Maltepe Belediyesi Haberleri

X-Ray cihazı silahtan dolayı alarm verse de... Maltepe Belediyesi'ne silahlı baskının görüntüleri ortaya çıktı! Başkan Kılıç'ın odasına girip ateş açmıştı

Maltepe Belediyesi'ne silahlı baskın olayının görüntüleri ortaya çıktı. Belediye Başkanı Ali Kılıç'ın odasına giren müteahhit Fevzi Polat'ın yaşattığı korku dolu anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, binaya girişte X-Ray cihazının silah yüzünden alarm verdiği görüldü. Ruhsatsız silahıyla ateş açan Polat'a Kılıç'ın resmi koruma polisi müdahale ederken binada kovalamaca yaşanmıştı. Hareketli dakikaların ardından yakalanan Polat, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber 12-07-2023 16:04

Maltepe Belediyesi'nde silahlı saldırı paniği! Saldırgan nedenini açıkladı, suç unsurları etkisiz hale getirildi

İstanbul'da Maltepe Belediyesi'nde silahlı saldırı paniği yaşandı. Binadan silah sesleri yükseldi, olay yerine polis sevk edildi. Belediyeden yapılan açıklamada saldırganın kullandığı suç unsurlarının etkisiz hale getirildiği, saldırganın da emniyet güçlerine teslim edildiği belirtildi. Ayrıca saldırganın saldırıyı neden gerçekleştirdiğine ilişkin de açıklama yaptığı kaydedildi.

Haber 05-07-2023 15:32

Maltepe'de Parklar Bizimdir Çocuk ve Gençlik Şenliği düzenlendi

Barış Manço Parkı'nın kafeye dönüştürülmemesi için eylem yapan vatandaşlar, Maltepe Belediyesinin kararından vazgeçmesi nedeniyle çocukların da katıldığı şenlikte buluştu

Yurthaber 11-09-2022 17:29

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Yeni Dönemde AB ve Türkiye Toplantısı'na katıldı:

"Biz laik, demokratik, sosyal hukuk devletini koşulsuz savunan bir partiyiz. Cumhuriyet Halk Partisi olarak bizler Avrupa Birliği'ne tam üyeliği hedeflerimiz arasında görüyoruz" - "Türkiye'nin Avrupa'nın bu yeniden inşa sürecinde rol alması, katkı sağlaması gerektiğine inanıyoruz"

Yurthaber 04-06-2022 12:31

Maltepe Belediyesi

Maltepe Belediyesi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Maltepe Belediyesi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Maltepe Belediyesine rüşvet operasyonunda yeni gelişme! Tutuklandılar

Maltepe Belediyesi çalışanlarının da aralarında bulunduğu 22 kişiye yönelik düzenlenen operasyonda 5 kişi tutuklandı.

Haber 27-05-2022 08:08

Maltepe Belediyesindeki rüşvet operasyonunda yakalanan 19 zanlı adliyede

Maltepe Belediyesindeki rüşvet operasyonunda yakalanan 19 zanlı adliyede

Yurthaber 26-05-2022 10:07

Maltepe Belediyesine rüşvet operasyonunda yeni gelişme! Adliyeye sevk edildiler

İstanbul'da düzenlenen rüşvet soruşturması kapsamında gözaltına alınan Maltepe Belediyesi personellerinin de aralarında bulunduğu 19 kişi adliyeye sevk edildi.

Haber 26-05-2022 09:48

Maltepe Belediyesi hangi partide 2022? Maltepe Belediye Başkanı kim? Ali Kılıç kimdir? Nereli ve kaç yaşında, mesleği nedir?

Maltepe; Anadolu yakasında bulunan ve Marmara Denizi'ne kıyı olan son derece hareketli güzide ilçelerinden biridir. Popüler kafeleri ile dikkat çeken ilçe hemen hemen günün her saati kalabalıktır. Peki Maltepe Belediyesi hangi partide 2022? Maltepe Belediye Başkanı kim? Ali Kılıç kimdir? Nereli ve kaç yaşında, mesleği nedir? İşte detaylar...

Haber 20-05-2022 15:04

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç kimdir? Ali Kılıç nereli ve kaç yaşında, mesleği nedir?

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Maltepe; Anadolu yakasında bulunan ve Marmara Denizi'ne kıyı olan son derece hareketli güzide ilçelerinden biridir. Popüler kafeleri ile dikkat çeken ilçe her zaman kalabalıktır. Peki Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç kimdir? Ali Kılıç nereli ve kaç yaşında, mesleği nedir? İşte Maltepe Belediye Başkanının hayatı ve biyografisi...

Haber 20-05-2022 15:03

SON DAKİKA | Maltepe Belediyesine rüşvet operasyonu! Gözaltılar var

Son dakika: İstanbul'da Kadıköy Belediyesine yapılan rüşvet operasyonun ardından bugün de Maltepe Belediyesine bir operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında 10'u kamu görevlisi toplam 18 kişi gözaltına alındı. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 20-05-2022 08:04

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın çarptığı aracı süren kadın konuştu

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'ın aracına alkollü olarak çarptığını söyleyen Pınar Keskin, "Size 300 bin lira verelim, kaza yapan aracı da alın dediler" diye konuştu.

Haber 05-04-2021 17:06

Maltepe Belediyesi'nden grev ile ilgili açıklama

Maltepe Belediyesi DİSK’e bağlı Genel-İş Sendikasıyla ilgili görüşmeleri sonucu, ortaya çıkan işçilerin grevine ilişkin yazılı açıklama yaptı. Açıklamada, “Belediye Meclis’imiz ve kurumumuzca yetkilendirilen SODEM-SEN ve yetkili işçi sendikası ile görüşmeler devam etmektedir” denildi.

Haber 24-02-2021 20:07