Mahmut Gürcan Haberleri

Evini satmak isteyenler dikkat! Bakan Yardımcısı Gürcan duyurdu: 349 bin lira ceza...

Konut fiyatlarındaki artış ikinci el piyasasındaki fırsatçıları ortaya çıkarmış, bazı evler ederinin çok üstünde satışa çıkarılarak piyasada manipülasyona neden olmuştu. Ticaret Bakanlığı daha önce bununla ilgili önlem alınacağını belirtmişti. Ticaret Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan konuyla ilgili bir gelişmeyi sosyal medya hesabından duyurdu ve bir kişiye 349 bin lira ceza uygulandığını açıkladı.

Haber 12-09-2023 18:50

Yüksek kira fiyatlarından dert yandı, Moralimiz düşük dedi! Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Gürcan'ın esnafa verdiği yanıt dikkat çekti

Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan'ın Niğde'de gerçekleştirdiği esnaf ziyaretinde yaşanan diyalog dikkat çekti. Gürcan'ın hal hatır sorduğu esnaf yüksek kira fiyatlarından dert yanıp "Kiraları arttırmasalar, yüzde 100 de yapmasalar iyi olacağız. Bugün kiramız arttı, moralimiz düşük" dedi. Gürcan ise yanıt olarak "İnşallah mülk sahibi olun. Bak ben size öyle dua edeyim kiralar düşük olsun diye değil inşallah mülkünü alırsınız. O da olur Allah yardımcınız olsun" karşılığını verdi.

Haber 20-12-2022 09:38

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan enflasyon açıklaması!

Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan, dünyadaki emtia fiyatlarındaki hızlı düşüşe dikkati çekerek, "Önümüzdeki süreçte bu düşüşün devam etmesi bekliyoruz. Bu düşüşlerin fiyatlarımıza da yansımasını bekliyoruz. Enflasyonda da bu düşüşün çok büyük bir katkısı olmasını bekliyoruz." dedi.

Finans 25-07-2022 14:48

Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Gürcan, Kırklareli'nde iftar programına katıldı

Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Gürcan, Kırklareli'nde iftar programına katıldı

Yurthaber 22-04-2022 21:05

Mahmut Gürcan

Mahmut Gürcan Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Mahmut Gürcan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Gürcan, Tekirdağ'da İş Dünyası Buluşmasında konuştu:

"Enflasyonu da önümüzdeki mayıs, haziran, temmuzdaki yatay seyrinden sonra ya kasım ya aralık eninde sonunda düşüreceğiz"

Yurthaber 11-04-2022 19:05

'Dünyada 229 ülkeye ihracat yapan bir ülke durumuna geldik'

Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan, ülkemizin kalkınmasında dinamik girişimcilerin çok önemli payı olduğunu belirterek, “Bugün dünyada 229 ülkeye ihracat yapan bir ülke durumuna geldik. Ürün yelpazemiz çok geniş bir vaziyettedir. Üreten ve ihraç eden bir ülke konundayız” dedi.

Finans 18-02-2022 18:00

Mahmut Gürcan kimdir, aslen nereli? Yeni Hazine ve Maliye Bakanlığı Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan kaç yaşında?

Resmi Gazete'nin yeni sayısında yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı Bakan Yardımcısı Şakir Ercan Gül ve Bakan Yardımcısı Mehmet Hamdi Yıldırım görevden alınarak yerlerine Mahmut Gürcan ve Yunus Elitaş atandı. Marmara Üniversitesi mezunu olduğu bilinen Mahmut Gürcan'ın hayatı merak ediliyor. Peki yeni Hazine ve Maliye Bakanlığı Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte hayatı...

Haber 16-12-2021 08:28