Maçı Haberleri

Emre Mor'un Instagram paylaşımı pahalıya patladı! Fatih Karagümrük'ten kadro dışı kararı...

Fenerbahçe'nin Pendikspor'u konuk ettiği maçın oynandığı anlarda bir paylaşımda bulunan Emre Mor, Galatasaraylı taraftarların tepkisini çekmişti. Fatih Karagümrük kulübü bu paylaşım nedeniyle Emre Mor'u belirli bir süreliğine kadro dışı bıraktı.

Spor 16-03-2024 17:12

Arda Turan'ın Eyüpspor'u inanılması güç bir olaya imza attı! 90'ıncı dakikada 2-1 geride olmalarına rağmen maçı çevirdiler...

Trendyol 1. Lig’in 27. haftasında Bandırmaspor, sahasında karşılaştığı Eyüpspor’a 3-2 mağlup oldu. Mücadelenin 90. dakikasına 2-1 mağlup giren Eyüpspor inanılmaz bir karakter örneği göstererek 90+2 ve 90+6'da attığı gollerle maçı 3-2 kazandı.

Spor 16-03-2024 16:55

Son dakika | UEFA'dan Fenerbahçe'ye 3 maçlık ceza! Deplasmana taraftar götürülemeyecek

Son dakika haberi: UEFA'dan Fenerbahçe'ye 3 maçlık ceza geldi. Sarı-lacivertli takım 3 maç boyunca deplasmana taraftar götüremeyecek.

Spor 15-03-2024 16:38

Rus güzel Arda'nın golünü saatler önce bilmiş! Paylaşımıyla şaşkınlık yarattı: İlk golü olacak!

Real Madrid formasıyla geçtiğimiz günlerde oynanan 4-0'lık Celta Vigo maçında ilk golünü atan Arda Güler adından söz ettirirken Rus güzel Svetlana Alekseeva'nın karşılaşmadan saatler önce genç yıldızın gol atacağına dair bir paylaşımda bulunduğu ortaya çıktı. İşte detaylar...

Spor 14-03-2024 17:44

Diğer Haber Etiketleri

Maçı

Maçı Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Maçı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Kerem Demibay'dan milli takım itirafı geldi! ''Türk Milli Takım formasıyla yer almayı çok isterdim''

Galatasaray'ın son dönem performansında büyük rol oynayan Kerem Demirbay, milli takım tercihinde kandırıldığını ifade ederek ilginç açıklamalarda bulundu.

Spor 14-03-2024 14:49

Beşiktaş Emlakjet, yarı finale yükseldi

Eurocup çeyrek final maçında Beşiktaş Emlakjet, deplasmanda İsrail ekibi Hapoel Tel Aviv’i 94-89 mağlup ederek yarı finale yükseldi.

Spor 14-03-2024 10:03

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Galatasaray'a çok sert sözler! Galatasaray Türk futbolunun beka sorunudur

Süper Lig'de şampiyonluk rekabeti iyiden iyiye kızışırken, Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki yarış sürüyor. İki ezeli rakip saha içerisindeki rekabetin yanı sıra saha dışında da kıyasıya bir mücadele sürdürürken geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe'nin 4-1 kazandığı Pendikspor maçı sonrası Galatasaray cephesinden birbiri ardına sert açıklamalar gelmişti. Sarı-Lacivertliler'in Başkanı Ali Koç da son yaşananlar ve gündeme dair düzenlediği basın toplantısında sert açıklamalarda bulundu.

Spor 13-03-2024 16:12

Ali Koç Suudi Arabistan'da yaşananları açıkladı! Devlet yetkililerine bizi işaret etmişler

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan'da oynanması planlanan ancak yaşanan çirkin olaylar sonrası iptal edilen Süper Kupa krizine dair Ali Koç düzenlediği basın toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte o sözler...

Spor 13-03-2024 15:58

SON DAKİKA: Galatasaray ve Fenerbahçe'den anlamlı karar! TFF açıkladı... Süper Kupa gelirleri depremzedelere bağışlanacak

Son dakika... Galatasaray ve Fenerbahçe arasında 7 Nisan günü oynanacak olan Süper Kupa mücadelesi öncesi iki takımdan anlamlı bir karar geldi. TFF'nin açıkladığı karara göre iki kulübün ortak kararı neticesinde karşılaşmanın gelirleri 6 Şubat depreminden etkilenen depremzedelerin yararına bağışlanacağını duyuldu.

