Kurretülayn Matur Haberleri Ve Son Dakika Kurretülayn Matur Haberleri

Kurretülayn Matur Haberleri Ve Son Dakika Kurretülayn Matur Haberleri

Kurretülayn Matur, 31 Ekim 1990 tarihinde Ankara’nın Keçiören ilçesinde dünyaya geldi. Babası Mardinli, annesi Ispartalı olan Matur İstanbul Üniversitesi’nde eğitim aldı. İstanbul Üniversitesi’nin sonrasında ise İstanbul Fatih Üniversitesi’nde tiyatro eğitimi almaya başladı. Kurretülayn Matur ilk olarak 2012 yılında Kanal D’de yayınlanan ve Ertem Şener’in sunduğu “Kazanmak İçin 1 Dakika” programına dahil oldu. 2009 yılında Kollama ve 2010 yılında Fatmagül’ün Suçu Ne dizilerinde figürasyon olarak görev yaptı. Ardından ise 2010-2014 yılları arasında Şefkat Tepe dizisinde Zehra rolünü üstelendi. 2011 yılında ise Ana Yüreği dizisinde rol aldı. Aynı yıl Farklı Boyut dizisinde Mihriban karakterine hayat verdi. 2012 yılında Vahide Gördüm ve Yetkin Dikinciler'in başrollerinde olduğu "Merhaba Hayat" adlı dizide Dilek karakterini canlandırdı. 2012-2014 yılları arasında İki Dünya Arasında projesinde Aylin karakterine hayat verdi. 2013 yılında Yumurcak TV’de Can çizgi filmini seslendirdi.

Kurretülayn Matur Haberleri

Semih Öztürk'ün eski eşi Kurttetülayn Matur da depremi yaşadı! 'Maraş'takinden daha fazla...'

Survivor yıldızı Semih Öztürk'ün eski eşi Kurretülayn Matur, Türkiye'yi art arta sarsan depreme Nevşehir'de yakalandı.

Magazin 06-02-2023 17:25

Semih Öztürk ve eşi Kurretülayn Matur'dan kötü haber! Sosyal medyadan duyurdu

Göz6 programında tanışıp evlenen Semih Öztürk ve Kurretülayn Matur çiftinin uzun zamandır ayrılığın eşiğinde olduğu konuşuluyordu. Kurretülayn Matur, konu hakkında sessizliğini bozdu.

Magazin 27-12-2022 11:35

Semih Öztürk'ün eşi Kurretülayn Matur ''Memen yok'' yorumuna çıldırdı! Sütyen numarasını paylaşıp...

Survivor Ekstra programının eski sunucusu Semih Öztürk'ün eşi Kurretülayn Matur, bir takipçisinden gelen ''Memelerin yok'' yorumunu görünce sessiz kalamadı. Kurretülayn Matur, söz konusu yorumu ifşa ederek sütyen numarasına kadar paylaştı.

Magazin 26-12-2022 10:32

Semih Öztürk'ün eşi Kurretülayn Matur göğüs dekolteli pozlarını paylaştı! Alevler havada uçuştu

Survivor Ekstra'dan kovulduğu iddia edilen Semih Öztürk'ün eşi Kurretülayn Matur, GQ Men Of The Year gecesine katılan ünlü isimler arasındaydı. Siyah deri bir büstiyer tercih eden Kurretülayn Matur, iddialı pozlarıyla dikkat çekti.

Magazin 03-12-2022 09:51

Kurretülayn Matur

Kurretülayn Matur Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Kurretülayn Matur Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Semih Öztürk ile boşanacağı konuşuluyordu! Kurretülayn Matur kıyafetinin göğüs kısmını paylaştı

Kurretülayn Matur ve Semih Öztürk hakkında boşanma iddiaları vardı. 2020 yılında evlenen eski yarışmacıların, yaşadıkları fikir ayrılıkları yüzünden zor günler geçirdiği iddia edilirken Kurretülayn Matur doğum gününü kutladı. Eski yarışmacı iddialı tarzını ve sütyen detayını da paylaştı.

