Kuruyemişçi Haberleri

Görenleri şaşırttı! Kuruyemiş dükkanının enkazından ayçiçekleri boy verdi: Çok farklı, çok duygusal bir sahne

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerde çöken kuruyemiş dükkanının bulunduğu alanda ayçiçekleri boy verdi. Kuruyemiş dükkanının enkazından günler sonra ayçiçeklerinin filizlenmesi görenleri şaşırttı. Gördükleri manzaranın umut verici olduğunu belirten vatandaşlar, "Çok farklı, çok duygusal bir sahne" dedi.

Haber 01-06-2023 14:55

Bir yıl bekliyor! Yapımı ise 30 saniye sürüyor

Açık, paket ve vakumlu halinde satılan kuruyemiş vazgeçilmez gıdaların başında geliyor. 30 -40 saniyede vakumlanan kuruyemişler hava almadan bir yıla kadar buzluklarda saklanabiliyor. Satıcılar gurbetçiler ve turistlerden vakumlu kuruyemişe yoğun ilgi gösterdiğini belirtiyor.

Finans 27-08-2021 10:04

Salgın sürecinde tüketimi artan kuru yemişte yılbaşı ciro hedefi 475 milyon lira

Tüm Kuruyemiş Sanayicileri ve İş Adamları Derneği Başkanı Karaman: - "Özellikle sokağa çıkma kısıtlamalarının olduğu zamanlarda tüketicilerin kuru yemiş ürünlerini evlerinde bol bol bulundurmayı tercih ettiğini gördük. Bu süreçte atıştırmalık tercihlerinin başında ay çekirdeği, leblebi ve fıstık gibi ürünler geldi" - "Yılbaşı dönemi cirosunun yaklaşık 475 milyon lirayı bulacağını tahmin ediyoruz. Yılbaşı alışverişleri sebebiyle aralık ayındaki tüketim, tüm yılın yaklaşık yüzde 12'sine denk gelmektedir"

Yurthaber 17-12-2020 11:21

Siyah Çin çekirdeği piyasayı istila etti

Özellikle son bir yıldır Çin'den ithal edilen siyah Çin çekirdeği piyasayı etkisi altına aldı. Vatandaşın çok fazla talep ettiği siyah ithal siyah çekirdek beyaz yerli çekirdeği tahtından etmiş durumda.

Finans 06-12-2018 15:01

Kuruyemişçi

Kuruyemişçi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kuruyemişçi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Genç kız kuruyemişçiyi işte böyle bastı!

İstanbul Fatih'te genç bir kız, kendisiyle ilgili dedikodu çıkarttıklarını iddia ettiği kuruyemişçiyi basarak çalışanlarla kavga etti. İş yerinin önündeki tezgahtan kuruyemişleri alarak çalışanlara doğru fırlatan genç kız, arkadaşları tarafından uzaklaştırılmaya çalışılırken tezgahı tekmeleyerek bağırmaya devam etti. Etrafa küfürler savuran genç kız, vatandaşlar tarafından olay yerinden uzaklaştırıldı.

Haber 11-09-2017 11:19

Saçını kahve öğütme makinesine kaptırdı

Manisa'da bir kuruyemişçide çalışan 20 yaşındaki genç kız, saçını kahve öğütme makinesine kaptırdı.

Haber 13-02-2014 14:15