Spor 12-03-2024 13:01

SON DAKİKA: Galatasaray'dan Fenerbahçe-Pendikspor maçına dair çok sert açıklama! Hesap verin

Son dakika... Süper Lig'in 29. haftasında oynanan Fenerbahçe-Pendikspor mücadelesine dair Galatasaray cephesinden çok sert bir açıklama geldi. Sarı-Kırmızılılar'dan yapılan açıklamada "Türk futbol kamuoyuna hesap verin veya bırakın!" ifadeleri kullanıldı. İşte detaylar...

Spor 11-03-2024 17:38

İtalya'da skandal olay, teknik direktör sahaya daldı rakip oyuncuya kafa attı! Kulüpten kovuldu

İtalya Serie A'da Lecce ile Verona arasında oynanan mücadeleye ev sahibi takımın hocası damga vurdu. 1-0 mağlup olunca sahaya dalan Roberto D'Aversa sahaya girmesinin ardından Verona santrforu Thomas Henry'ye kafa attı.

Spor 11-03-2024 17:02

Trabzonspor'dan Fenerbahçe maçı öncesi sert açıklama! ''Başkalarından medet ummayacaksın''

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Taner Saral, bordo-mavili takımın Süper Lig’in 30. haftasında sahasında Fenerbahçe ile oynayacağı karşılaşmaya ilişkin açıklamalarda bulundu. “Şampiyonun kim olacağı, kendi hedefleri doğrultusunda mertçe ve emin adımlarla ilerleyen Trabzonspor’un umurunda değil” diyen Saral, Fenerbahçeli yönetici Selahattin Baki’nin Trabzonspor maçına yönelik ifadelerine de tepki gösterdi.

Spor 11-03-2024 15:06

Arda Güler'in golü sonrası Rus model Svetlana Alekseeva'dan yeni paylaşım!

Real Madrid’de forma giyen milli oyuncu Arda Güler, Celta Vigo filelerini havalandırarak, İspanya kariyerindeki ilk golünü kaydetti. Real Madrid'in neredeyse her maçına gelen Rus model Svetlana Alekseeva'dan yeni bir Arda Güler paylaşımı geldi.

Spor 11-03-2024 11:08

Fenerbahçe maçının hakemi Kadir Sağlam'ın kariyeri bitiyor mu? Mert Hakan Yandaş ile yaşadıkları sonrası MHK'den hamle geldi...

Trendyol Süper Lig’in 29. haftasında Pendikspor’u 4-1 mağlup eden Fenerbahçe'de büyük sevinç yaşanmıştı. Diğer takımların taraftarları ise mücadelenin hakemi Kadir Sağlam hakkında büyük eleştirilerde bulunmuştu. Özellikle Mert Hakan Yandaş'ın kendisine söylediği sözlere kart göstermeyen Kadir Sağlam'ın sezon sonuna kadar hiçbir maçta görev alamayacağı öğrenildi.

Spor 11-03-2024 10:52

Emre Mor'un paylaşımı sonrası Galatasaraylılar ayağa kalktı! Fenerbahçeliler ise oyuncularına sahip çıktı

Fenerbahçe'nin Pendikspor'u konuk ettiği maçın oynandığı anlarda bir paylaşımda bulunan Emre Mor, Galatasaraylı taraftarların tepkisini çekti. Sarı-kırmızılılar paylaşım yapan Emre Mor'un ceza almasını isterken, Fenerbahçeli taraftarlar ise Emre Mor'un geri dönmesini talep etti.

Spor 11-03-2024 08:26

Acun Ilıcalı dayanamadı, canlı yayına bağlandı! ''Buradan Türkiye Futbol Federasyonuna yalvarıyorum''

Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, Fenerbahçe-Pendikspor maçının ardından konuştu. Türk futbolu ile ilgili açıklamalarda bulunan Acun Ilıcalı'nın tavsiyeleri ve sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Spor 11-03-2024 08:04

Rıdvan Dilmen'den çok konuşulacak Fenerbahçe ve Galatasaray iddiası!

Fenerbahçe'nin Pendikspor'u 4-1 mağlup ettiği maçın ardından konuşan Rıdvan Dilmen'in sözleri sosyal medyada gündeme oturdu. Galatasaray ve Fenerbahçe için ilginç ifadeler kullanan tecrübeli yorumcu akıllarda soru işareti bıraktı.