Magazin 04-11-2022 16:14

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı işine son vermişti! Survivor Semih Öztürk ve Kurretülayn Matur hakkında bomba iddia

Acun Ilıcalı'nın işine son verdiği Survivor Ekstra programı sunucusu Semih Öztürk'ün evliliğinin sallantıda olduğu öne sürüldü. Semih Öztürk'ün eşi Kurretülayn Matur'un son paylaşımı, kafaları karıştırdı. İkilinin özel hayatına dair iddia sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 04-11-2022 12:46

Semih Öztürk'ün eşi Kurretülayn Matur'dan küfürlü gözdağı! Evli adamlara resimlerini gönderenler...

Survivor programının ardından Survivor yorumculuğuyla bir süre TV8 ekranlarında yer alan Semih Öztürk, Ütopya isimli programda tanıştığı Kurretülayn Matur ile 2020'de hayatını birleştirmişti. Mutlu evliliklerine devam eden ikili, sosyal medya pozları ile magazin gündeminde sık sık gündem oluyor. Kurretülayn Matur, bu defa eşine fotoğraf gönderip, bulunan isimlere verdiği gözdağı ile gündemde.

Magazin 03-09-2022 11:53

Survivor Semih Öztürk'ün eşi Kurretülayn Matur kırmızı bikinili pozlarıyla Instagram'ı yaktı

Eski Survivor yarışmacısı ve Survivor Ekstra sunucusu Semih Öztürk'ün eşi Kurretülayn Matur tatil pozlarıyla sosyal medyayı sallamaya devam ediyor. Her fırsatta özel hayatıyla ilgili paylaşımlarda bulunan güzel fenomen, son olarak kırmızı bikinisiyle pozlarını sergiledi. Matur'un düzgün fiziği dikkat çekti.

Magazin 04-08-2022 09:26

Semih Öztürk'ün eşi Kurretülayn Matur kırmızı, süper mini eteğiyle poz verdi!

Survivor programının ardından Survivor yorumculuğuyla bir süre TV8 ekranlarında yer alan Semih Öztürk, Ütopya isimli programda tanıştığı Kurretülayn Matur ile 2020'de hayatını birleştirdi. Mutlu evliliklerine devam eden ikili, sosyal medya pozları ile magazin gündeminde adından söz ettiriyor.

Magazin 10-07-2022 15:18

Kurretülayn Matur'un mini şortuyla squad yaptığı anlar olay oldu! Yoksa Survivor mı?

Eski Survivor Panorama sunucusu Semih Öztürk'ün eşi Kurretülayn Matur, TikTok hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken isimler arasında yer alıyor. Geçtiğimiz günlerde saç modelini değiştiren ve adeta 70'ler kadınlarına dönen Matur, son olarak mini şortuyla squad yaptığı anları paylaştı. Güzel isim fit vücuduyla mest etti. Takipçilerinden bazıları paylaşımının altına "Yoksa Survivor'a hazırlık mı?" şeklinde yorumlarda bulundu.

Magazin 04-07-2022 17:06

Eski Survivor Panorama sunucusu Semih Öztürk'ün eşi Kurretülayn Matur 70'ler kadını oldu! Yeni imajı olay yarattı...

Eski Survivor Panorama yorumcusu ve Survivor yarışmacısı Semih Öztürk'ün eşi Kurretülayn Matur, sosyal medya hesabından paylaştığı pozlarla dikkat çeken isimler arasında yer alıyor. Son olarak imajını değiştirdiği bir pozunu paylaşan Kurretülayn Matur değişimiyle olay yarattı. Değiştirdiği saç modeliyle 70'li yılların kadınlarına benzeyen güzel isim beğeni yağmuruna tutuldu.

