Mehmet Ali Çelebi Haberleri

TBMM'de gergin anlar! AK Partili Mehmet Ali Çelebi'nin o sözleri tansiyonu yükseltti, Sırrı Sakık küfretti

TBMM Genel Kurulu'nda gergin anlar yaşandı. Bütçe maratonu devam ederken AK Partili Mehmet Ali Çelebi'nin Selahattin Demirtaş üzerinden CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e yüklenmesi tansiyonu yükseltti. Bu sırada CHP ve DEM sıralardan Çelebi'ye yanıt gelirken DEM milletvekili Sırrı Sakık, Çelebi'ye küfretti.

Haber 14-12-2023 08:37

Kemal Sunal'ın o sahnesiyle paylaştı! AK Partili Mehmet Ali Çelebi'den CHP lideri Özgür Özel'e Mesela yani göndermesi

AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, CHP lideri Özgür Özel'in kurultayda ve kurultay sonrasında yaptığı 'ön seçim' açıklamalarını gündeme taşıdı. Özel'in bir hafta arayla yaptığı konuşmalara yer verip tepki gösteren Çelebi'nin paylaşımındaki 'Kemal Sunal' detayı dikkat çekti.

Haber 12-11-2023 13:47

Boğaziçi Film Festivali'nde Şebnem Korur Fincancı gerilimi! Özcan Alper ödülünü ithaf etti, oyuncu Burak Haktanır tepki gösterdi! Mehmet Ali Çelebi de sessiz kalmadı

Boğaziçi Film Festivali'nde ödül alan yönetmen Özcan Alper, ödülünü terör propagandasından tutuklanan TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı’ya ithaf edince ortalık gerildi. Oyuncu Burak Haktanır, Alper'e tepki gösterirken, o anlarda tansiyon yükseldi. Yaşanan olaya bir tepki de milletvekili Mehmet Ali Çelebi'den geldi. Çelebi yaptığı paylaşımda "Burak Haktanır’a helal olsun! Alkışlayanlara yazıklar olsun!" ifadelerine yer verdi.

Haber 30-10-2022 10:28

AK Parti'ye katılan Mehmet Ali Çelebi'nin annesinden gündem olan sözler: Onurlandım, gururlandım

AK Parti'ye katılan Mehmet Ali Çelebi, gündemden düşmüyor. Çelebi'nin flaş kararı sonrası hem destek hem de tepki gelirken bu kez annesi Rukiye Çelebi'den gündem olan açıklamalar geldi. Oğlunun kararı sonrası duygularını ifade eden anne Çelebi, "Oğlum milli cepheye geçtiği için çok sevindim" dedi.

Haber 22-10-2022 11:53

Mehmet Ali Çelebi'ye yaptığı 'çocuk' çağrısı gündem olmuştu! Erdoğan'dan yeni açıklama geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'ye katılan İzmir Milletvekilli Mehmet Ali Çelebi'ye rozetini takarken yaptığı çocuk çağrısıyla ilgili konuştu. Gelen eleştirilere tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Orada da söylediğim çok açık ama onların istismarı bitmez." dedi.

Haber 21-10-2022 12:19

Seçim öncesi siyaset sahnesinde transferlerin ardı arkası kesilmiyor! Ahmet Eşref Fakıbaba sonrası AK Parti'de bir istifa daha

Siyasette son günlerde yaşanan transferler gündemden düşmüyor. Mehmet Ali Çelebi'nin ardından son olarak Ahmet Eşref Fakıbaba'nın AK Parti'den ve milletvekilliğinden istifa edip İYİ Parti'ye katılacak olmasının yankıları sürerken yeni bir ayrılık iddiası daha geldi. Televizyon ekranlarında aktarılan bir bilgiye göre AK Parti'de bir isim daha istifa hazırlığına girdi.

Haber 21-10-2022 09:54

Çelebi geldi Fakıbaba gitti, RTÜK'teki boş koltuk için hesaplar karıştı! İbre AK Parti'den yeniden İYİ Parti'ye döndü

Ahmet Eşref Fakıbaba'nın AK Parti ve milletvekilliğinden istifası, boş olan RTÜK koltuğunu yeniden tartışmaya açtı. Milletvekilinin Mehmet Ali Çelebi'nin partiye katılmasıyla AK Parti'ye geçmesi beklenen boş RTÜK koltuğu için ibre yeniden İYİ Parti'ye döndü. RTÜK üyesi İlhan Taşçı "Fakıbaba'nın istifasıyla boş olan RTÜK Üyeliği İYİ Parti’ye geçer" açıklamasında bulundu.

