Trend 02-09-2023 15:56

Kulüp Dizisi

Kulüp Dizisi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kulüp Dizisi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Dünyayla Benim Aramda'nın yıldızı Metin Akdülger'in sevgilisi de çok ünlü çıktı! ''Dünya gülüşün gibi güzel...''

Son dönemlerde Disney Plus'ta yayınlanan Dünyayla Benim Aramda dizisiyle adından söz ettiren Metin Akdülger'in özel yaşamı merak konusu oldu. Demet Özdemir ile yer aldığı sevişme sahnesiyle gündem olan Metin Akdülger'in sevgilisi de çok ünlü çıktı.

Magazin 19-10-2022 11:52

Netflix'in Türk dizisi Kulüp'ün 2. sezon çekimleri başladı

Netflix'te ilk sezonuyla büyük ses getiren Kulüp dizisi yeni sezonu için sete çıktı. Kış aylarında 2. sezonuyla yayınlanacak olan Kulüp'ün çekimlerinden ilk kareler de geldi.

Magazin 05-07-2022 21:48

Kulüp dizisinin Matilda'sı Gökçe Bahadır göğüs dekoltesiyle olay oldu! O poza yorum yağdı

Yaprak Dökümü dizisinde hayat verdiği Leyla rolü ile akıllara kazınan Gökçe Bahadır Ufak Tefek Cinayetler, Kulüp, Evlilik Hakkında Her Şey gibi projelerle oyunculuk kariyerini taçlandırdı. Instagram'da geniş bir kitle tarafından takip edilen oyuncu, göğüs dekoltesiyle Instagram'ı salladı.

Magazin 15-04-2022 23:48

Aziz dizisinin Mösyö Pierre'si Fırat Tanış gözlerden uzak büyüttüğü kızını paylaştı!

Son dönemlerde Aziz ve Kulüp dizilerindeki performansıyla adından söz ettiren başarılı oyuncu Fırat Tanış, magazin basınından uzak bir hayat sürüyor. Fırat Tanış, kızı Zeyno ile pozunu Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

Magazin 07-02-2022 16:29

İlber Ortaylı Netflix'te izlediği diziyi açıkladı! Ünlü tarihçiden sert eleştiri

İlber Ortaylı Netflix ve televizyonda izlediği diziler hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ortaylı, "Büyük bir yozlaşma devrimi" olarak nitelediği bu dönemde insanların televizyona çekildiğini söyledi. Dizileri yetersiz bulan ünlü tarihçinin bakın hangi Netflix dizisini izlediği ortaya çıktı.

Magazin 31-01-2022 08:31

Kulüp'ün Çelebi'si Fırat Tanış'ın gözlerden uzak yaşayan eşi güzelliğiyle büyüledi!

Kadrosunda Gökçe Bahadır, Salih Bademci, Barış Arduç ve Metin Akdülger'in yer aldığı Kulüp dizisi, ikinci sezonuyla seyirciyi ekrana kilitledi. Dizide hayat verdiği 'Çelebi' karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Fırat Tanış'ın gözlerden uzak bir hayat süren eşi Kübra Tanış, duru güzelliğiyle büyüledi.

Magazin 10-01-2022 16:46

6-7 Eylül olayları nedir? 6-7 Eylül olayları neden yaşandı?

Kadrosunda Gökçe Bahadır, Salih Bademci, Fırat Tanış, Barış Arduç ve Metin Akdülger gibi isimlerin yer aldığı Kulüp dizisi, sosyal medyada gündem oldu. Dizide işlenen 6-7 Eylül olaylarının perde arkası, izleyici tarafından merak edildi. Peki 6-7 Eylül olayları nedir? İşte detaylar...

Haber 08-01-2022 14:11

Kulüp dizisi 3. sezon çıkacak mı? Kulüp dizisi 3. sezon ne zaman çıkacak?

Sevilen Netflix dizisi Kulüp'ün 2. sezonu 6 Ocak'ta yayınlandı. İlk iki sezonuyla büyük beğeni toplayan dizinin 3. sezonunun çıkıp çıkmayacağı merak konusu oldu. Peki Kulüp dizisi 3. sezon çıkacak mı ve ne zaman çıkacak? İşte merak edilenler...

Magazin 08-01-2022 02:29

Yılın oyuncusu ödülünü alan Salih Bademci gözyaşlarını tutamadı!

İlk ve Son, Yalancı ve Kulüp dizileriyle 2021 yılına damga vuran oyuncu Salih Bademci, GQ Men Of The Year 2021'de 'Yılın Oyuncusu' ödülünü aldı. Ödül için sahneye çıkan Salih Bademci, sahnede gözyaşlarına hakim olamadı. Yalancı dizisindeki partneri Burçin Terzioğlu da Bademci'yi kutlayarak "Şahane oyuncu, güzel insan, sen çok yaşa" dedi.