Magazin 01-07-2022 15:06

Semih Öztürk'ün eşi Kurretulayn Matur tarzıyla tam puan aldı! Pamuk şeker gibisiniz

Semih Öztürk ile Kurretulayn Matur ikilisi TV8 ekranlarında yayınlanan Ütopya adlı programda tanıştı. İkilinin arkadaşlığı bir süre sonra aşka dönüştü ve ikili, 2020'de hayatlarını birleştirdi. Semih Öztürk'ün eşi Kurretulayn Matur son zamanlarda sosyal medya pozlarıyla adından söz ettiriyor.

Magazin 19-05-2022 12:12

Semih Öztürk'ün eşi Kurretülayn Matur'dan olay poz! Bebek gibi

Semih Öztürk'ün eşi Kurretülayn Matur Öztürk Instagram pozlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde mini şortuyla poz veren Matur bu defa beyaz süper mini eteğiyle sosyal medyada dikkat çekti.

Magazin 16-05-2022 15:47

Semih Öztürk'ün eşi Kurretülayn Matur'un mini şortlu pozuna bomba yorum! Hamile misin?

Survivor Ekstra'nın eski yorumcusu Semih Öztürk'ün eşi Kurretülayn Matur son zamanlarda sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Semih Öztürk ile TV8 ekranlarında yayınlanan Ütopya programında tanışan Kurretülayn Matur'un pozuna bomba yorum geldi.

Magazin 02-05-2022 22:29

Survivor Ekstra'nın eski yorumcusu Semih Öztürk'ün eşi Kurretülayn Matur bornozlu poz verdi!

Semih Öztürk'ün, Survivor Ekstra programından ani bir kararla ayrıldığı iddia edilmişti. Semih Öztürk'ün 2020'de hayatını birleştirdiği Kurretülayn Matur, sosyal medyada bornozuyla poz verdi.

Magazin 24-04-2022 17:26

Survivor Ekstra'dan kovulan Semih Öztürk'ün eşinden Acun Ilıcalı'ya gönderme! ''Nerenin çocuğu bu?''

Geçtiğimiz haftalarda Acun Ilıcalı'nın isteği üzerine Survivor Ekstra programından çıkarılan Semih Öztürk, konuyla ilgili sessizliğini koruyor. Semih Öztürk'ün eşi Kurretülayn Matur'dan, Acun Ilıcalı'ya olay gönderme geldi.

Magazin 21-03-2022 15:55

Survivor Ekstra Semih Öztürk neden yok? Survivor Ekstra Semih Öztürk neden ayrıldı?

Survivor Ekstra'da yer alan isimlerden biri de daha önce Ütopya ve Survivor'da yarışan Semih Öztürk idi. Fakat Öztürk bir süredir programda yer almıyor. Peki Survivor Ekstra Semih Öztürk neden yok? Survivor Ekstra Semih Öztürk neden ayrıldı? Konuya ilişkin ayrıntılar haberimizde.

Magazin 20-03-2022 00:36

Survivor Ekstra sunucusu Semih Öztürk'ün eşi Kurretülayn Matur göğüs dekolteli banyo pozunu paylaştı

TV8'in iddialı yapımlarından Survivor Ekstra'da yorumcu olarak yer alan Semih Öztürk, özel hayatıyla da ilgi odağı olan bir isim. Semih Öztürk'ün, Ütopya programında tanıştığı eşi Kurretülayn Matur, güzelliğiyle adından söz ettirmeye devam ediyor. Kurretülayn Matur, bu defa banyo pozuyla beğeni topladı.

Magazin 19-02-2022 10:04

Survivor Panorama sunucusu Semih Öztürk'ün eşi Kurretülayn Matur sütyensiz pozunu paylaştı

Kendine has yorumlarıyla adından söz ettiren Survivor Ekstra sunucusu Semih Öztürk'ün fenomen eşi Kurretülayn Matur, Instagram hesabından paylaştığı sütyensiz pozuyla dikkat çekti.

