Leyla Tanlar Haberleri Ve Son Dakika Leyla Tanlar Haberleri

Leyla Tanlar Haberleri Ve Son Dakika Leyla Tanlar Haberleri

13 Aralık 1997 İstanbul doğumlu Leyla Tanlar, oyuncudur. İlk orta ve lise eğitimini İstanbul’da tamamlamıştır. İtalyan Lisesi’nden mezun olmasını takiben yüksek öürenimi için Koç Üniversitesi Medya ve Görsel Sanatlar bölümüne girmiştir. Oyunculuk ile ilgilenen Tanlar, Akademi 35Buçuk’ta eğitim almıştır. Kariyerinin başlangıcı ise 2014 yılında Paramparça dizisindeki başrol yani Cansu Gürpınar karakteri ile olmuştur. Bunu 2018’de Mehmed: Bir Cihan Fatihi dizisindeki Esleme rolü (yardımcı oyuncu), yine 2018’deki Şahi Tepesi dizisindeki Deniz Akdora rolü (başrol) ve 2019’daki Ferhat ile Şirin dizisindeki Şirin (başrol) rolü takip etmiştir.

Leyla Tanlar Haberleri

Burak Dakak tiyatro oyununda kaza geçirdi! Apar topar hastaneye kaldırıldı

Ünlü oyuncu Burak Dakak tiyatro sahnesinde kaza geçirdi. Demet Akbağ ile aynı sahneyi paylaşan Dakak, ayak serçe parmağının çıkması sonucu apar topar hastaneye kaldırıldı. Yarım kalan Aydınlıkevler oyunu başka bir tarihte sahnelenecek.

Magazin 09-12-2023 09:00

Bikinili paylaşımı işinden etmişti! Leyla Tanlar oyuncu sevgilisi Burak Dakak ile nişanlandı 'İşte saf sevgi'

Show TV'de yayınlanan Güzel Günler dizisinde birlikte rol alan ve sonrasında aşk yaşamaya başlayan Burak Dakak ve Leyla Tanlar nişanlandı. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Tanlar'a adeta beğeni yağdı.

Magazin 17-09-2023 00:02

Leyla Tanlar bikinili pozu yüzünden kadro dışı bırakılmıştı! Yerine bakın kim geldi

Son olarak Güzel Günler dizisinde rol alan genç oyuncu Leyla Tanlar, TRT1 için çekilecek Selahaddin Eyyubi dizisiyle anlaşmıştı. Güzel oyuncu dizi hazırlıklarına başlamışken geçtiğimiz günlerde paylaştığı bikinili pozu yüzünden kadro dışı kaldığı iddia edilmişti. Yine iddiaya göre Leyla Tanlar'ın yerine gelen isim belli oldu.

Magazin 06-09-2023 08:39

Leyla Tanlar bikinili pozunu paylaşınca işinden oldu! TRT‘deki dönem dizisinde kadro dışı kaldı

Burak Dakak ile aşk yaşayan Leyla Tanlar, bikinili bir karesinin Instagram hesabından paylaşmıştı. Sevgilisi Burak Dakak "Silsene aşkım" yazında fotoğraf hızla yayılmıştı. Güzel oyuncuyu bu paylaşım işinden etti. Leyla Tanlar iddialara göre TRT‘deki dönem dizisinde kadro dışı kaldı.

Magazin 30-08-2023 14:08

Leyla Tanlar

Leyla Tanlar Hakkındaki Haberler Mynet'te. Leyla Tanlar Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Leyla Tanlar bikinili pozunu paylaştı Burak Dakak 'silsene' dedi! İşte silinen o poz

Geçtiğimiz dönem final yapan "Güzel Günler" dizisindeki arkadaşlıklara aşka dönüşen oyuncu çift Leyla Tanlar ile Burak Dakak gözde çiftlerden olma yolunda. Güzel oyuncu son olarak verdiği pozu sevgilisi silmesini isteyince hemen paylaşımı kaldırdı.

Magazin 17-08-2023 07:35

Leyla Tanlar bikinili poz verdi! Sevgilisi Burak Dakak’tan uyarı geldi

En son Güzel Günler dizisinde rol alan ve aynı dizide başrolü paylaştığı Burak Dakak ile sevgili olan Leyla Tanlar bikinili pozunu paylaştı. Ünlü ismin paylaşımına sevgilisi kayıtsız kalamadı. Dakak’ın “Silsene” yorumu dikkat çekti.

Magazin 16-08-2023 14:34

Güzel Günler'in Selma'sı Leyla Tanlar da estetik harikası çıktı! Eski halini görenler inanamadı

Show TV'de yayınlanan Güzel Günler dizisinde Selma karakterini canlandıran Leyla Tanlar, yeni karakteriyle bir hayli ilgi görüyor. Burak Dakak ile ilişkisi olduğunu açıklayan genç oyuncunun güzelliği de oldukça konuşuluyor.

Magazin 16-04-2023 20:22

Güzel Günler'de başlayan aşk gerçek oldu! Leyla Tanlar ile Burak Dakak aşklarını ilan etti

Güzel Günler dizisinde aynı sahneleri paylaşan Leyla Tanlar ile Burak Dakak aşklarını ilan ettiler. Leyla Tanlar, Burak Dakak ile ilişkilerinin başladığı haberini beraber çekildikleri fotoğraf ile sosyal medya hesabında paylaştı.

Magazin 02-01-2023 23:56

Güzel Günler ne zaman başlıyor? Güzel Günler konusu nedir, oyuncuları kimler? Binnur Kaya ve Ecem Erkek, dizinin başrollerinde

Güzel Günler dizisi sezonun yeni dizileri arasında yer alıyor. Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizinin başrollerini Binnur Kaya ve Ecem Erkek paylaşıyor. Konusu ile dizi severlerin şimdiden ilgi odağı olan Güzel Günler Show Tv ekranlarında yayın hayatına başlayacak. Güzel Günler dizisinin konusu, oyuncu kadrosu ve yayın tarihi gibi detaylar arama motorlarında sorgulanmaya başladı. Peki, Güzel Günler ne zaman başlıyor? Güzel Günler konusu nedir, oyuncuları kimler?

Magazin 27-10-2022 22:48

Paramparça dizisinin Cansu’su Leyla Tanlar’ın değişimi dudak uçuklattı! “Ne yaptın yüzüne?”

Paramparça dizisinde canlandırdığı Leyla Tanlar karakteriyle televizyona adım atan Leyla Tanlar, genç yaşına rağmen yaptırdığı estetik operasyonlarla tanınamaz halde. Instagram hesabından yeni fotoğrafını paylaşan Leyla Tanlar’ı görenler tanıyamadı.

Magazin 30-11-2021 15:57