Kumbara Haberleri

Heyecanlandıran keşif: Tam 1400 yıllık! Karabük'te bulundu, içinden çıkanlar şaşırttı

Karabük'ün Eskipazar ilçesindeki Hadrianopolis Antik Kenti'nde heyecanlandıran bir keşfe imza atıldı. Antik kentte sürdürülen kazılarda, testi içinde yaklaşık 1400 yıllık 10 sikke gün yüzüne çıkarıldı. Sikkelerin, 2. Konstans'a ait olduğu ve milattan sonra 641-666 yılları arasına tarihlendirildiği belirtildi. İşte detaylar...

Haber 02-01-2024 12:59

Para biriktiremeyen kalmayacak! İşte sizi para biriktirmeye teşvik edecek en farklı kumbaralar

Para harcamak harika bir duygu, değil mi? Peki ya biriktirmek de öyle mi? Unutmayın ki para harcamaya giden yol birikim yapmaktan geçer. Hayallerinizi, isteklerinizi ve ihtiyaçlarınızı karşılamanız için size en iyi gelecek şey köşede biriktirdiğiniz paranız olacak. Sadece bir alışkanlık ile başlayan ve geleceğinizi şekillendirecek biriktirme eylemi size hayal ettiklerinizin kapılarını aralayan en büyük destekçiniz olacak.

Haber 11-04-2023 15:56

İçinde çok miktarda para vardı... 8 ton çöp içerisinde aradılar! Gözyaşlarıyla...

Zonguldak'ta yaşayan Eğmen Arslan, tablet almak için kumbarada para biriktirmişti. Kumbarayı da bir çöp poşetine saran Arslan, yanlışlıkla kumbarayı poşetiyle birlikte çöp kutusuna attı. Yaptığı hayatı fark edince kumbaranın bulunması için Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinden yardım istendi. Ekipler, 8 ton çöpü tek tek karıştırarak kumbarayı buldu. Arslan, içinde çok miktarda para olan kumbarayı gözyaşlarıyla teslim aldı.

Haber 30-03-2023 17:34

Ana sınıfı öğrencileri kumbaralarındaki parayı depremzede çocuklara bağışladı

Bitlis'in Ahlat ilçesinde ana sınıfı öğrencileri, kumbaralarında biriktirdikleri paraları depremzede çocuklara oyuncak alınması için bağışladı.

Yurthaber 24-02-2023 11:52

Kumbara

Kumbara Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kumbara Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Karabük'te ilkokul öğrencileri biriktirdikleri paraları depremzedelere bağışladı

Karabük'te bir ilkokulun öğrencileri biriktirdikleri 16 bin lirayı depremzedelere bağışladı.

Yurthaber 24-02-2023 06:55

Bir yıldır biriktirdiği parayı depremzedeler için bağışladı!

Mardin’in Mazıdağı ilçesinde 8 yaşındaki bir çocuk, yaklaşık 1 yıldır para biriktirdiği kumbarasını depremzedeler için açtı. Afetzedelerin yarasına bir nebze merhem olmak isteyen çocuk, kumbarasındaki bin 100 TL’yi bağışladı

Haber 19-02-2023 11:51

Karabük'te ilkokul öğrencisi akıllı saat almak için biriktirdiği parayı depremzedelere bağışladı

Karabük'te ilkokul ikinci sınıf öğrencisi Hümeyra Albas, akıllı saat almak için biriktirdiği parasını ve oyuncaklarını Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen çocuklara gönderdi.

Yurthaber 14-02-2023 07:34

Yok böyle vicdansızlık! SMA hastası bebeğin restorandaki yardım kutusunu çaldılar

Vicdansızlar bu kez, Almanya'da ortaya çıktı. Adıyaman'da yaşayan SMA hastası Nilay bebek için Duisburg kentindeki Türk restoranına bırakılan yardım kutusu çalındı. Saniye saniye kaydedilen görüntülerde, restorana gelen kadının kutuyu aldığı anlar yer aldı.

Haber 20-04-2022 14:56

Çok feci olay! Ukrayna uyruklu şahıs, kullanılmış giysi kumbarasının kapağına sıkışarak hayatını kaybetti

Bursa’da kullanılmış giysi ve ayakkabı kumbarasında çok feci bir olay meydana geldi. Ukrayna uyruklu bir şahıs, kutudan eşya almak isterken kumbaranın kapağına sıkıştı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen ekipler, şahsın hayatını kaybettiğini belirledi.

Haber 04-02-2022 01:37

Sakarya'da bedensel engelli çocuk kumbarasındaki paraları Afrika için bağışladı

Sakarya'da bedensel engelli çocuk kumbarasındaki paraları Afrika için bağışladı

Yurthaber 26-12-2021 11:16

Bir türlü para biriktiremiyorum diyen arkadaşlarınıza hediye edebileceğiniz aşırı tatlı kumbaralar

Para biriktirmek, hem bütçe kontrolü hem geleceğe yatırım yapmak için oldukça önemli. Bu nedenle kumbaralar da harika birer hediye seçeneği! Eğer “Bir türlü para biriktiremiyorum.” diyen bir arkadaşınız varsa doğru yerdesiniz. Çünkü aşırı tatlı kumbara modelleriyle karşınızdayız!

Haber 15-12-2021 18:27