Magazin 12-02-2022 10:42

Semih Öztürk’ün eşi Kurretülayn Matur isyan etti! ’Çirkince dolaplar’

TV 8’in uzun soluklu Ütopya yarışmasıyla ünlenen Kurretülayn Matur sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarla takipçilerini şoke etti. Survivor programıyla tanınan Semih Öztürk’le evli olan Kurretülayn Matur hayranının mesajlarını ifşa etti. Mesajlaşmanın görüntüsünü paylaşan eski yarışmacı veryansın etti.

Magazin 18-09-2020 11:35

Survivor Semih Öztürk’ün eşi Kurretülayn Matur küvet pozunu eleştirenlere ateş püskürdü!

TV 8 ekranlarında 1 yıl boyunca yayınlanan Ütopya programıyla üne kavuşan Kurretülayn Matur geçtiğimiz günlerde paylaştığı küvet pozuyla eleştiri oklarının hedefi oldu. Kendisini eleştirilenlere fenomen yarışmacı Semih Öztürk’ün eşi çok sert cevap verdi. Kurretülayn Matur kendisini eleştirenleri sosyal medya hesabından ifşa etti.

Magazin 14-09-2020 16:37

Survivor Semih Öztürk’ün eşi Kurretülayn Matur’dan küvet pozu!

Tv 8 ekranlarına gelen Ütopya programıyla tanınan Kurretülayn Matur popülerleşmesinin ardından sosyal medya fenomenliğine soyundu. Ütopya programında tanıştığı Semih Öztürk’le dünya evine giren Matur, sosyal medya hesabından paylaştığı küvet pozuyla takipçilerini şaşırttı. Matur’un paylaşımı hayranları tarafından eşi Semih Öztürk’e nispet olarak yorumlandı.

Magazin 13-09-2020 17:41

Miss Türkiye güzeli Sinem Sülün'ün Survivor 2021 kadrosunda olduğu iddia edildi

Geçtiğimiz aylarda manken Sinem Sülün eski eşinin ailesine yatak odalarına böcek yerleştirdikleri gerekçesiyle dava açmıştı. Sinem Sülün’ün o davayla gündemdeyken hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. Miss Türkiye güzeli Sinem Sülün'ün Survivor 2021 kadrosunda olabileceği iddia edildi.

Magazin 20-08-2020 15:58

Kurretülayn Matur kimdir? Kurretülayn Matur nereli? Kurretülayn Matur kaç yaşında?

Semih Öztürk, uzun yıllardır aşk yaşadığı Kurretülayn Matur ile dün evlendi. Haberin duyulmasının ardından Kurretülayn Matur'un kim olduğu sıklıkla araştırılmaya başlandı. İşte tüm detaylar

Magazin 21-06-2020 01:41

Survivor yorumcusu Semih Öztürk, Kurretülayn Matur ile gizli saklı evlendi

Bir sezon Survivor'da yarışan ve şimdilerde TV8 ekranlarında yorumculuk yapan Semih Öztürk, uzun yıllardır aşk yaşadığı Kurretülayn Matur ile dün evlendi. Herkesten gizli saklı nikah masasına oturan Öztürk, salona cep telefonu ve güvenlik görevlisi aldırmadı.

Magazin 20-06-2020 17:14

Semih Öztürk'ün son hali şaşırttı

'Ütopya' programındaki çıkışlarıyla tanınan, Survivor yarışmasıyla da yıldızını parlatan Semih Öztürk, önceki gün sevgilisi Kurretülayn Matur'la birlikte Çeşme sokaklarında görüntülendi. Semih, hayranlarıyla tek tek fotoğraf çektirdi.

Magazin 25-08-2016 21:42

Semih Öztürk sevgilisi Kurretülayn Matur'la tatilde

Survivor yarışmasının en dikkat çekici isimlerinden Semih Öztürk önceki gün sevgilisi Kurretülayn Matur'la birlikte Çeşme'de tatil yaparken görüntülendi.

Magazin 22-08-2016 08:41