Lourdes Leon Haberleri Ve Son Dakika Lourdes Leon Haberleri

Lourdes Leon Haberleri Ve Son Dakika Lourdes Leon Haberleri

14 Ekim 1996 yılında dünyaya gelen Lourdes Leon, ünlü pop müzük sanatçısı Madonna ile sanatçının spor hocası Carlos Leon'un kızıdır. Sürekli farklı renkte saçları ile dikkat çeken Lourdes Leon annesinin yolundan gitmeyerek model olmaya karar verdi. Henüz 19 yaşında genç bir kız iken bir parfüm firmasında çalışarak ilk modelliğini yaptı. İlk reklamını makyajsız olarak çeken Leon, saç renginde bulunan pembe tonları ile dikkat çekti. Koltuk altı kıllarını almadığını sürekli göteren Leon, farklı giyim tarzı ve stili ile de dikkat çekiyor. New York Moda Haftası'nda tıraşsız bacakları ile dikkat çeken Leon, yaptığı işlerle gündem olmaya devam ediyor. Leon'un Rocco Ritchie isimli bir de erkek kardeşi var.

Lourdes Leon Haberleri

Madonna'nın kızı Lourdes Leon son paylaşımıyla olay oldu! 'Annesi kadar cesur'

Madonna'nın kızı Lourdes Leon sosyal medyayı aktif kullanan isimlerden biri. Her paylaşımı olay olan ünlü isim bu defa transparan ve derin göğüs dekolteli tarzıyla dikkat çekti. Ünlü ismin son paylaşımı kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 03-02-2024 12:14

Madonna'nın kızı Lourdes Leon kıyafetiyle olay oldu! Çıplak gelseydin...

Madonna'nın kızı Lourdes Leon, İspanya'nın Madrid kentinde düzenlenen Vogue Fashion Night Out'ta modanın seçkin isimleriyle bir araya geldi. Gecede şeffaf bir elbise seçen ve içine yalnızca küçük bir tanga giyen Leon yine adından söz ettirdi.

Magazin 22-09-2023 13:27

Madonna'nın kızı Lourdes Leon tamamen transparan giyip dekolteli poz verdi! Annesi kadar cesur!

Madonna'nın kızı Lourdes Leon sosyal medyayı aktif kullanan isimlerden biri. Her paylaşımı olay olan ünlü isim bu defa tamamen transpran tarzıyla dikkat çekti. Bir derginin özel çekimine katılan Lourdes Leon verdiği iddialı pozlarla gündeme geldi.

Magazin 18-05-2023 09:09

Transparan tulum giyen Lourdes Leon sütyensiz tarzıyla dikkat çekti! Göğüs dekoltesiyle nefes kesti

Pop müziğe yön veren isimlerden Madonna’nın, spor hocası Carlos Leon’dan dünyaya gelen kızı Lourdes Leon sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Leon son olarak bir markanın gecesine katıldığı tarzı ile gündem oldu. Tamamen transparan bir tulum giyen ünlü isim göğüs dekoltesi ile takipçilerini mest etti.

Magazin 21-04-2023 12:36

Lourdes Leon

Lourdes Leon Hakkındaki Haberler Mynet'te. Lourdes Leon Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Ünlü çocuğu olması işe yaramadı! Madonna'nın kızı Lourdes Leon Marc Jacobs defilesine alınmadı... Bomba anlar

Madonna'nın kızı Lourdes Leon geçtiğimiz gece şoku yaşadı. Ünlü yakını olması hiçbir işe yaramayan Leon, New York'taki Marc Jacobs gösterisine tam kapılar kapandıktan sonra gelince içeri alınmadı.

Magazin 03-02-2023 10:39

Eartheater ve Lourdes Leon tuvalette öyle bir poz verdi ki... Giyinmeseniz de olur dedirttiler

Madonna'nın kendi kadar iddialı olan kızı Lourdes Leon ve şarkıcı Eartheater tuvalet pozuyla olay oldu. İkili vücudunun büyük bir kısmını zar zor kapatan kıyafetleriyle "Giyinmeseniz de olur" dedirtti.

