Kuyruk Sokumu Ağrısı Haberleri

Kuyruk sokumu ağrısı, batması: Neden olur, nasıl geçer?

Tıp literatüründe koksigodini olarak adlandırılan kuyruk sokumu bölgesinde meydana gelen ağrılar genellikle masa başı işlerde çalışan kişilerde görülür.

Haber 24-06-2020 11:05

Doğum sırasında meydana gelen basınç kuyruk sokumunda yaralanmaya neden oluyor

Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Mehmet Serhan Kurtulmuş, hamileliğin son 3 ayında veya doğum sırasında meydana gelen basınçların kuyruk sokumu kemiğinde yaralanmalara neden olduğunu söyledi. Dr. Kurtulmuş, yeni tedavi yöntemlerinin geliştirildiğini belirterek, “Ağrılardan genel anestezi olmadan, tek seansta yapılan CRT enjeksiyonu ile kurtulmak mümkün” dedi.

Kadin 27-09-2019 10:14

Artık o acıya son! Bu yönlemle kurtuluşunuz yakın

Çoğunlukla oturarak çalışanlarda ve kadınlarda ortaya çıkan kuyruk sokumundaki dayanılmaz ağrılar artık işkenceniz olmaktan çıkıyor. Peki ama nasıl? Kuyruk sokumunda ağrı neden olur, Kuyruk sokumu ağrısında modern tedavi yöntemleri nelerdir? Merak ettiğiniz tüm bu soruların cevaplarını ve kurtuluş yöntemini sizler için derledik. Keyifli okumalar dileriz!

Trend 26-09-2019 11:26

Kuyruk sokumu ağrısı neden olur? Kuyruk sokumu ağrısı tedavisi ameliyatsız mümkün mü?

Kuyruk sokumu ağrısı çeken hastaların kafasında; Kuyruk sokumu ağrısı neden olur? Kuyruk sokumu ağrısı ne kadar sürer? Kuyruk sokumu ağrısı bele vurur mu? Kuyruk sokumu ağrısı belirtileri nelerdir? Kuyruk sokumu ağrısı tedavi için ne yapılır? gibi pek çok soru mevcut.

Haber 02-08-2018 11:46

Diğer Haber Etiketleri

Kuyruk Sokumu Ağrısı

Kuyruk Sokumu Ağrısı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kuyruk Sokumu Ağrısı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Kuyruk sokumunuz ağrıyorsa dikkat

Yaygın bir yakınma olan kuyruk sokumu ağrıları; ihmal edilmemesi ve zamanında tedavi edilmesi gereken bir ağrıdır. Biz tıp dilinde, kuyruk sokumu bölgesinin ağrısına "koksigodini" diyoruz. Dr. Vildan Çerçi, Mynet okurları için yazdı.

Haber 25-04-2007 08:32