Mario Draghi Haberleri

İtalya Başbakanı Mario Draghi kimdir? Mario Draghi istifa etti mi, neden istifa etti? Nereli?

İtalya Başbakanı Mario Draghi yaptığı istifa açıklaması ve basında yer alan haberler sonrası vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. İtalya Başbakanının istifa kararını sunmak üzere Cumhurbaşkanı Sergio Mattarella'ya gittiği aktarıldı. Peki İtalya Başbakanı Mario Draghi kimdir? Mario Draghi istifa etti mi, neden istifa etti? İşte detaylar...

Haber 21-07-2022 12:17

Son Dakika: İtalya Başbakanı Mario Draghi'den flaş istifa kararı!

Son dakika haberi: İtalya Başbakanı Mario Draghi, koalisyon ortağı 3 partinin parlamentoda hükümetine destek vermemesinin ardından istifa kararı aldığını açıkladı. Draghi, istifa kararını sunmak üzere Cumhurbaşkanı Sergio Mattarella'ya gitti.

Haber 21-07-2022 10:32

Son dakika: Peş peşe açıklamalar geldi! Bu kez de İtalya Başbakanı Draghi istifa kararı aldı

Son dakika haberine göre, İtalya Başbakanı Mario Draghi'nin istifa kararı aldığı bildirildi. Başbakan Mario Draghi, "Bu akşam cumhurbaşkanına istifamı sunacağım" ifadesini kullandı. Öte yandan İtalya Cumhurbaşkanı Sergio Mattarella, Başbakan Mario Draghi'nin istifasını reddetti. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 14-07-2022 20:04

Son Dakika: Karadeniz'de tahıl koridoru planı! Cumhurbaşkanı Erdoğan tarih vererek duyurdu

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İtalya Başbakanı Mario Draghi ile anlaşmaların imza töreni ve ortak basın toplantısında açıklama yaptı. Tahıl koridoruyla ilgili soruya da yanıt veren Erdoğan, "Karadeniz koridoru önem ifade ediyor. Putin ve Zelenskiy'nin yaklaşımları önem arz ediyor. Görüşmelerimizi devam ettiriyoruz. Tahılın dünyaya ulaşımı söz konusu. Bizde sıkıntı yok ama dünyada var. 1 hafta-10 gün içinde görüşmeleri yoğunlaştırıp neticeye ulaştırmaya çalışacağız" dedi.

Haber 05-07-2022 19:23

Mario Draghi

Mario Draghi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Mario Draghi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

İtalya Başbakanı Mario Draghi kimdir? Mario Draghi Türkiye'ye geliyor!

İtalya Başbakanı Mario Draghi bugün Türkiye'ye geliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın davetlisi olarak ülkeye gelecek olan Draghi, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde resmi törenle karşılayacak. Peki İtalya Başbakanı Mario Draghi kimdir? İşte İtalya Başbakanı Mario Draghi'nin hayatı ve biyografisi...

Haber 05-07-2022 09:40

GÜNDEM ÖZETİNE EK

GÜNDEM ÖZETİNE EK

Yurthaber 05-07-2022 06:06

İtalya Başbakanı Mario Draghi'den Türkiye'ye kritik ziyaret!

İtalya Başbakanı Mario Draghi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın davetine icabetle, 5 Temmuz 2022 tarihinde Türkiye’ye resmi bir ziyaret gerçekleştirecek.

Haber 04-07-2022 17:56

Ukrayna savaşı: Macron, Scholz ve Draghi eleştiriler sonrası birlikte Kiev'e gitti

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Almanya Başbakanı Olaf Scholz ve İtalya Başbakanı Mario Draghi, Rusya'nın işgali altındaki Ukrayna'nın başkenti Kiev'i ziyaret ediyor. Üç lider, Ukrayna'ya yeterince destek vermedikleri gerekçesiyle eleştirilmişti. Ukrayna, üç ülkeyi, kendi ekonomilerini Ukrayna'nın güvenliğinin önünde tutmakla ve silah tedarikinde ayak diremekle suçlamıştı.

Haber 16-06-2022 11:53

Putin ve Draghi Gıda Krizi Konusunu Görüştü

Rusya lideri Vladimir Putin ve İtalya Başbakanı Mario Draghi, uluslararası gıda krizine çözüm bulabilmek için alternatifleri konuştu. Görüşmenin ardından Kremlin Sarayı’ndan yapılan açıklamada, batılı ülkelerin Rusya’ya yaptırımları kaldırılması halinde sorunun çözülebileceği belirtildi.

Haber 27-05-2022 12:07

Doğal gaz ödemelerinin ruble ile yapılması kararının ayrıntılarını Almanya ve İtalya Başbakanlarına açıkladı

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Almanya Başbakanı Olaf Scholz ve İtalya Başbakanı Mario Draghi ile yaptığı telefon görüşmesinde Rus gazı ödemelerinin ruble ile ödenmesine ilişkin karar hakkında bilgi verdi.

Haber 30-03-2022 20:32

İtalya Başbakanı duyurdu: 3'lü zirve yapılacak! Türkiye de aralarında

İtalya Başbakanı Mario Draghi, NATO Zirvesi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesi sonrası önemli açıklamalarda bulundu. İtalya Başbakanı Mario Draghi, Türkiye, Fransa ve İtalya arasındaki grubu tekrar işler hale getirmeye karar verdiklerini duyurdu.

Haber 24-03-2022 20:20

Draghi: Rusya'ya uygulanacak yaptırımlar enerjiyi içermemeli

İtalya Başbakanı Mario Draghi, Rusya'ya uygulanacak yaptırımların enerjiyi içermemesi gerektiğini söyledi.

Haber 18-02-2022 22:13

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İtalya Başbakanı Draghi ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İtalya Başbakanı Mario Draghi ile telefonda görüştü.

Haber 09-09-2021 00:04

Merkel ve Draghi'den dikkat çeken sözler: Türkiye olmadan ilerleyemeyiz

İtalya Başbakanı Draghi ile ortak basın toplantısı düzenleyen Almanya Başbakanı Merkel'e Türkiye ile AB arasındaki göç mutabakatı soruldu. Anlaşmanın yenilenmesinden yana olduğunu dile getiren Merkel, "İkimiz de Türkiye ile iş birliği olmadan ilerleyemeyeceğimizi düşünüyoruz" dedi.

Haber 21-06-2021 22:21

AK Parti'den İtalya Başbakanı Mario Draghi'ye sert tepki

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İtalya Başbakanı Mario Draghi'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik sözlerine sert tepki gösterdi. AK Parti Sözcüsü Çelik "Göçmenlere diktatörce ve ahlaksızca davrananlar, hala demokrasi dersi vereceğini zannediyor." dedi.

Haber 09-04-2021 10:38

Son dakika! İtalya'nın Ankara Büyükelçisi Dışişleri Bakanlığı'na çağrıldı

Son dakika haberine göre, İtalya'nın Ankara Büyükelçisi Gaiani, İtalya Başkanı Draghi'nin Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik ifadeleri nedeniyle Dışişleri Bakanlığı'na çağrıldı. Dışişleri Bakanlığı, İtalya Başbakanı Draghi'nin Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik "hadsiz ve çirkin ifadelerini" derhal geri almasını istedi.

Haber 08-04-2021 22:43