Kuş Uçuşu Haberleri

Başrollerinde Miray Daner ve Birce Akalay'ın yer aldığı 'Kuş Uçuşu' dizisinin 2. sezonu yayınlandı! Sosyal medya onu konuşuyor

Başrollerinde Miray Daner ve Birce Akalay'ın yer aldığı 'Kuş Uçuşu' dizisinin 2. sezonu 14 Aralık'ta izleyiciyle buluştu. Dizinin yeni sezonunu izleyenler soluğu yorum yapmak için sosyal medyada aldı. Dizi Twitter'de en çok konuşulan konular arasındaki yerini almayı başardı.

Trend 15-12-2023 15:56

Kuş Uçuşu'nun 2. sezonuna Miray Daner'in ateşli sahneleri damga vurdu! Demircan Kaçel ile o anları gündem oldu

Başrollerinde Miray Daner, İbrahim Çelikkol ve Birce Akalay'ın yer aldığı Kuş Uçuşu'nun 2. sezonu geçtiğimiz gün itibarıyla Netflix izleyicisi ile buluştu. Farklı hayat biçimlerine sahip olan X kuşağı ile Z kuşağının çarpışmasını merkezine alan diziye Miray Daner ile Demircan Kaçel'in ateşli sahnesi damga vurdu.

Magazin 15-12-2023 11:02

Kuş Uçuşu'nun yıldızı Miray Daner'in annesini görenler çok şaşırdı! Benzerlikleri gündem oldu

Şimdilerde Fox Tv ekranlarından yayınlanan Hudutsuz Sevda dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkan güzel oyuncu Miray Daner, Netflix'te yayınlanan Kuş Uçuşu dizisiyle de adından söz ettiriyor. Dün akşam dizinin ikinci sezon galasına katılan ünlü isim güzelliğiyle dikkat çekti. İddialı tarzıyla da çok beğenilen güzel oyuncunun annesini görenler çok şaşırdı...

Magazin 14-12-2023 13:54

Kuş Uçuşu 2. sezon yayınlandı mı? Netflix'te Birce Akalay, İbrahim Çelikkol ve Miray Daner'li Kuş Uçuşu yeni sezon Netflix'te!

Kuş Uçuşu 2. sezonu Netflix izleyicisi tarafından merak edildi. Netflix; Birce Akalay, İbrahim Çelikkol ve Miray Daner'in başrollerini paylaştı dizinin 2. sezonu için tarih vermişti. Meriç Acemi'nin senaryosunu kaleme aldığı, Koray Kerimoğlu'nun yönetmen koltuğuna oturduğu dizi ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Peki, Kuş Uçuşu 2. sezon yayınlandı mı? İşte, Birce Akalay, İbrahim Çelikkol ve Miray Daner'in başrollerini paylaştığı Kuş Uçuşu dizisinin 2. sezonuna ilişkin detaylar...

Magazin 14-12-2023 13:27

Kuş Uçuşu

Kuş Uçuşu Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kuş Uçuşu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Kuş Uçuşu'nun güzeli Şifanur Gül sütyen ceket tarzıyla galaya damga vurdu! Beğeni butonu çöktü

Son olarak Netflix'te yayınlanan Çağatay Ulusoy ve Salih Bademci'nin başrollerini paylaştığı Terzi dizisinde hayat verdiği 'Esvet' karakteriyle adından söz ettiren güzel oyuncu Şifanur Gül dün akşam rol aldığı Kuş Uçuşu dizisinin galasına katıldı. Sütyen ceket kombiniyle çok beğenilen ünlü isim takipçilerinden tam not aldı.

Magazin 14-12-2023 13:07

Kuş Uçuşu 2. sezon ne zaman? Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol'un başrolündeki 'Kuş Uçuşu' dizisinin yeni sezon tanıtımı geldi

Başrollerinde Birce Akalay, İbrahim Çelikkol ve Miray Daner'in yer aldığı Netflix'in Kuş Uçuşu dizisi ilk sezonuyla beğeni toplamıştı. Yeni sezonuyla hayranlarıyla buluşmak için gün sayan dizinin fragmanı paylaşıldı. İkinci sezon tarihi ise 14 Aralık olarak açıklandı.

Trend 17-11-2023 15:53

Kuş Uçuşu 2. sezon ne zaman? Kuş Uçuşu dizisi yeni sezon tarihi belli oldu! Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol başrolde!

Kuş Uçuşu 2. sezonun ne zaman yayınlanacağı merak ediliyor. Başrollerinde Birce Akalay, İbrahim Çelikkol ve Miray Daner gibi isimlerin yer aldığı Kuş Uçuşu dizisinin ilk sezonu Netflix platformunda yayınlandı. İlk sezonuyla büyük beğeni toplayan Kuş Uçuşu'nun yeni sezon fragmanının yayınlanmasının ardından yayın tarihine dair araştırmalar hız kazandı. Peki, Kuş Uçuşu 2. sezon ne zaman? Kuş Uçuşu dizisi yeni sezon tarihi hangi gün?

Magazin 15-11-2023 23:03

İbrahim Çelikkol Kuş Uçuşu dizisinde yaptığı hareketle tepki çekti! Ekip saatlerce bekledi...

Birce Akalay ise başrolde oynayan İbrahim Çelikkol dizi setinde yaptığı hareketle tepki çekti. Sette rahatsızlanan yakışıklı oyuncu uzun süre uyuyup uyanınca da seti yapamayacağını söyledi. Bu durum setteki herkesi sinirlendirdi.

Magazin 17-04-2023 11:36

Kuş Uçuşu dizisinin başrollerindendi... Flaş iddia

Kuş Uçuşu dizi ekibi kısa bir dinlenme molasından sonra 3. sezon çekimlerine hazırlanıyor. Birce Akalay, İbrahim Çelikkol, Miray Daner ve Burak Yamantürk'ün başrolde olduğu dizinin yeni sezonu hakkında flaş bir iddia gündemde...

Magazin 27-02-2023 13:29

Sevişme sahneleriyle dikkat çekmişti! Kuş Uçuşu dizisine 3 yeni oyuncu dahil oldu

Cesur sahneleriyle adından söz ettiren ve kısa sürede hayran kitlesine ulaşan Kuş Uçuşu dizisine 3 konuk oyuncu birden dahil oldu.

Magazin 19-11-2022 14:51

Kuş Uçuşu dizisinin yeni yönetmeni belli oldu

Kuş Uçuşu dizisinin ikinci sezon çekimleri yakında başlıyor. Kasım ayında sete çıkması planlanan dizi için Ay Yapım hazırlıklarına tam gaz devam ediyor. Dizinin tüm eski kadrosunun yeni hikâyede de yer alacağı öğrenildi. İkinci sezon çekimleri biter bitmez kısa bir ara verilip hemen 3. sezonun çekimlerine başlanacak.

Magazin 19-10-2022 15:32

Öpüşme sahneleri çok konuşulmuştu! Kuş Uçuşu dizisiyle ilgili flaş gelişme

Birce Akalay, Miray Daner, İbrahim Çelikkol'un başrollerinde yer aldığı Kuş Uçuşu dizisi yayınlandığı günden itibaren adından söz ettirdi. Akalay ve Daner'in iddialı sahneleri gündemde uzun süre kalan dizi hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. Netflix iddiaya göre projenin devam etmesine karar verdi.

Magazin 25-08-2022 07:25