Spor 11-03-2024 07:45

Dzeko patlama yaşadı! ''Yemin ederim utanç verici''

Fenerbahçeli futbolcu Edin Dzeko, Pendikspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Spor 10-03-2024 23:01

Arda Güler, Real Madrid formasıyla ilk golünü attı! Rakip kaleciyi çalımlayarak muazzam bir şekilde bitirdi...

Arda Güler, Real Madrid formasıyla ilk golünü Celta Vigo karşısında attı. Maçın 90. dakikasında oyuna giren Arda Güler, uzatmalar oynanırken muazzam bir gol atarak skoru 4-0'a getirdi. Ancelotti'nin mücadelenin son anlarında şans verdiği milli oyuncu bu şansı muazzam bir şekilde kullanarak Real Madrid taraftarlarını sevince boğdu. Arda Güler, Real Madrid formasıyla La Liga tarihinde gol atan ilk 2005 ve sonrası doğumlu oyuncu oldu.

Spor 10-03-2024 22:30

İsmail Kartal'dan rakiplere gönderme! ''Kadıköy'e gelen yerden kalkmıyor''

Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal maçın ardından konuştu. Kartal, "İlk devre istediğimiz topu oynayamadık ama bunun nedenleri var. Kadıköy'e gelen bütün misafirlerimiz birbirlerinden alışkanlık etti herhalde, yerde yatarak oyuncularımızın konsantrasyonunu bozuyorlar. Yerden kalkmıyorlar." dedi.

Spor 10-03-2024 21:55

Fenerbahçe'den şampiyonluk yolunda müthiş geri dönüş! Pendikspor'u 1-0 geriden gelip devirdiler

Trendyol Süper Lig’in 29. haftasında Fenerbahçe, sahasında Pendikspor ile karşı karşıya geldi. Şampiyonluk yolunda Galatasaray'ın peşinde olan sarı-lacivertliler kendi evinde oynadığı bu maçı kayıpsız atlatmak istiyordu. Ligde artık son haftalara girilirken her maçın final olduğu dönemde Fenerbahçe müthiş bir geri dönüşe imza atarak Pendikspor'u 4-1 mağlup etmeyi başardı. Sarı-lacivertlilerin gollerinin Mert Hakan Yandaş ve Batshuayi kaydetti.

Spor 10-03-2024 21:15

Premier Lig'de Liverpool ile Manchester City yenişemedi

İngiltere Premier Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren iki takımın maçında Liverpool ile Manchester City 1-1 berabere kaldı

Spor 10-03-2024 20:51

Mert Hakan Yandaş'tan maçın hakemine tehdit ''Hocam dikkatli ol, buradan çıkamazsın!''

Fenerbahçe'de Pendikspor karşısında sinirler bir hayli gerildi. Takımın kaptanlarından Mert Hakan Yandaş, ilk yarının son düdüğünün gelmesinin ardından hakemin yanına giderek ilginç ifadeler kullandı.

Spor 10-03-2024 20:29

Fenerbahçe-Pendikspor maçında sahalarda ender rastlanacak olay! Mert Hakan Yandaş ile Dzeko tartışma yaşadı...

Fenerbahçe-Pendikspor maçının ilk yarısında sahalarda ender görülecek bir olay yaşandı. Konuk ekibin sakatlık yaşadığı anlarda takım arkadaşları topu dışarı atarak sağlık görevlilerinin sahaya girmesini sağladı. Tedavi bittikten sonra Fenerbahçeli oyuncular Pendikspor'a topu geri vermeyince kısa süreli bir kriz yaşandı. Olaya çok sinirlenen Edin Dzeko, topu takım arkadaşlarından alıp taça attı. O anlarda Mert Hakan Yandaş, Dzeko'ya tepki gösterdi.

Spor 10-03-2024 20:04

Başakşehir mağlubiyeti sonrası Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın'dan mağlubiyet sonrası açıklama!

Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Başakşehir maçının ardından yaptığı açıklamada, futbolda böyle son saniye gollerinin olabildiğini söyleyerek, "Kaybettiğimiz için üzgünüz ama haftalar devam ediyor" dedi.

Spor 09-03-2024 23:43

Trabzonspor, Fatih Karagümrük kalesine gol oldu yağdı! Fenerbahçe maçı öncesi rahat skor

Trendyol Süper Lig’in 29. haftasında Trabzonspor, sahasında karşılaştığı Fatih Karagümrük’ü 5-1 mağlup etti.

