Kurşun Dizisi Haberleri Ve Son Dakika Kurşun Dizisi Haberleri

Kurşun Dizisi Haberleri Ve Son Dakika Kurşun Dizisi Haberleri

23 Ekim 2019 tarihinde ilk bölümü yayınlanan Kurşun dizisi Most Production imzasına sahiptir. Kerem Deren tarafından hazırlanan senaryoya sahip dizi, Türk dönem dizisi kategorisinde yer aldı. 1970 yıllarında adalet arayan savcı ve gazetecinin hikayesini konu alan dizide ünlü isimler rol aldı. Engin Altan Düzyatan ve Burçin Terzioğlu ana karakter arasındaydı. Engin Altan Düzyatan tarafından canlandırılan Orhan Atmaca, bildiği yoldan şaşmayan bir savcı olarak dikkat çekti. Burçin Terzioğlu tarafından canlandırılan Leyla Devrim karakteri ise gerçeklerin peşini bırakmayan bir gazeteci temsil etti. Berrak Tüzünataç, Sarp Akkaya, Engin Şenkan, Kürşat Alnıaçık, Seda Akman, Bora Akkaş, Begüm Akkaya, Gülizar Irmak, Şebnem Diligil ve Ali Rıza Kubilay oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimlerdir.

Kurşun Dizisi Haberleri

Kurşun dizisi bitiyor mu? Engin Altan Düzyatan'ın dizisi Kurşun'un final tarihi belli oldu

Engin Altan Düzyatan ve Burçin Terzioğlu'nun başrollerde oynadığı Kurşun dizisi için sürpriz bir karar alındı. Güçlü oyuncu kadrosu, senaryosu ve dev prodüksiyonuyla dikkat çeken dönem dizisi Kurşun'un erken final yapıyor. Peki Kurşun ne zaman bitecek?

Magazin 22-11-2019 21:45

Kurşun dizisinde flaş değişiklik! Kurşun'un yeni senaristi kim oldu?

FOX'un Most Yapım imzalı, başrollerini Engin Altan Düzyatan ve Burçin Terzioğlu'nun paylaştıkları Kurşun dizisinde flaş bir değişiklik yaşandı.

Magazin 18-11-2019 21:55

Kurşun dizisine bomba transferler!

Burçin Terzioğlu ve Engin Altan Düzyatan'nun başrolünde oynadığı Kurşun dizisine yeni oyuncular dahil oldu.

Magazin 18-11-2019 16:38

Kurşun dizisi ekibi ilk bölümü birlikte izledi

Proje tasarımını ve yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği, yönetmenliğini Murat Can Oğuz ve Burak Arlıel’in yaptığı, Most Production imzalı, FOX’un yeni dizisi “Kurşun”, ilk bölümüyle izleyiciyle buluştu. Engin Altan Düzyatan ve Burçin Terzioğlu'nun başrollerde oynadığı Kurşun dizisinin oyuncuları ve ekibi ilk bölümü birlikte izledi.

Magazin 24-10-2019 20:49

Kurşun Dizisi

Kurşun Dizisi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kurşun Dizisi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Kurşun dizisi ne zaman başlıyor? Kurşun için İstanbul sokaklarından ilginç tanıtım

FOX'un iddialı dizisi Kurşun, çarşamba akşamı ekran macerasına başlıyor.

Magazin 21-10-2019 22:31

Berrak Tüzünataç Kurşun dizisindeki Gülce rolünü anlattı! Kurşun ne zaman başlıyor?

Proje tasarımını ve yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği, Most Production imzalı, FOX’un merakla beklenen dizisi Kurşun'daki Gülce karakterini canlandıran Berrak Tüzünataç, yeni projesini anlattı. Ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç, Engin Altan Düzyatan ve Burçin Terzioğlu'nun başrollerde oynadığı Kurşun dizisinde pavyon şarkıcısı Gülce rolünü canlandıracak.

Magazin 18-10-2019 20:37

Kurşun 1. bölümden yeni fragman yayınlandı! Engin Altan Düzyatan'ın dizisi Kurşun ne zaman başlıyor?

Kurşun dizisinin 1. bölümünden yeni fragman yayınlandı. Engin Altan Düzyatan ve Burçin Terzioğlu'nun başrollerde oynadığı iddialı dizisi Kurşun ekrana gelmek için gün sayıyor. Peki Kurşun dizisi ne zaman başlıyor? Kurşun'un oyuncuları kimler, konusu nedir? İşte Kurşun 1. bölüm fragmanı ve yayın tarihi.

Magazin 17-10-2019 23:42

Sarp Akkaya Kurşun dizisindeki rolünü anlattı! Kurşun ne zaman başlıyor?

