Loafer Ayakkabı Haberleri

Parasını sonuna kadar hak edecek hem şık hem rahat ayakkabı modelleri

Kombinlerin önemli bir parçası olan ayakkabıların tasarımları kadar rahatlıkları da önemli. Siz de tarzınıza estetik bir dokunuş yaparken aynı zamanda ayaklarınızı rahat ettirmek istiyorsanız konforlu ve şık modellere göz atabilirsiniz. Öyleyse parasını sonuna kadar hak eden ve size "İyi ki almışım!" dedirtecek modellerle tanışmaya ne dersiniz?

Haber 17-11-2022 17:50

Duygu Özaslan'ın tarzını benimsemek isteyenlere uygun ayakkabı önerileri

Son zamanların en popüler isimlerinden biri olan Duygu Özaslan, özellikle giyim tarzıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Öyle ki Özaslan'ın giydiği kıyafetler ve kullandığı aksesuarlar, takipçileri tarafından sıklıkla araştırılıyor. Sevilen fenomenin Instagram gönderisinde göze çarpan loafer ayakkabı da onlardan biri! Siz de Duygu Özaslan'ın ayakkabısını beğendiyseniz gelin, ona alternatif olabilecek ürünleri beraber inceleyelim!

Magazin 03-11-2022 17:50

Loafer tarz ayakkabı sevenler için sonbaharda giyilebilecek kullanışlı ve uygun fiyatlı modeller

Ayakkabı trendleri arasında modası hiç geçmeyen loafer modeller, her dönem popülerliğini korur. Dünden bugüne sıklıkla tercih edilen bu tarz ve şık ayakkabılar hem kadınların hem erkeklerin rahat kullandığı modeller arasında yer alır. Klasik ve modern kıyafetlerle kullanılabilen parçalar, gündelik hayattan iş dünyasına kadar birçok kombini tamamlar. Rahatlığıyla tüm gün size konfor sağlayacak, kullanışlı ve uygun fiyatlı modeller için okumaya devam edin!

Haber 22-09-2022 14:24

Uygun fiyatına rağmen şık bir görüntüye sahip olan ayakkabı önerileri

Kadınların en büyük tutkularından biri ayakkabıları. Hatta bu alanda koleksiyon yapanlara bile rastlarsınız. Pek çok farklı tasarımla karşımıza çıkan kadın ayakkabılarının bir tutku yaratması da anlaşılır bir şey aslında. Güzelliklerinin yanı sıra bu ayakkabılar bir de bütçe dostuysa daha ne istenir ki? Öyleyse "Birbirinden şık ve uygun fiyatlı ayakkabıları nereden bulabilirim?" diyorsanız doğru adrestesiniz!

Kadin 23-08-2022 14:36

Loafer Ayakkabı

Loafer Ayakkabı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Loafer Ayakkabı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Hande Erçel'in beğeni yağmuruna tutulan fotoğrafındaki kombini beğenenlere alternatif ayakkabı önerileri

Her giydiğiyle olay olmayı başaran ünlü oyuncu Hande Erçel, paylaştığı fotoğraflarda dikkat çeken maskülen tarza sahip ayakkabılarıyla binlerce beğeni aldı. Herkesin takdirini kazanan ve son yıllarda gerek yerel gerek küresel mecralarda yapılan anketlerde üst sıralarda yer alan ünlü oyuncu; özel hayatı, giyim tarzı ve güzelliğiyle dillerden düşmüyor. Eğer siz de Hande Erçel'in tarzını yakalamak istiyorsanız şık ayakkabısına alternatif olabilecek modeller için okumaya devam edin!

Magazin 23-08-2022 10:29