Levis 501 Haberleri

Hem rahat hem havalı görünün! Levi's ürünlerinde %60'a varan indirim

Bu içeriği okuyorsanız çok şanslısınız, çünkü Günün Fırsatları kapsamında Levi's ürünlerinde indirimler devam ediyor. Tişörtler 350 TL'ye düştü, sweatshirtler 500 TL'ye, jeanler 1000 TL'ye... Bu fırsatı kaçırmamanız için Levis'in çabasız şıklık sunan zamansız parçalarını seçtik.

Haber 12-03-2024 14:36

Adidas, Puma, Levi's, Crocs... Sevilen markalarda sepet fırsatları başladı

Alışveriş severlerin heyecanla beklediği o vakit sonunda geldi, sezon sonu indirimleri başladı bile! Sezonunda yüksek fiyatlardan almak istemediğiniz o ürünleri şimdi sezon sonu gelmişken yarı fiyatına hatta çok daha uyguna almak istiyorsanız doğru yerdesiniz. İndirimlere ek sepette ek fırsatlarla satın alabileceğiniz ünlü markaların ürünlerini sizin için seçtik.

Haber 06-03-2024 14:48

Modada tercihim kaliteliden yana! diyorsanız ünlü markalardaki %50'ye varan indirimleri kaçırmayın

Columbia, Camper, Puma, Levi's, Tommy Hilfiger ve daha birçok markanın yeni sezon kışlık giyim ürünlerinde %50'ye varan indirimler sizleri bekliyor. Tarzınızı yükseltecek, sıcacık bir kış geçirmenizi sağlayacak ürünlere bütçe dostu fiyatlarla sahip olmak isterseniz sizin için seçtiğimiz markalara mutlaka göz atmalısınız.

Haber 05-01-2024 10:10

Levis'ın en ikonik modeli 501 Original Fit Jean'de kaçırılmayacak indirim

Kalite, dayanıklık ve şıklık; hepsi bir arada! Dünyaca ünlü jean markası Levi's'ın en ikonik modeli olan Levi's 501 Original Fit Jean kısa süreliğine indirimde! Tüm kombinlere uyum sağlayan, her zaman her yerde kurtarıcı nitelikte olan bu jean pantolona yarı fiyatına sahip olmak için acele edin.

Haber 20-11-2023 13:49

Diğer Haber Etiketleri

benetton Adidas Amazon Decathlon Derimod L'Oréal Kulaklık termos valiz Puma Jean Amazon Prime kol saati indirim Stanley altınyıldız altınyıldız classic altınyıldız classics altınyıldız damatlık altınyıldız gömlek altınyıldız mont altınyıldız takım elbise amazon alışveriş adidas ayakkabı adidas ayakkabı erkek adidas ayakkabı kadın akıllı kol saati armani armani code armani si crocs crocs terlik crocs terlik erkek crocs terlik kadın columbia columbia ayakkabı columbia ayakkabı erkek columbia bot columbia erkek ayakkabı columbia erkek mont derimod ayakkabı derimod bot derimod çanta champion champion sweatshirt decathlon ayakkabı bioblas bioblas şampuan bioxcin bioxcin forte bioxcin şampuan camper camper ayakkabı camper bot camper erkek ayakkabı braun braun epilasyon aleti braun lazer epilasyon aleti braun silk epil braun silk epil 9 braun tıraş makinesi birkenstock birkenstock erkek terlik birkenstock terlik erkek kol saati erkek kot pantolon günün fırsatı flormar flormar fondöten flormar oje hp bilgisayar dockers ayakkabı dockers bot dockers by gerli dockers erkek ayakkabı karaca jack jones jack jones mont jack jones sweatshirt jack wolfskin kedi mama kabı kedi maması new balance new balance ayakkabı new balance erkek ayakkabı new balance kadın new balance kadın spor ayakkabı kot pantolon kot pantolon erkek levis levis mont loreal paris merrell merrell ayakkabı merrell bot puma ayakkabı puma ayakkabı erkek puma bayan ayakkabı puma beyaz ayakkabı puma çanta puma ceket puma erkek ayakkabı puma erkek mont puma erkek spor ayakkabı puma eşofman altı puma eşofman takımı saat saat saat saat ve saat samsonite samsonite bavul samsonite çanta samsonite sırt çantası samsonite valiz termos bardak stanley termos stanley termos 1.3 kadın kol saati kulaklık bluetooth kulaklık kablolu kulaklık kablosuz kol saati erkek under armour under armour ayakkabı under armour basketbol ayakkabısı under armour erkek ayakkabı urban care us polo us polo assn us polo ayakkabı us polo çanta us polo gömlek us polo mont tommy hilfiger ayakkabı tommy hilfiger bot tommy hilfiger çanta tommy hilfiger cüzdan tommy hilfiger gömlek tommy hilfiger gözlük tommy hilfiger mont tommy hilfiger saat tommy hilfiger tişört tommy hılfıger twigy twigy terlik zwilling yves roche yves rocher parfüm yves rocher şampuan yves saint laurent valiz seti

Levis 501

Levis 501 Hakkındaki Haberler Mynet'te. Levis 501 Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Camper, HP, Crocs, Zwilling... Ünlü markaların fırsat ürünlerini sizin için seçtik

İster ihtiyaçlarınızı tamamlayın ister kendinize ya da sevdiklerinize hediyeler alın; ünlü markaların günün fırsatları kapsamındaki ürünleri keşfetmeye ne dersiniz? Kaliteli ürünlere uygun fiyatlarla sahip olmanın şimdi tam zamanı!