Haber 20-10-2022 11:04

Mehmet Ali Çelebi'ye rozet takan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri gündem oldu! Akşener'den çok sert tepki

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti'ye katılan Mehmet Ali Çelebi'ye rozet taktığı anlarda kullandığı ifadeler gündem yarattı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Çelebi ve eşine "En önemli kariyer çocuk doğurmak. PKK'nın 5 tane, 10 tane 15 tane çocukları var" sözleriyle çocuk yapma çağrısında bulunmasına muhalefet tepki gösterdi. İYİ Parti lideri Meral Akşener, "Hiçbir 27 saniye bu kadar utanç verici olmamıştı." dedi.

Haber 20-10-2022 08:18

CHP’den Erdoğan’ın o sözlerine çok sert tepki: ‘Mehmet Ali Çelebi'nin eşi adına çok utandım’

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Mehmet Ali Çelebi'nin rozetini taktıktan sonra 'Kaç çocuk var?' sorusunu sorması tartışma yarattı. CHP’li Özgür Özel, Erdoğan’ın o sözlerine çok sert tepki gösterirken “Mehmet Ali Çelebi'nin eşi adına çok utandım. Bu cümle kabul edilebilecek bir iş değildir, ayıptır” ifadelerini kullandı. Özel sözlerinin devamında ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı sözlerini düzeltmeye davet etti.

Haber 19-10-2022 15:48

Son dakika... Mehmet Ali Çelebi, AK Parti'ye katıldı! Erdoğan'ın 'Kaç çocuk var?' sorusu dikkat çekti...

Son dakika haberi: Bir dönem CHP'de de siyaset yapan Mehmet Ali Çelebi, AK Parti'ye katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mehmet Ali Çelebi'nin rozetini taktıktan sonra 'Kaç çocuk var?' sorusunu sordu. Çelebi'nin 'Bir çocuk Sayın Cumhurbaşkanım' yanıtından sonra Erdoğan, Çelebi'ye 'Tek çocukla olmaz' tavsiyesinde bulundu.

Haber 19-10-2022 12:31

Mehmet Ali Çelebi kimdir, nereli, kaç yaşında? AK Parti'ye katılan Mehmet Ali Çelebi'nin biyografisi

Mehmet Ali Çelebi ile ilgili bilgiler araştırılıyor. Gündemde yer alan isimlerden biri olan Mehmet Ali Çelebi’nin biyografisi merak ediliyor. CHP’den Memleket Partisi’ne geçen ve son olarak oradan da istifa eden bağımsız milletvekili Çelebi, AK Parti’ye katılmıştı. Peki, Mehmet Ali Çelebi kimdir, nereli, kaç yaşında?

Haber 19-10-2022 12:29

SON DAKİKA | AK Parti'ye katılmıştı! Mehmet Ali Çelebi'den yeni açıklama: Elimden geleni yapacağım

CHP'den İzmir Milletvekili olan daha sonra Memleket Partisine geçip partiden ayrılan Bağımsız milletvekili Mehmet Ali Çelebi, AK Parti'ye katılmıştı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugünkü AK Parti Grup Toplantısında parti rozeti takacağı İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, "AK Parti Ailesi ve Cumhur İttifakı'nın görüşlerine yakınım. Bu konularda elimden geleni yapacağım" açıklamasını yaptı.

Haber 19-10-2022 11:56

SON DAKİKA | İki ismin kararı çok konuşulmuştu! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Feyzioğlu ve Çelebi açıklaması

Son dakika: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan ziyareti dönüşünde gazetecilerin sorularını yanıtladı. KKTC Lefkoşa Büyükelçisi olarak atanan Metin Feyzioğlu ve AK Parti'ye katılan Mehmet Ali Çelebi'yle ilgili de konuşan Erdoğan, önemli mesajlar verdi. Feyzioğlu'nun iyi bir hukukçu olduğunu ve kendisine teklif yapıldığında 'Müteşekkir olurum' dediğini belirten Erdoğan, AK Parti'ye katılan Çelebi ile ilgili ise grup toplantısında rozeti bizzat takacağını söyledi ve bir de mesaj verdi.

