Kuzey Karolina Haberleri

Feci şekilde can verdi! 90 dakika kurtarılmayı bekledi

44 yaşındaki Virginia López Severiano ABD, Kuzey Karolina'da çalıştığı ekmek fabrikasındaki gıda karıştırıcı makineyi temizlerken vücudunun yarısı makinenin içinde sıkışıp kaldı. Bir saat boyunca makinenin içinde kaldı. Talihsiz kadın hastaneye kaldırılsa da, aldığı ağır yaralar sebebiyle hayatını kaybetti.

Trend 07-05-2022 16:56

ABD'de hastane, koronavirüs aşısı olmayan çalışanlarını işten çıkardı

ABD'nin Kuzey Carolina eyaletindeki hastane zinciri, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşısı olmayan 175 çalışanının işine son verdi.

Haber 29-09-2021 02:17

ABD'de şaşkına çeviren olay! Evleri yandı, o evlenme teklifi yaptı: Yüzüğü enkazdan çıkardım

ABD'nin Kuzey Carolina eyaletinde yaşayan bir adam, evlerinin yandığı gece, yangından kurtulan nişan yüzüğünü bulduktan sonra kız arkadaşına evlenme teklif ederek kötü bir durumdan en iyi şekilde yararlanmayı bildi. Sean Matthews, ''Evimiz yandı ama trajediye odaklanmak yerine olumlu bir şey yaptık. Nişan yüzüğünü enkazın içinden çıkardım. Neyse ki ateşe dayanıklı bir kasa içinde saklıyordum'' şeklinde konuştu.

Haber 22-09-2021 11:19

ABD'de bir mahalle sokağa çıkamıyor! Zehri kör eden kobra için seferberlik

ABD'nin Kuzey Karolina eyaletinde sahibinin elinden kaçtığı belirlenen kobra, tüm mahalle halkında paniğe neden oldu. Isırdığı zaman zehir saçan, zehrin göze gelmesi durumunda körlüğe bile neden olabilen dev yılan şimdi her taşın altında aranıyor.

Haber 30-06-2021 09:10

ABD'de polis tarafından öldürülen siyahi Brown'ın vücudundan 5 kurşun çıktı

ABD'nin Kuzey Carolina eyaletinde polisin "arama emri" ile evine gittiği sırada aracı ile kaçmaya çalışırken vurulan siyahi Andrew Brown'ın öldürülmesine ilişkin tartışmalar devam ederken, Brown'ın vücudundan 5 kurşun çıktığı belirtildi.

Haber 27-04-2021 23:18