Spor 09-03-2024 21:16

Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City, lig lideri Leicester City ile 2-2 berabere kaldı! Son 4 haftadır kazanamayan Hull City'de acil kodlu uyarı verildi...

İngiltere Championship ekiplerinden Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City her geçen gün play-off potasından uzaklaşıyor. Son 4 maçından galibiyet çıkaramayan İngiliz temsilcisinde keyifler bozuldu.

Spor 09-03-2024 20:21

Sivasspor, Süper Lig’de 9. mağlubiyetini aldı

Sivasspor, Alanyaspor maçıyla Trendyol Süper Lig’de bu sezonki 9. mağlubiyetini yaşadı.

Spor 09-03-2024 18:56

Balotelli'den Adana Demirspor'a son dakikada hayat öpücüğü!

Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Konyaspor'un Adana Demirspor'u konuk ettiği maç Balotelli'nin son dakikalarda attığı golle 2-2 sona erdi.

Spor 09-03-2024 18:54

Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat'tan Galatasaray açıklaması

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, divan kurulu toplantısında yaptığı konuşmada Galatasaray maçı sonrası sarı-kırmızılı kulübün sosyal medya hesabından yapılan paylaşıma yönelik, “Türkiye’de hangi salıncağa kimlerin bindiğini herkes çok iyi bilir” dedi.

Spor 09-03-2024 16:58

Okan Buruk'tan Süper Kupa açıklaması!

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Çaykur Rizespor maçının ardından konuştu.

Spor 08-03-2024 23:24

İlhan Palut kötü haberi paylaştı! ''Mithat Pala'nın görüntüsü iç açıcı değil''

Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut, Galatasaray maçında sakatlanarak oyundan çıkan Mithat Pala'nın bileğinde kırık şüphesi olduğunu açıkladı. Bu açıklamanın ardından Galatasaray'dan da geçmiş olsun mesajı paylaşıldı.

Spor 08-03-2024 22:44

Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye maç sonunda gönderme!

Galatasaray, Çaykur Rizespor maçıyla birlikte Süper Lig’de sahasındaki yenilmezliğini 32 maça çıkardı. Mücadelenin ardından stat hoparlörlerinden çalan Fenerbahçe şarkısı sarı-lacivertli taraftarları kızdırdı.

Spor 08-03-2024 22:16

Icardi'den büyük jest! Kerem Demirbay hat-trick yaptı...

Kerem Demirbay, Rizespor maçında hat-trick yaptı. Attığı son penaltı golünce Icardi'nin topu kendisine vermesi sarı-kırmızılı taraftarların beğenisini topladı.

Spor 08-03-2024 21:32

Rıdvan Dilmen, Galatasaraylı yıldız oyuncuyu öve öve bitiremedi! ''Türkiye'ye gelmiş geçmiş en iyi oyuncu''

Trendyol Süper Lig’in 29. haftasında Galatasaray, sahasında Çaykur Rizespor ile karşılaştı. Mücadeleyi yorumlayan Rıdvan Dilmen, sarı-kırmızılıların yıldız oyuncusu Muslera hakkında konuştu.

Spor 08-03-2024 21:22

Galatasaray'da ilklerin gecesi! Derrick Köhn ve Lucas Torreira golle tanıştı

Galatasaray, Çaykur Rizespor maçında ilkleri yaşadı. Derrick Köhn ve Lucas Torreira sarı-kırmızılı formayla ilk gollerini kaydetti.

Spor 08-03-2024 20:41

Galatasaray maçında tarihe geçen olay! Muslera inanılması güç bir rekor kırdı

Trendyol Süper Lig’in 29. haftasında Galatasaray evinde Çaykur Rizespor ile karşılaşırken, sarı-kırmızılılarda kaleci Fernando Muslera bu maçla birlikte bir kilometre taşını daha doldurdu. Karşılaşmada 11’de görev alan Muslera, Süper Lig’de 4. kez ’dalya’ dedi.

Spor 08-03-2024 20:12

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan galibiyet sonrası açıklama!

UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turunda Union Saint-Gilloise takımını 3-0 mağlup eden Fenerbahçe'de İsmail Kartal açıklamalarda bulundu.

Spor 08-03-2024 02:07

Fenerbahçe'de korkutan sakatlık! İsmail Yüksek, maçın son düdüğünün ardından kendini yere bıraktı

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu ilk maçında deplasmanda karşılaştığı Belçika’nın Union Saint-Gilloise takımını 3-0 mağlup etti. Sarı-lacivertlilerde İsmail Yüksek, maçın ardından sedyeyle sahadan ayrıldı.