Proje tasarımını ve yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği, Most Production imzalı, FOX’un yeni dizisi “Kurşun”da Aydın karakterini canlandıran Sarp Akkaya, rolünü anlattı. Peki Kurşun dizisi ne zaman başlıyor? Konusu nedir? İşte Kurşun 1. bölüm fragmanı ve yayın tarihi.

Magazin 15-10-2019 21:35

Burçin Terzioğlu Kurşun dizisindeki gazeteci Leyla rolünü anlattı! Kurşun ne zaman başlıyor?

Proje tasarımını ve yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği, Most Production imzalı, FOX’un yeni dizisi “Kurşun”da cesur ve korkusuz gazeteci Leyla’yı canlandıran Burçin Terzioğlu, rolünü ve karakterine nasıl hazırlandığını anlattı. Peki Kurşun dizisi ne zaman başlıyor? Konusu nedir? İşte Kurşun 1. bölüm fragmanı ve yayın tarihi.

Magazin 11-10-2019 20:11

Engin Altan Düzyatan Kurşun dizisindeki Savcı Orhan rolünü anlattı! Kurşun ne zaman başlıyor?

Proje tasarımını ve yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği, Most Production imzalı, FOX’un yeni dizisi “Kurşun”nda adalet arayan gözü kara savcı Orhan Atmaca’yı canlandıran Engin Altan Düzyatan yeni rolünü ve geçirdiği hazırlık sürecini anlattı. Peki Kurşun dizisi ne zaman başlıyor? Konusu nedir? İşte Kurşun 1. bölüm fragmanı ve yayın tarihi.

Magazin 11-10-2019 02:56

Kurşun 1. bölüm fragmanı yayınlandı! Engin Altan Düzyatan'ın dizisi Kurşun ne zaman başlıyor?

Kurşun dizisinin 1. bölümünden yeni fragman yayınlandı. Engin Altan Düzyatan ve Burçin Terzioğlu'nun başrollerde oynadığı Kurşun dizisi çarpıcı konusuyla dikkat çekiyor. Savcı Orhan ve gazeteci Leyla'nın kanunsuzluklara karşı mücadelesini anlatan Kurşun ekrana gelmek için gün sayıyor.

Trend 08-10-2019 22:00

Kurşun dizisi ne zaman başlıyor? Yayın tarihi belli oldu! Kurşun oyuncularından çarpıcı kareler

Kurşun dizisinin yayın tarihi belli oldu. Engin Altan Düzyatan ve Burçin Terzioğlu'nun başrollerde oynadığı iddialı dizisi Kurşun'dan renkli kareler paylaşıldı. Proje tasarımını ve yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği, Most Production imzalı, FOX’un izleyici ile buluşmak için gün sayan dizisi “Kurşun”un oyuncuları objektif karşısına geçti.

Magazin 27-09-2019 20:56

Engin Altan Düzyatan Kurşun dizisi imaj değiştirdi! Kurşun oyuncuları kimler, konusu nedir?

Fox TV'nin yeni sezondaki iddialı dizisi Kurşun'un setinden ilk fotoğraflar yayınlandı. Diriliş Ertuğrul'a veda eden Engin Altan Düzyatan'ın yeni dizisi Kurşun'un konusu ve oyuncu kadrosu da belli oldu. Engin Altan Düzyatan, bir savcıyı canlandıracağı dönem dizisi Kurşun için imaj değiştirdi. Burçin Terzioğlu ise yeni dizisinde gözü pek bir gazeteci oynayacak. Peki Kurşun ne zaman başlayacak?

Magazin 18-09-2019 02:11

Kurşun dizisi oyuncuları kimler? Engin Altan Düzyatan'ın yeni dizisi ne zaman başlıyor?

FOX'un yeni sezonda izleyiciyle buluşucak, Most Production imzalı iddialı dizisi Kurşun'un hazırlıkları devam ediyor. Engin Altan Düzyatan'ın yeni dizisi Kurşun'un oyuncu kadrosuna ünlü isimler katıldı.

Magazin 25-08-2019 20:03

Engin Altan Düzyatan'ın Kurşun dizisindeki partneri kim oldu?

Engin Altan Düzyatan'ın Diriliş Ertuğrul'dan sonraki yeni dizisi olan Kurşun'un kadın başrol oyuncusu belli oldu.

Magazin 09-08-2019 20:41

Engin Altan Düzyatan'ın Kurşun dizisindeki partneri Hande Erçel mi olacak?

FOX'un yeni sezonda ekrana gelecek olan Most Productions imzalı iddialı dizisi Kurşun için hazırlıklar devam ediyor. 5 sezon boyunca TRT'de ekrana gelen Diriliş Ertuğrul projesiyle seyirciyle buluşan Engin Altan Düzyatan'ın başrolünü oynayacağı yeni diziyi Kerem Deren kaleme alıyor.

Magazin 01-08-2019 22:19