Haber 14-10-2022 12:00

Feyzioğlu ve Çelebi'nin kararı tartışma yaratmıştı! Fatih Portakal'dan dikkat çeken yorum: Erdoğan'ı başarılı buluyorum diyerek paylaştı

KKTC Lefkoşa Büyükelçisi olarak atanan Metin Feyzioğlu ile AK Parti'ye katılan Mehmet Ali Çelebi, siyasetin gündemine oturdu. Bir zamanlar Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ve AK Parti'ye karşı sert açıklamalarıyla dikkat çeken isimlerin aldığı kararlar, tartışmaları da beraberinde getirdi. Gazeteci Fatih Portakal da iki isimle ilgili yorumda bulunurken açıklamalarını, "Erdoğan'ı başarılı buluyorum" notuyla paylaştı.

Haber 12-10-2022 15:37

'Mansur Yavaş' ısrarını bırakmadı! Ümit Özdağ ismini sakladığı 5 partiyi işaret etti: Akşener'e birazcık cesaret öneriyorum

Önümüzdeki yıl gerçekleştirilecek cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olarak Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı öneren Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, ses getirecek bir çıkışa daha imza attı. Özdağ, bu kez İYİ Parti Meral Akşener'e "cesaret" önerdi. Ümit Özdağ ayrıca Mansur Yavaş'ın adaylığı hakkında konuşurken "İsmi bende saklı" diyerek 5 siyasi partiyi işaret etti.

Haber 12-10-2022 10:54

AK Parti'ye katıldığını duyurmuştu! Gelen tepkiler sonrası Mehmet Ali Çelebi sessizliğini bozdu

CHP'den İzmir Milletvekili olan daha sonra Memleket Partisine geçip partiden ayrılan Bağımsız milletvekili Mehmet Ali Çelebi, AK Parti'ye katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a daveti için teşekkür eden Çelebi "Türk milletinin sesi olarak yoluma Cumhur İttifakı çatısı altında AK Parti'de devam edeceğim" dedi. Kararı sonrası tepki yağan Çelebi, sessizliğini bozdu.

Haber 12-10-2022 07:21

AK Parti'ye katılan Mehmet Ali Çelebi'nin kararı çok konuşulmuştu! Cüneyt Özdemir paylaşımla tepki gösterdi: Uyduruk bir adamın...

Bağımsız İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi'nin AK Parti'ye katılması sonrası Gazeteci Cüneyt Özdemir'den tepki geldi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Özdemir, "Uyduruk bir adamın (kendisine yapılan haksız zulüm nedeniyle) hak etmediği bir şekilde kahraman ilan edenler aynı adamın milletvekili olup parti parti gezip en sonunda tamamen duygusal nedenlerle AK Parti'ye geçmesini tartışıyorlar." ifadelerini kullandı.

Haber 11-10-2022 23:54

Şahitliğini Kılıçdaroğlu yapmıştı! Mehmet Ali Çelebi'nin cezaevindeki nikah törenine gönderme yaptı: Gencecik bir teğmen bir kızı sevmişti...

CHP'den istifa ettikten sonra katıldığı Memleket Partisi'nden istifa ettikten sonra bir süre bağımsız milletvekili olarak kalan Mehmet Ali Çelebi'nin Millet İttifakı'na ardı sıra tepkileri üzerine AK Parti'ye katılacağı iddiaları güç kazanmıştı. Çelebi'nin bugün AK Parti'ye katıldığını duyurması gündem yarattı, CHP'den sert tepki geldi. CHP'nin, Çelebi'nin tutuklu olduğu dönemde cezaevindeki nikah törenine katılmasına değinen Özel "Allah kimseyi Mehmet Ali Çelebi’nin durumuna düşürmesin" dedi.

Haber 11-10-2022 16:19

Mehmet Ali Çelebi'nin AK Parti'ye katılması olay oldu! Enver Aysever canlı yayında o yazıyı yırttı

AK Parti'ye katılan bağımsız milletvekili Mehmet Ali Çelebi bir anda gündem oldu. Geçtiğimiz yıl CHP'den, bu yıl ise Memleket Partisi'nden ayrılan Çelebi'nin, AK Parti'ye geçmesine canlı yayında tepki gösteren gazeteci Enver Aysever'in yaptığı hareket sosyal medyada olay yarattı.

Haber 11-10-2022 14:02

İddialar doğru çıktı! Mehmet Ali Çelebi, AK Parti'ye katıldığını bu sözlerle duyurdu: Şükranlarımı sunuyorum

Memleket Partisi'nden istifa eden bağımsız Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, AK Parti'ye katıldığını duyurdu. Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Çelebi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a daveti için teşekkür ederken "Türk milletinin sesi olarak yoluma Cumhur İttifakı çatısı altında AK Parti'de devam edeceğim." dedi.

