Marilyn Manson Haberleri

Marilyn Manson Johnny Depp'ten tavsiye istemiş! Eski karım ders kitabı gibidir

Cinsel saldırı iddialarıyla uzun zamandır gündemde olan Marilyn Manson'ın yakın arkadaşı Johnny Depp'ten tavsiye istediği mesajlar ortaya çıktı. Marilyn Manson, 2016 yılında Johnny Depp’e şu anki karısı Lindsay Usich’i, Amber Heard ile karşılaştıran bir dizi mesaj göndermiş. Şoke eden mesajlar ortalığı karıştırdı.

Magazin 02-08-2022 11:24

Marilyn Manson kimdir, aslen nereli? Uyku hapı verip taciz etti iddiası! Marilyn Manson kaç yaşında, evli mi ve eşi kimdir?

Üç yıllık aşk yaşayan oyuncu Evan Rachel Wood ile Marilyn Manson arasında sular durulmuyor. Önce biri diğerini "kendisini yıllarca taciz etmekle" şeklinde suçlayarak dava açtı. Ardından diğeri "hakkımda asılsız iddialar ortaya atıp adımı karalıyor" diyerek karşı bir dava açtı. Peki Marilyn Manson kimdir, aslen nereli? Marilyn Manson kaç yaşında ve sevgilisi var mı? İşte hayatı ve merak edilenler!

Magazin 10-03-2022 00:11

Marilyn Manson'dan Evan Rachel Wood'a dava! Cinsel saldırı haberleriyle gündemde

Şarkıcı Marilyn Manson, hakkındaki istismar ve taciz suçlamasında kadınlara destek olan eski nişanlısı oyuncu Evan Rachel Wood'a komplo kurarak karalama kampanyası yürütme suçlamasıyla dava açtı.

Magazin 05-03-2022 10:25

Evan Rachel Wood'dan yeni açıklama! Marilyn Manson klip çekiminde bana tecavüz etti

Eski nişanlısı Marilyn Manson'ın kendisini uzun süre taciz ettiğini ileri süren Evan Rachel Wood, bu kez daha keskin bir iddiayla ortaya çıktı. Wood, Sundance'ta gösterilen bir belgeselde konuşarak, ünlü şarkıcının, klip çekimi sırasında kendisine tecavüz ettiğini ileri sürdü.

Magazin 25-01-2022 16:17

Marilyn Manson

Marilyn Manson Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Marilyn Manson Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Evan Rachel Wood'den korkunç açıklama! Marilyn Manson 8 yaşındaki oğluma tecavüzle tehdit etti

ABD’li ünlü rock yıldızı Marilyn Manson'a yönelik cinsel istismar suçlamaları yeniden gündeme geldi. Oyuncu Evan Rachel Wood, şarkıcı Marilyn Manson tarafından cinsel saldırıya uğradığını açıkladı. Wood, ayrıca Manson'ın kendisini '8 yaşındaki oğluna tecavüz etmekle' tehdit ettiğini söyledi.

Magazin 07-12-2021 15:06

Marilyn Manson 'kötü şöhretli' evini sattı

Kısa bir süre önce adı taciz iddialarıyla gündeme gelen müzisyen Marilyn Manson, 'kötü şöhretli' evini elden çıkardı. Manson'ın kurbanı olduğunu iddia edenlerden birinin 'taciz odası' diye nitelendirdiği odanın da bulunduğu evi kimin satın aldığı ise açıklanmadı.

Magazin 20-11-2021 15:54

Marilyn Manson cinsel saldırı suçlaması sonrası evini değiştiriyor

Marilyn Manson, cinsel saldırı suçlamaları sonrası temyizi de kaybetmesinin ardından Los Angeles'taki evini 1.75 milyon dolara satışa çıkardı.

Magazin 13-10-2021 10:22

Marilyn Manson'a bir tecavüz davası daha açıldı

Marilyn Manson, kimliği belirsiz bir kadının açtığı yeni davada tecavüz ve tacizle suçlanıyor. Manson'ın karşı karşıya olduğu suçlamalara bir yenisini ekleyen kadın, müzisyenle yaklaşık 10 yıl önce birlikte olduğunu belirtti.

Magazin 29-05-2021 15:04

Saldırıyla suçlanan Marilyn Manson hakkında tutuklama kararı

Hakkındaki iki tane saldırı suçlamaları üzerine ABD'nin New Hampshire eyaletinde polis, dünyaca ünlü müzisyen Marilyn Manson hakkında tutuklama kararı çıkarttı.

Magazin 26-05-2021 15:32

Marilyn Manson'a cinsel saldırı ve seks amaçlı insan kaçakçılığından dava

HBO'nun Game of Thrones dizisinde canlandırdığı Ros karakteriyle bilinen Esme Bianco, şarkıcıyı kendisine tecavüz etmekle ve cinsel şiddet uygulamakla suçluyor.

Magazin 01-05-2021 15:37

Cinsel saldırı suçlamalarının odağındaki Marilyn Manson'a soruşturma açıldı

"Los Angeles Belediyesi Şerif Teşkilatı Özel Kurbanlar Bürosu, müzik sektöründe çalışan ve 'Marilyn Manson' diye bilinen Brian Warner'ın dahil olduğu ev içi şiddet iddialarını araştırıyor"

Magazin 20-02-2021 15:42

Marilyn Manson'a yeni taciz suçlaması: Eteğimin altını gizlice filme aldı

Evan Rachel Wood'un Marilyn Manson'ı geçmişte cinsel tacizde bulunmakla suçlamasının ardından, ünlü rock solisti Ellie Rowsell de, Manson'ı festivalde eteğinin altını gizlice kameraya almakla suçladı.

Magazin 10-02-2021 16:51

Marilyn Manson'un eski sevgilisi: Arkadaşlarıyla sekse zorlayıp izledi

Şarkıcı Phoebe Bridgers, Evan Rachel Wood'a uyguladığı cinsel tacizle gündeme gelen ve evinde tecavüz odası olduğu iddia edilen rock yıldızı Marilyn Manson'un bir eski sevgilisinden daha şoke eden iddialar ortaya atıldı.

Magazin 08-02-2021 09:17

Marilyn Manson'un evinden tecavüz odası çıktı

Şarkıcı Phoebe Bridgers, cinsel tacizle suçlanan rock yıldızı Marilyn Manson'un evinde tecavüz odası olduğunu söyledi. Manson'un evine ziyareti sonucu odayı öğrendiğini belirten Bridgers, bu durumdan birçok kişinin haberdar olduğunu kaydetti.

Magazin 06-02-2021 09:24

Evan Rachel Wood'dan Marilyn Manson'a taciz suçlaması!

Oyuncu Evan Rachel Wood, şarkıcı Marilyn Manson tarafından tacize uğradığını açıkladı. Wood, "Bu tehlikeli adamı ifşa etmek ve daha fazla insanın hayatını mahvetmesini engellemek için herkese sesleniyorum" diyerek gündeme bomba gibi düştü.

Magazin 02-02-2021 09:55