Mavi Tik Haberleri

Son birkaç aydır manşetleri süsleyip gündem olmuştu! Şimdi Twitter'dan Gmail'e sıçradı: Yeni dönem...

Son birkaç aydır manşetleri süsleyerek gündem olan mavi tikler, Google'ın e-posta hizmeti Gmail için de duyuruldu. Google, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, Google'ın Gmail'de belirli göndericilerin adlarının yanında kimliklerini doğrulamak için mavi bir onay işareti göstermeye başlayacağını açıkladı.

Haber 08-05-2023 13:13

Profiline girenler gördüklerinde şaşırdı! Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Twitter hesabında dikkat çeken görüntü

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun resmi Twitter hesabının mavi tiki kaldırıldı. Kemal Kılıçdaroğlu'nun Twitter profiline girenler, mavi tikinin kaybolduğunu görünce şaşırdı. Kılıçdaroğlu'nun mavi tikini, profil fotoğrafını iki defa üst üste değiştirmesi nedeniyle kaybettiği söyleniyor. İşte detaylar...

Haber 04-05-2023 12:22

Sosyal medyada olay yaratan 'mavi tik' kararı! Aralarında Beyonce ve Cristiano Ronaldo da var

Elon Musk'ın sosyal medya platformu Twitter'da hayata geçirdiği yeni mavi tik kararı ile sosyal medyada yeni bir gündem daha oluşturmayı başardı. Twitter, dün binlerce hesabın mavi tiklerini kaldırmaya başladı. Aralarında Beyonce ve Cristiano Ronaldo gibi ünlü isimlerin de olduğu hesaplar, bir zamanlar gıpta ile bakılan mavi tiklerini kaybetti.

Haber 21-04-2023 13:27

LeBron James'ten Twitter'ın sahibi Elon Musk'a tokat gibi yanıt! 1 milyar dolarlık servetin sahibi ünlü basketçi rest çekti

NBA takımlarından Los Angeles Lakers'ta oynayan ünlü basketbolcu LeBron James, Twitter'a ilişkin dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. 1 milyar dolarlık servetin sahibi olan ünlü basketbolcu yaptığı paylaşımda mavi tik için Twitter'a para ödemeyeceğini belirtti. Basında yer alan haberlerin ardından Twitter'ın sahibi Elon Musk'tan mavi tık onay işareti için para ödemeyeceğini aktaran LeBron James'e ne yanıt geleceği merak konusu oldu.

Spor 02-04-2023 10:19

Mavi Tik

Mavi Tik Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Mavi Tik Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Twitter'ın ücretli mavi tik uygulaması tekrar başlıyor... 4000'e 'yes' diyen Elon Musk: Yarın onları bir sürpriz bekliyor

Twitter'ın sahibi olan Elon Musk, sosyal medya platformunun çehresini değiştirmek için yeni adımlar atmayı sürdürüyor. Buna göre Twitter mavi tikli Twitter Blue abonelik seçeneğini yarın bazı değişikliklerle tekrar başlatacak. Musk, yakında atılacak yeni adımları ise yine kişisel Twitter hesabından paylaştı. Ünlü milyarder, "Twitter'ın karakter sayısını 280'den 4000'e çıkaracağı doğru mu?" sorusuna "Yes" (Evet) diyerek yanıt verdi. Ayrıca yarın botları bir sürprizin beklediğini söyledi.

Haber 11-12-2022 16:47

Mavi tiki bırak, renk renk tiklere bak... Sürpriz gelişmeyi Elon Musk duyurdu, başlama tarihini de verdi!

Durdurulan mavi tik satışlarının ne zaman başlayacağı merak edilirken, Twitter'ın sahibi Elon Musk sürpriz bir duyuru yaptı. Musk, Twitter'ın mavi tik sisteminin önümüzdeki cuma günü kullanıma sunacağını açıkladı. Yeni doğrulama sisteminde önemli bir fark da olacak. Mavi tikin dışında renk renk tikler de kullanıma sunulacak. Peki kimler, hangi renkte tike sahip olabilecek?

Haber 25-11-2022 13:22

Elon Musk yine yapacağını yapıyor! Dünya daha öncekine alışamamışken bir mavi tik sürprizi daha: Bu sefer bakın ne için

Twitter'ın ücretli mavi tiki epey bir konuşuluyor. Üstelik aylık 7.99 dolar karşılığında alınabilen mavi tik, daha konuşulmaya devam edecek gibi de duruyor. Ancak dünya daha bu mavi tike alışamamışken başka bir mavi tik hakkında sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Bu mavi tiki bakın kimler alınabilecekmiş!

Haber 18-11-2022 13:40

Baş Twit'çi Musk beklenen 'müjdeyi' verdi! Çok konuşulmuştu, geri dönüyor...

