Kuyumcukent Haberleri

Kahramanmaraş kuyum sektörü 6 ay sonra yeniden canlanacak

Türkiye'nin önemli altın işleme merkezlerinden Kahramanmaraş'taki Altınşehir Kuyumculuk İhtisas Küçük Sanayi Sitesi, yapılacak güçlendirme çalışmalarının ardından eski günlerine dönecek.

Yurthaber 21-03-2023 11:53

Türkiye'nin tek kuyumcu sanayi sitesi Altınşehir yıkılmaktan kurtuldu

Türkiye'nin önemli altın işleme merkezlerinden Kahramanmaraş'taki Altınşehir Kuyumculuk İhtisas Küçük Sanayi Sitesi için "orta hasarlı" raporu verildi. Kuyumcu sitesi, yapılacak güçlendirme çalışması sonrasında faaliyete geçecek.

Yurthaber 27-02-2023 15:29

Kuyumcukent şokta! 100 milyon liralık altın vurgunu... Altınları eritip buhar oldular

Kuyumcukent'te meydana gelen dolandırıcılık olayında 9 kuyumcu altın verdikleri firma tarafından dolandırıldıklarını öne sürerek suç duyurusunda bulundu. Mağdurlardan biri olan kuyumcu Mesut Olık, ''Yılbaşından sonra ortaklar arasında kendi aralarında sıkıntılar çıkmaya başladı. Bu sıkıntılar da piyasaya yansımaya başladı. İçeride de ürün eritmeye başladılar. Sizden geleni eritip bana, benden geleni eritip bir diğerine vererek bu şekilde süreç yürütülmüş. 5 kiloya yakın altın vermiştim'' dedi.

Haber 20-09-2022 15:48

Otopark aidatlarına zam sonrası çareyi böyle buldular! Drone ile görüntülendi

Yenibosna'daki Kuyumcukent yönetimi otopark aidatlarına zam yapma kararı aldı. Alınan zam kararına işyeri çalışanları tepki gösterirken, otopark ücretlerini fazla bulanlar, araçlarını yol kenarlarına, ağaçlık alanlara ve refüjlere bırakmaya başladı. Trafiği olumsuz etkileyen araçlar drone ile havadan görüntülendi.

Haber 20-09-2022 10:06

Kuyumcukent

Kuyumcukent Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kuyumcukent Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Kuyumcukent'te aidat protestosu! İkinci zam kararı sonrası isyan ettiler

Kuyumcukent'te aidat oranlarına ikinci bir zam gelmesi kuyumcu esnafını ayağa kaldırdı. Kuyumcukent içerisindeki Kuyumcukent İşletme A.Ş. (KİAŞ) önünde toplanan yüzlerce esnaf "Yönetim istifa" sloganları atarken, sosyal medyada söz konusu protestolarla ilgili görüntüler paylaşıldı. Yönetim binası önünde toplanan kalabalık grup, yetkililerin çarşamba gününe kadar süre istemesi üzerine dağıldı.

Haber 04-07-2022 13:53

Altında işçilik kampanyası! Altın fiyatları yarı fiyatına kadar düştü

Düğün sezonunun başlamasıyla hareketlenen altın piyasası, fiyatların düşmesi ve Kuyumcukent esnafının kampanyalarıyla vatandaşın yüzünü güldürdü.

Finans 13-08-2021 14:30