Haber 01-11-2023 17:57

Kaliteli, dayanıklı, rahat! Levi's kadın erkek jean pantolonlarda indirim

Kalite, dayanıklık ve şıklık; hepsi bir arada! Dünyaca ünlü jean markası Levi's'ın birbirinden ikonik modellerinde kısa süreliğine indirim başladı. Tüm kombinlere uyum sağlayan, her zaman her yerde kurtarıcı nitelikte olan kaliteli bir jean pantolona yarı fiyatına sahip olmak için acele edin.

Haber 01-09-2023 14:25

Sportif şıklığınızı pekiştirecek parçalar burada! Levi's'ten Decathlon'a yaz sezonu fırsatlarını kaçırmayın

Şehrin sıcağından kaçıp doğaya koşmanın tam zamanı! İster bir doğa tutkunu ister şehir maceracısı olun; sizi rahatlıkla, konforla buluşturacak aynı zamanda şıklığınızı da zirveye çıkaracak ünlü markaların giyim ürünlerine indirimli fiyatlarla sahip olmanın tam zamanı! Ayakkabıdan terliğe, tişörtten gömleğe binlerce üründe %30'a varan indirimler sizleri bekliyor, acele edin!

Haber 01-07-2023 10:05

Her güne farklı bir kombin! Birkenstock'atan Jack Jones'a %30'a varan indirimleri keşfedin

Terlikten sandalete, tişörtten şorta yaz aylarında sizi olduğunuzdan daha şık ve rahat gösterecek parçaları keşfetmeye ne dersiniz? Üstelik dünyaca ünlü markaların %30'a varan indirimlerinden faydalanarak! Birkenstock, Crocs, Jack Jones ve daha birçok markada indirimler sizleri bekliyor. Fırsatları kaçırmayın!

Haber 26-06-2023 09:15

Modadan kozmetiğe bütçe dostu alışveriş için ünlü markaların indirimlerini keşfedin

İhtiyaçlar hiç bitmiyor, özellikle yaz aylarında daha da artıyor. Siz de herkes gibi modadan kozmetiğe ihtiyacınız olan ürünleri indirimli fiyatlarla satın almak ve bütçenizi korumaktan yanaysanız bu indirim dönemi tam da size göre! En sevilen markaların trend ürünlerine uygun fiyatlarla sahip olmak için acele edin. Sizin için bayram öncesi indirimleriyle öne çıkan markaları derledik. İşte detaylar!

Haber 22-06-2023 10:05

Levi's, Altınyıldız, Saat&Saat... Saatten ayakkabıya, klasik giyimden spor giyime indirimli ürünleri keşfedin

Gömlekten tişörte, ayakkabıdan saate her beğeniye uygun ürünlerle gardırobunuzu yenilemek ister misiniz? Yanıtınız "Evet" ise doğru yerdesiniz. Altınyıldız Classics, Saat&Saat, Levi's gibi ünlü markaların yeni ve eski sezon ürünlerinde indirimler başladı. Gardırobunuza yeni bir soluk getirecek en şık parçaları indirimlideyken keşfetmek için acele edin. İşte detaylar!

Haber 10-06-2023 01:50

Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Puma... Hem kaliteli hem havalı moda ürünlerinde fırsat

Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Pierre Cardin, Puma gibi dünyaca ünlü markaların giyim ürünlerindeki fırsatları keşfetmeye ne dersiniz? Siz de gardırobunuzu yenilemek ve şıklığınızı konuşturmak istiyorsanız kaliteli markaların sizin için seçtiğimiz indirimli ürünlerini keşfedin, en havalı siz olun!

Haber 11-04-2023 12:23

En sevilen markaların ürünlerini en uygun fiyata alın! Modadan kişisel bakıma indirimler burada

Her zaman stil sahibi olmak, havalı görünmek isteyenlerdenseniz ve güzellik rutininize de özen gösteriyorsanız tam da olmanız gereken yerdesiniz. Armani, Yves Saint Laurent, Derimod, Levi's ve daha birçok tanınmış markanın ürünlerine indirimli fiyatlarla sahip olabilirsiniz. İşte sizin için seçtiğimiz en iyi fırsatlar!

Haber 15-03-2023 11:58

Denim tutkunlarını heyecanlandıran fırsat: Levi's'ta %50'ye varan indirim

Gardırobunda çabasız şıklık sunan kıyafetlere yer açmak isteyenler Levis'ın efsanevi jeanleri, ceketleri, gömlekleri ve daha fazlası şimdi %50'ye varan indirimlerle sizleri bekliyor. Haydi, alışverişe başlayın ve stilinizi Levis'ın eşsiz dokunuşuyla güncelleyin.

Haber 13-03-2023 15:12