Magazin 17-12-2021 01:47

Kulüp dizisi 2. sezon ne zaman? Kulüp dizisi 2. sezon fragmanı yayınlandı!

Popüler dijital platform Netflix'te yayınlanan Kulüp dizisinin yeni sezonu ilgiyle takip ediliyordu. İkinci kısım çekimlerinin de tamamlandığı bilinen diziden yeni sezon tanıtım fragmanı geldi ve yayın tarihi de belli oldu. Peki Kulüp dizisi 2. sezon ne zaman? İşte Kulüp dizisi 2. sezon fragmanı ve yayın tarihi...

Magazin 02-12-2021 13:09

Kulüp dizisinin 2. kısmından ilk fragman yayınlandı

Kulüp dizisinin 2. kısmından beklenen fragman yayınlandı. Gökçe Bahadır, Barış Arduç, Asude Kalebek, Salih Bademci, Metin Akdülger ve Fırat Tanış’ın paylaştığı ve gerçek olaylardan esinlenilerek hazırlanan Kulüp dizisinin 2. kısmı izleyicilerini geçmişin acı olaylarına götürmeye hazırlanıyor.

Magazin 02-12-2021 11:05

Pis Yedili'nin Furkan'ı Sezer Arıçay efsane diziyle ekranlara döndü!

Sektöre birçok genç yıldız kazandıran Pis Yedili dizisiyle akıllara kazınan başarılı oyuncu Sezer Arıçay, uzun bir aradan sonra ekranlara döndü.

Magazin 01-12-2021 10:52

Kulüp dizisinin Çelebi'si Fırat Tanış'ın gözlerden uzak büyüttüğü kızını gören şaşıp kaldı!

En son Kulüp dizisinde sergilediği oyunculuğuyla seyirciden tam puan alan başarılı oyuncu Fırat Tanış'ın, bir kız çocuğu babası olduğunu biliyor muydunuz?

Magazin 23-11-2021 17:25

Kulüp dizisinin Raşel'i Asude Kalebek'in yaşını öğrenenler şoke oldu!

Kulüp dizisinde canlandırdığı Raşel karakteriyle gündemde damga vuran Asude Kalebek, Barış Arduç’un canlandırdığı Fıstık İsmet karakteriyle birlikte olan sahneleriyle çok ses getirdi. Genç oyuncu Asude Kalebek’in yaşını öğrenenler şaştı kaldı.

Magazin 20-11-2021 02:26

Salih Bademci’nin Tarkan şarkısı söylediği anlar olay oldu

Netflix’te yayınlanan Kulüp dizisinde canlandırdığı Selim Songür karakteriyle adeta oyunculuğunun zirvesine yükselen Salih Bademci’yle ilgili yeni bir video ortaya çıktı. Çıkan videoda başarılı aktörün Tarkan’ın şarkısını seslendirdiği görülüyor.

Magazin 20-11-2021 00:00

Salih Bademci'den Kulüp dizisi setinde Tarkan performansı!

Bu yıl İlk ve Son, Yalancı ve Kulüp dizileriyle izleyici karşısına çıkan oyuncu Salih Bademci, başarılı performanslarıyla beğeni topluyor. Kulüp dizisinin setinde Tarkan'ın ünlü şarkısı Unutmamalı'yı seslendiren Bademci, o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 18-11-2021 22:47

Kulüp dizisinden büyük başarı! Netflix'in en çok izlenen sekiz dizisi arasında

Geçtiğimiz hafta yayına giren Netflix'in Türk dizilerinden Kulüp; en çok izlenen sekiz dizinin arasına girmeyi başardı. Gökçe Bahadır'ın başrolünde yer aldığı Kulüp; 8-14 Kasım haftasında toplamda 7 milyon 860 bin saat izlendi.

Magazin 17-11-2021 09:07

Kulüp dizisi oyuncularından yeni bölümler öncesi olay fotoğraflar

Netflix orijinal yapımı Kulüp, 5 Kasım Cuma günü ilk 6 bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Usta oyuncuları kadrosunda buluşturan Kulüp, kısa sürede büyük beğeni topladı. Kulüp dizisi 2. kısım merakla beklenirken, dizinin oyuncularından yeni bölümlere ışık tutacak fotoğraflar geldi.

Magazin 16-11-2021 17:31

Kulüp dizisindeki Raşel kimdir? Kulüp dizisindeki Raşel'i kim oynuyor?

