Lame Haberleri

Dilber için pavyon turları başladı! En ucuz turun fiyatı 'yok artık' dedirtti

Yılmaz Erdoğan'ı yıllar sonra televizyon ekranlarına döndüren İnci Taneleri dizisi özellikle pavyon sahneleriyle dikkat çekti. Hazar Ergüçlü'nün hayat verdiği 'Dilber' karakterinin dans sahneleri izlenme rekorları kırdı. Dilber'in elbisesi satışa sunuldu dansı içinse kurslar açıldı. Şimdi de Dilber için pavyon turları başladı...

Magazin 05-03-2024 12:21

Anya Taylor-Joy kıyafetiyle gündemde! Neden başörtülü?

Başrollerini Timothée Chalamet ve Zendaya'nın paylaştığı Dune: Çöl Gezegeni Bölüm 2 filminin Londra prömiyerinde giyilen kıyafetler gündemden düşmüyor. Anya Taylor-Joy'un başı örtülü pozu sosyal medyada tartışıldı.

Magazin 18-02-2024 08:47

Altın Küre Ödülleri'nde Timothee Chalamet ve Kylie Jenner kimseyi umursamadı! Öpüşürken kameraya da yakalandılar

81. Altın Küre Ödülleri'nin sahipleri belli oldu. 2023’ü grev gündemiyle geçiren Hollywood’un ilk büyük buluşmasında bomba anlar yaşandı. Geceye geç kalan Timothee Chalamet ve Kylie Jenner etraflarında onca insan yokmuş gibi öpüşerek romantik anlara imza attı.

Magazin 08-01-2024 13:57

Selin Yeninci bikinili pozunu paylaştı! Çok doğalsın

Avrupa Parlamentosu ve Avrupa Film Akademisi tarafından Brüksel’de düzenlenen Lux Seyirci Ödül Töreni‘nde oynadığı film Kurak Günler ödül alan Selin Yeninci işten kalan zamanlarını tatil yaparak geçiriyor. Başarılı oyuncu bu anlardan yaptığı pozlarla beğeni topladı.

Magazin 29-06-2023 11:10

Lame

Lame Hakkındaki Haberler Mynet'te. Lame Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

CHP'nin kampanya videosundaki şarkı merak edildi! Şebnem Ferah'ın şarkı sözleri gündem oldu

Millet İttifakı'nda 6'lı masa dağılıp toplandı. İYİ Parti lideri Meral Akşener'in de katılımıyla yapılan 6'lı masa toplantısı sonrası ittifakın adayının Kemal Kılıçdaroğlu olduğu açıklandı. CHP'nin kampanya videosundaki şarkı ise sosyal medyada merak edildi! Şebnem Ferah'ın şarkı sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 07-03-2023 11:36

Rap dünyası yasta! ‘Maestro’ lakabıyla tanınan rapçi Berk Karadaş hayatını kaybetti

‘Maestro’ lakabıyla tanınan rap sanatçısı Berk Karadaş kalp rahatsızlığından dolayı kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. 33 yaşında hayata veda eden sanatçının ölüm haberi rap dünyasını yasa boğdu.

Magazin 15-02-2023 15:38

Rapçi 'Maestro' Berk Karadaş hayatını kaybetti! Maestro lakaplı Berk Karadaş kimdir, neden öldü?

Maestro lakaplı ünlü rapçi Berk Karadaş hayatını kaybetti. Ünlü şarkıcının ölüm haberi sevenlerini üzdü. Sayedar, Allame ve Joker gibi rap müzik şarkıcıları Berk Karadaş'ın ölümü üzerine sosyal medya hesaplarında paylaşımda bulundu.

Magazin 15-02-2023 15:29