Magazin 22-01-2023 12:11

Madonna'nın kızı Lourdes Leon annesinin izinde! Dekoltesi olay oldu

Madonna'nın 26 yaşındaki kızı Leon, son günlerde Lady Gaga göndermeli yeni şarkısıyla gündemde. Müzik kariyerinin yanı sıra cesur halleriyle annesinin izinden giden Leon, son paylaşımıyla yine dikkatleri üzerine çekti.

Magazin 17-10-2022 14:27

Madonna'nın kızı Lourdes Leon annesinin izinde! Bandajlı kıyafetiyle olay oldu

Madonna’nın kızı Lourdes Leon pop müziğin ikonik ismi annesinin izinden gidiyor. Fransız moda markası Mugler için kamera karşısına geçen Lourdes, annesinin 90’lı yıllardaki görünümünü taklit etti. Madonna'nın kızının paylaşımları sosyal medyayı salladı.

Magazin 10-06-2022 15:51

Madonna'nın kızı Lourdes Leon annesi kadar cesur! İç çamaşırıyla olay poz

Madonna’nın en büyük çocuğu Lourdes Leon sosyal medya paylaşımlarıyla "Annesi kadar cesur" dedirtti. Madonna'nın 25 yaşındaki kızı Lourdes Leon iç çamaşırlı pozuyla sosyal medyayı salladı.

Magazin 29-04-2022 09:46

Madonna'nın kızı açtı ağzını yumdu gözünü

Pop ikonunun 25 yaşındaki en büyük kızı Lourdes Leon, annesi Madonna'nın, bütün hayatını kontrol eden bir kontrol manyağı olduğunu söylüyor.

Magazin 16-10-2021 15:06

Madonna'nın kızı Lourdes Leon podyumda!

Madonna'nın kızı Lourdes Leon podyum dünyasında öne çıkıyor. Versace defilesinde dünyaca ünlü isimlerle yürüyen Leon'un cesur görüntüsü gündem oldu.

Magazin 26-09-2021 08:40

Madonna'nın kızı Lourdes Leon Met Gala'da koltuk altı kıllarını sergiledi

Dünyaca ünlü pop yıldızı Madonna'nın kızı Lourdes Leon Met Gala'da yine garip hareketleriyle olay oldu. Koltuk altı kıllarıyla sürekli gündeme gelen Leon kırmızı halıda da uzattığı kıllarını gösterdi.

Magazin 14-09-2021 09:42

Madonna'nın 24 yaşındaki kızı Lourdes Leon, annesini gölgede bıraktı!

Madonna'nın oyuncu Carlos Leon'dan olan kızı Lourdes Leon, cesurlukta annesini geçti. Markaların çalışmak için sıraya girdiği genç kız, yeşil ipli bikinisiyle hayranlarının karşısına çıktı.

Magazin 10-06-2021 11:22

Madonna'nın kızı Lourdes Leon dövmesini gösterdi

Madonna'nın kızı Lourdes Leon sırtındaki dövmeyi göstermek istedi. Bunun için ise ilginç bir yöntem seçti.

Magazin 11-05-2021 11:31

Madonna'nın kızı yine gündemde! Annesi paylaştı

Madonna kızı Lourdes Leon ile çektirip Instagram sayfasından paylaştığı pozuyla dikkat çekti. Leon yine koltuk altı kıllarıyla olay oldu.

Magazin 12-04-2021 16:06

Madonna'nın kızı Lourdes Leon'un tartışma yaratan koltuk altı kılları

Yıldız şarkıcı Madonna'nın müzisyen kızı Lourdes Leon yine koltuk altı kıllarıyla gündemde... Lourdes Leon, moda devi Marc Jacobs için bu sefer kıllarını gösterdi.

Magazin 19-02-2021 09:43

Madonna'nın kızı Lourdes Leon Tulum'da! Bikinisiyle dikkat çekti

Madonna'nın kızı Lourdes Leon, sevgilisi Jonathan Puglia ve arkadaşlarıyla birlikte soluğu yine Meksika'nın Tulum kentinde aldı. Aşıkların plajdaki samimi halleri dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 02-02-2021 13:39