Elon Musk'ın Twitter'ında neredeyse her gün yeni bir gelişme yaşanıyor. Sosyal medya platformunun ücretli mavi tik satmaya başlaması ise çok konuşulmuştu! Ancak ABD basınında aylık 7.99 dolar ödeyerek mavi tik sahibi olmayı sağlayan Twitter Blue aboneliği ani bir kararla durdurulduğu bilgisi yer almıştı. Baş Twit'çi Musk sonunda ücretli mavi tik için beklenen müjdeyi verdi. Hatta bunun için elimizde bir tarih bile var.

Haber 16-11-2022 10:52

Twitter'da beklenmedik gelişme! Çok konuşulmuştu, şimdi kayboldu: Herkes şaşkın...

Mavi tik, gri tik ve yaşanan onca ilginç olay... Twitter'da flaş gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Sosyal medya platformunun yeni sahibi Elon Musk, ücretli mavi tik sağlayan Twitter Blue hizmetini geçtiğimiz günlerde başlatmıştı. Bazı kullanıcılar Twitter’ın yeni doğrulama hizmetine aylık 7,99 dolar karşılığında kayıt olabiliyordu. Ancak ABD medyasında yer alan son bir habere göre, bu konuda dikkate değer bir gelişme yaşandı. Twitter Blue'ya kaydolma seçeneği iOS uygulamasından kayboldu.

Haber 11-11-2022 18:15

'Mavi tik'in Türkiye macerası: Ülkemizde nasıl oluyor da şimdiden satın alabiliyorlar? Açıklıyoruz...

Elon Musk'ın kontrolüne geçen Twitter devrim niteliğinde değişiklikler yaptı. Bunlardan belki de en bilineni ücretli mavi tik oldu. Musk, aylık 8 dolara mavi tik satmaya başladı. Aklınıza gelebilecek birçok hesap parasını vererek profiline bir mavi tik yerleştirdi. Ülkemizde ise durum farklı. Mavi tikli Twitter Blue aboneliği henüz Türkiye'de kullanıma sunulmadı. Ama şimdiden Twitter Türkiye, mavi tik satın alan kullanıcılarla doldu taştı. Peki nasıl oldu da bu kullanıcılar mavi tik satın aldı?

Haber 11-11-2022 10:39

Elon Musk, Erdoğan'ın bu sözlerine kulak kesilecek! Çok tartışılan mavi tik kararına Erdoğan'dan '8 dolar diplomasisi' yorumu

Uzun ve gergin bir sürecin ardından Elon Musk Twitter'ı satın aldı ancak işler deyim yerindeyse daha da sarpa sardı. Yeni patronun mavi tik için 8 dolar kararı platformda infial yaratırken konu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da gündemindeydi. Erdoğan dün akşam yaptığı açıklamada 8 dolar kararı için "Belki biz farklı olabiliriz" dedi. Musk'la '8 dolar diplomasisi' yürütülebileceğini söyleyen Erdoğan, Twitter'dan dolayı bir görüşme olabileceğini dile getirdi.

Haber 03-11-2022 12:46

Elon Musk'tan çok konuşulacak paylaşım! 'Mavi tik' ödeme planını eleştirenleri tiye aldı

Twitter'ı 44 milyar dolara satın alan Tesla ve SpaceX'in Üst Yöneticisi ve Twitter'ın yeni CEO'su Elon Musk'tan "mavi tik" paylaşımı geldi. Aylık 8 dolar karşılığında "mavi tik"e sahip onaylı hesaplardan ücret alınacağını açıklayan ve Twitter'e yeni bir kazanç kapısı açan Musk, ödeme planını eleştirenleri sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tiye aldı.

Haber 03-11-2022 00:49

Elon Musk bu sözlerle duyurdu! Twitter'da mavi tik ücreti belli oldu

Tesla ve SpaceX'in CEO'su Elon Musk'tan dikkat çeken bir hamle geldi. Sosyal paylaşım sitesi Twitter'ı 44 milyar dolara satın alan Musk, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Twitter'daki 'mavi tik'in aylık 8 dolar olacağını duyurdu. Musk ayrıca Twitter'a gelecek yeni özelliklerden de bahsetti. İşte haberin detayları...

Haber 01-11-2022 20:52

Twitter'da mavi tik almak ne kadar olacak? Elon Musk'tan sosyal medya kullanıcılarını kızdıran hamle: Twitter'da mavi tik onay işareti için aylık ücret alacak!

Twitter’ın yeni sahibi Elon Musk, sosyal medya kullanıcıları dikkat çeken bir hamlede bulundu. Ünlü teknoloji girişimcisinin mavi tik özelliğini ücretli paket olarak satmayı düşündüğü öğrenildi. Peki, Twitter'da mavi tik almak ne kadar olacak? İşte geçtiğimiz günlerde sosyal medya devini satın aldığını duyuran Elon Musk'a ilişkin iddialar ve Twitter'da mavi tik almanın fiyatı...

Haber 31-10-2022 10:45