Yönetmen koltuğunda Seren Yüce'nin oturduğu, senaryosunun Zeynep Günay Tan tarafından kaleme alındığı Netflix dizisi "Kulüp" yayınlandığı günden beri büyük yankı uyandırdı. Oldukça ünlü isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı Kulüp dizisinde Raşel karakteri dikkat çekti. Raşel, Matilda'nın yetimhanede büyüyen kızıdır. İşte detaylar...

Magazin 15-11-2021 00:07

Şabat ne demek? Şabat hangi gündür ve kimler kutlar?

Dijital platform Netflix'in sevilen dizisi Kulüp'te geçen Şabat kelimesinin detayları merak ediliyor. Şabat'ın hangi gün olduğu ve kimler tarafından kutlandığı da merak konusu oldu. Peki Şabat ne demek? Şabat hangi gündür, bugünde neler yapılır ve kimler kutlar? İşte ayrıntılar...

Haber 13-11-2021 19:27

Beren Saat'in beğenmediği Matilda rolü Gökçe Bahadır'ın oldu!

Netflix'in çok konuşulan yapımı Kulüp'ün başrol oyuncusu Gökçe Bahadır, performansıyla kendine hayran bıraktı. Matilda rolünün ilk olarak Beren Saat'e teklif edildiği ancak Saat'in rolü küçümseyip reddettiği iddia edildi.

Magazin 12-11-2021 10:05

Salih Bademci Kulüp dizisindeki oyunculuğuyla mest etti

Bu yıl İlk ve Son, Yalancı ve Kulüp dizileriyle izleyici karşısına çıkan oyuncu Salih Bademci, başarılı performanslarıyla hayranlarından tam not aldı. Sosyal medyada gündem olan oyuncu için "2021 senin yılın oldu, gerçek bir jön" yorumları yapıldı.

Magazin 09-11-2021 15:00

Kulüp dizisinin şarkısının sözleri nedir? Adio Kerida şarkısını kim söylüyor? İşte sözleri…

Netflix'in sevilen yapımı Kulüp dizisinin şarkı sözleri merak ediliyor. Dizide çalan şarkılar arasında bulunan Adio Kerida şarkısını söyleyen kişi ve sözleri araştırma konusu oldu. Peki Kulüp dizisinin şarkısının sözleri nedir? İşte ayrıntılar...

Magazin 09-11-2021 00:09

Barış Arduç ve Asude Kalebek, Kulüp'teki sahneleriyle gündemde

Gökçe Bahadır, Barış Arduç ve Asude Kalebek’in başrolleri paylaştığı “Kulüp” dizisi seyirciyle buluştu. İlk sezona damgasını vuran, Fıstık İsmet ve Raşel karakterleri arasındaki aşk oldu.

Magazin 08-11-2021 17:43

Kulüp dizisi nerede çekildi? Netflix Kulüp dizisinin konusu nedir, oyuncuları kimler?

Kulüp dizisi online dizi, belgesel ve film izleme platformu olan Netflix'te yayınlandı. Dizinin yönetmenliği Seren Yüce'ye ait. Kulüp dizisinin senaryosu ise Zeynep Günay Tan tarafından kaleme alınıyor. Söz konusu dizinin oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. İşte merak edilenler...

Magazin 06-11-2021 00:35

Netflix'in yeni Türk dizisi Kulüp'ün galası gerçekleşti! Ünlü oyuncular göz kamaştırdı

Netflix’in yeni Türk dizisi Kulüp’ün galası, 4 Kasım Perşembe akşamı gerçekleşti. Ünlü oyuncular galadaki şık kıyafetleriyle de göz kamaştırdı. Hikayesi1955 yılının İstanbul'unda geçen Kulüp dizisinde Gökçe Bahadır, Barış Arduç, Asude Kalebek, Salih Bademci, Metin Akdülger başrollerde oynuyor.

Magazin 05-11-2021 01:57

Gökçe Bahadır’lı Kulüp dizisinden beklenen fragman geldi

Başrollerinde Gökçe Bahadır, Barış Arduç, Salih Bademci ve Metin Akdülger gibi isimlerin bulunduğu Kulüp dizisinden ilk fragman yayınlandı. Kulüp, 5 Kasım’da Netflix’te izleyicilerle buluşacak.

Magazin 11-10-2021 17:13

Barış Arduç ve Gökçe Bahadır’lı Netflix dizisi Kulüp’ün kadrosuna 3 sürpriz isim

Netflix’in merakla beklenen Kulüp adlı dizisine 3 sürpriz isim konuk oldu. Zeynep Günay Tan’ın yönetmenliğini üstlendiği dizinin çekimleri geçtiğimiz ay başladı.

Magazin 04-03-2021 08:17