Matt Hancock Haberleri

Türkiye'yi kırmızı listeden çıkarmamıştı, İstanbul'da kıyafet bakarken görüntülendi! Eski İngiliz Bakan hakkında 2 iddia gündem oldu: 100 milyon sterlinlik bahis...

İngiltere'nin olaylı bakanı İstanbul'da görüntülenince iddialar bir anda yayıldı. Boris Johnson'ın başbakanlık döneminde Sağlık Bakanı olan Matt Hancock, ofisten bir kadınla eşini aldattığına ilişkin fotoğrafların ortaya çıkması üzerine istifa etmişti. Bakanlığı döneminde Türkiye'yi kırmızı listeden çıkarmayan Hancock'ın Türkiye'de görüntülendiği video sosyal medyada çokça konuşuldu. Hancock'ın Türkiye'ye geliş nedeni hakkında ortaya atılan atılan iki iddia gündem oldu.

Trend 11-01-2023 12:29

İngiltere'de eski Sağlık Bakanı Hancock'un istifasını ücretsiz 1000 kebap dağıtarak kutladılar

İngiltere'de bir restoran, eşini aldattığına dair fotoğraflarının ortaya çıkmasının ardından istifa eden Sağlık Bakanı Matt Hancock'un görevini bırakmasını, ücretsiz 1000 kebap dağıtarak kutladı.

Haber 03-07-2021 18:54

İngiltere Sağlık Bakanı'nın yasak aşkı yıllar önceye mi dayanıyor? Şifreli paylaşım gündem oldu

İngiltere’de Sağlık Bakanı Matt Hancock'un danışmanı Gina Coladangelo ile öpüşürken çekilen gizli görüntülerinin yayınlanması sonrasında her gün yeni bir olay gündeme geliyor. Hancock ve Gina'nın eşlerinden ayrıldıkları hatta beraber yaşadıkları haberlerinden sonra bu kez de ikilinin aslında ilişkilerinin yeni olmadığına dikkat çekildi. Bunu düşündüren şey ise danışman Gina'nın iki yıl önce yaptığı bir paylaşım doldu.

Haber 30-06-2021 08:11

İngiltere Sağlık Bakanı Matt Hancock'ın yasak aşk skandalı! Sevgilisi de eşini terk etti

İngiltere'de Sağlık Bakanı Matt Hancock'un 5 bin pound maaşla danışmanı olarak işe aldığı Gina Coladangelo ile olan yaşadığı yasak aşk skandalında sular durulmuyor. Dün Hancock'un eşinden ayrıldığı haberi basına sızmasının ardından bugün de Gina Coladangelo'nun kocasından ayrıldığı haberi gündeme geldi. İddiaya göre Hancock ve Coladangelo beraber yaşamaya başladı.

Haber 29-06-2021 10:16

Matt Hancock

Matt Hancock Hakkındaki Haberler Mynet'te. Matt Hancock Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

İngiltere’nin yeni Sağlık Bakanı Sajid Javid oldu

İngiltere Sağlık Bakanı Matt Hancock’ın istifasının ardından ülkenin ilk Müslüman İçişleri Bakanı ve eski Maliye Bakanı Sajid Javid, yeni Sağlık Bakanı olarak atandı.

Haber 26-06-2021 23:12

Son Dakika: İngiltere Sağlık Bakanı Matt Hancock istifa etti

İngiltere Sağlık Bakanı Matt Hancock, eşini aldattığına dair fotoğraflarının ortaya çıkmasının ardından sosyal mesafe kurallarına uymadığını kabullenerek istifa etti. Hancock’un istifasının ardından ülkenin ilk Müslüman İçişleri Bakanı ve eski Maliye Bakanı Sajid Javid, yeni Sağlık Bakanı olarak atandı.

Haber 26-06-2021 20:38

Eşini aldatan İngiltere Sağlık Bakanı açıklama yaptı: Sosyal mesafe kurallarını ihlal ettim

Koronavirüs pandemisinde aldığı kararlarla sık sık gündeme gelen İngiltere Sağlık Bakanı Matt Hancock, bu kez dünyanın konuşacağı bir skandalla gündeme geldi. Bakan eşini, danışmanı Gina Coladangelo ile aldattı. İhanetle gündeme gelen bakan istifa çağrılarını reddederek, ülkeyi salgından çıkarmak için göreve devam edeceğini belirtti. Ancak Hancock'un açıklaması şaşkına çeviren türdendi. Bakan, ''Bu koşullarda sosyal mesafe kurallarını ihlal ettiğimi kabul ediyorum" dedi.

Haber 25-06-2021 11:24

İngiltere Başbakanı Johnson: Sağlık Bakanı'na güvenim tam

İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Sağlık Bakanı Matt Hancock'un yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele çabalarını "tamamen umutsuz vaka" olarak nitelediği iddialarının ardından "Matt Hancock'a güvenim tam." dedi.

Haber 18-06-2021 16:01

Boris Johnson'dan Sağlık Bakanı Hancock'a: Tamamen umutsuz vaka

İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ın eski Başdanışmanı Dominic Cummings, Johnson'ın, Sağlık Bakanı Matt Hancock'un yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele çabalarını "tamamen umutsuz vaka" olarak nitelendirdiğini öne sürdü.

Haber 16-06-2021 17:34

Covid 19- İngiltere Sağlık Bakanı: Hint varyantı yüzde 40 daha bulaşıcı

İngiltere Sağlık Bakanı Matt Hancock, ilk olarak Hindistan'da ortaya çıkan ve İngiltere'de yayılan koronavirüsün Delta varyantının, geçmişteki mutasyonlara kıyasla yüzde 40 daha bulaşıcı olduğuna inanıldığını söyledi.

Haber 06-06-2021 13:32