Spor 08-03-2024 01:22

Union Saint-Gilloise - Fenerbahçe maçını hakem durdurdu! Stat hoparlörleri tarafından duyuru yapıldı...

Union SG-Fenerbahçe maçı, meşaleler nedeniyle geç başladı ve kısa süreliğine durdu. Maçın hakemi Fenerbahçe tribünlerine anons yapılmasını istedi ve yapılan anons sonrası meşaleler yerden toplanarak oyun yeniden başladı. Sarı-lacivertli taraftarlar sosyal medyada bu olaya tepki gösterdi.

Spor 07-03-2024 23:17

PFDK'den Caner Erkin'e tarihe geçecek ceza! Eyüpspor'un şampiyonluk yolunda bileği büküldü...

PFDK bu hafta yaşanan olaylardan dolayı adeta ceza yağdırdı. Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan'a 1, futbolcu Caner Erkin'e 6 maç ceza verdi. Kırmızı karttan dolayı da 1 maç ceza alan Caner Erkin'in toplamda 7 maç men cezası alması sosyal medyada büyük tepki çekti.

Spor 07-03-2024 21:51

Galatasaray derbisinde kırmızı kart Colley'in cezası belli oldu

PFDK, Galatasaray derbisinde kırmızı kart gören Beşiktaşlı Omar Colley'e 1 maç resmi men cezası verdi.

Spor 07-03-2024 21:25

MKE Ankaragücü'nden kaleci Ertaç Özbir'in sağlık durumuna ilişkin açıklama

MKE Ankaragücü, Trendyol Süper Lig'de İstanbulspor ile oynanan maçta sakatlanan kaleci Ertaç Özbir'in sağ diz yan bağında yırtık ve ciddi zorlanma tespit edildiğini açıkladı.

Spor 07-03-2024 20:18

Şampiyonlar Ligi'nde Manchester City ve Real Madrid çeyrek finale yükseldi

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda rakiplerini eleyen Manchester City ve Real Madrid, çeyrek finale çıktı. Real Madrid'de yedekler arasında bulunan Arda Güler ise maçta forma şansı bulamadı.

Spor 07-03-2024 01:45

Ceza falan dinlemedi: Antrenör tel örgüleri aşıp sahaya daldı!

Tokat'ta Zile Belediyespor ile Yeşilyurt Belediyespor arasında oynanan 1. Amatör Lig müsabakasında ilginç anlar yaşandı. Cezalı olan Yeşilyurt Belediyespor Antrenörü Gökhan Yiğit, tel örgüleri aşarak sahaya girdi. O anlar böyle kaydedildi!

Spor 06-03-2024 17:40

Beşiktaş-Galatasaray derbisindeki VAR kayıtları açıklandı!

TFF, Süper Lig'in 28. haftasındaki VAR kayıtlarını açıkladı. Beşiktaş-Galatasaray maçındaki kırmızı kart pozisyonuyla ilgili de konuşmalar paylaşıldı.

Spor 05-03-2024 20:14

Real Madrid maçında sakatlanan Mouctar Diakhaby'nin yürüyebilmesi bile çok zor! Ünlü doktor acı haberi açıkladı

Valencia, Real Madrid maçında sakatlanan Mouctar Diakhaby'nin dizinde çıkık olduğunu açıkladı. Geçtiğimiz günlerde feci bir şekilde sakatlanarak ambulansla oyunu terk eden Diakhaby'nin futbola geri dönebilmesinin zor olduğu ifade ediliyor.

Spor 05-03-2024 14:58

Euro Club Index sitesi, Süper Lig'de şampiyon olacak takımı açıkladı! 100 puanla ipi göğüsleyecek...

Futbol veri sitesi Euro Club Index, Beşiktaş-Galatasaray maçının ardından ligi şampiyon bitirecek takımı yeniden tahmin etti. Küme düşecek takımları da söyleyen Euro Club Index, şampiyon olan takımın 100 puan alacağını ifade etti.

Spor 05-03-2024 13:57

Muammer Sarıkaya: “Galatasaray maçına da galibiyet almak için gidiyoruz”

Çaykur Rizespor’un ara transfer döneminde kadrosuna kiralık olarak kattığı Muammer Sarıkaya, “Galatasaray maçına da galibiyet almak için gidiyoruz” dedi.

Spor 05-03-2024 12:33