Haber 11-10-2022 12:27

CHP ve Memleket Partisi'nden istifa etmişti! Bağımsız Milletvekili Çelebi'den gündem yaratacak 'Cumhur İttifakı' ve 'Abdullah Gül' sözleri

CHP'den istifa ettikten sonra katıldığı Memleket Partisi'nden de istifa eden, ardından 11 partiyle görüştüğünü açıklayıp bağımsız milletvekili olarak devam etme kararı aldığını duyuran Mehmet Ali Çelebi'den Cumhur İttifakı ile ilgili çarpıcı bir çıkış geldi. Daha önce kullandığı "Siyaseti bıraksam da Cumhur İttifakı derim" sözlerine açıklık getiren Çelebi, "Bir partide olup olmamam çok önemli değil" diyerek görüşünün devam ettiğini dile getirdi.

Haber 26-09-2022 12:58

AK Parti'ye katılacağı iddia edilen Mehmet Ali Çelebi'den yeni açıklama: 11 partiyle görüştüm

Son 1 hafta içinde siyaset gündeminin en çok konuşulan ismi olan Mehmet Ali Çelebi'den yeni açıklama geldi. Önce CHP'den ardından Memleket Partisi'nden istifa eden Çelebi'nin AK Parti'ye geçeceği iddia edilmişti. Çelebi, "Konuya netlik getirelim" diyerek başladığı açıklamasında 11 partiyle görüştüğünü duyurdu.

Haber 09-08-2022 19:29

Mehmet Ali Çelebi'ye istifa ettiği Memleket Partisi lideri Muharrem İnce'den sert sözler! Katiline...

Bağımsız İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, hakkındaki 'AK Parti' iddiaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla siyasetin gündemine oturdu. Önce CHP'den, ardından Memleket Partisi'nden istifa eden ve geçtiğimiz günlerde "Siyaseti bıraksam da Cumhur İttifakı derim" çıkışıyla yeni tartışmaların odağı haline gelen Çelebi'ye bu kez Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'den sert eleştiriler geldi. Çelebi'nin partisinden 'anlamsız' gerekçelerle ayrıldığını söyleyen İnce çarpıcı ifadeler kullandı

Haber 09-08-2022 09:44

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? Mehmet Ali Çelebi, KPSS'de yeni takvim, milli sporcu Kaan Şamgül'den acı haber...

Türkiye'de ve dünyada birçok önemli gelişmenin yaşandığı günün en öne çıkan haberlerini sizler için derledik. Bağımsız İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi'den iddialara yanıt, iptal edilen KPSS'nin yeni tarihleri, milli kayak sporcusu Kaan Şamgül'ün ölümü, oyuncu Perihan Savaş'tan mülteci tepkisi, Alexis Sanchez'den Galatasaray taraftarını üzen hamle...

Haber 08-08-2022 17:25

Sildiği tweet'ler gündem olmuştu! Çelebi'den açıklama geldi: 'Ağabeyimden temizlemesini istedim'

Son günlerde adı AK Parti'ye geçeceği yönündeki söylentilerle sık sık anılan ve siyasetin gündemine oturan Bağımsız İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi'nin sosyal medya hesabında yapılan temizlik dikkat çekmişti. Twitter hesabındaki gönderilerin silinmesi tartışmalara yol açarken Çelebi'den konuya ilişkin açıklama geldi.

Haber 08-08-2022 17:14

Mehmet Ali Çelebi haberini duyan Şahan Gökbakar isyan etti! E bu dolandırıcılık

AKP’ye katılacağı iddia edilen eski CHP'li Mehmet Ali Çelebi son olarak "Bağımsız vekil olarak ülkemin çıkarlarını savunmaya devam edeceğim" dedi. Mehmet Ali Çelebi gündemde konuşulurken Şahan Gökbakar ise isim vermeden isyan etti. İşte Şahan Gökbakar'ın çok konuşulan o paylaşımı...

Magazin 08-08-2022 12:23

SON DAKİKA | AK Parti'ye mi katılıyor? Mehmet Ali Çelebi iddiaya yanıt verdi

Son dakika: Bağımsız İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi'nin sosyal medyada yaptığı paylaşımlar gündem oldu. "Siyaseti bıraksam da Cumhur ittifakı derim!" diyen Çelebi'nin AK Parti'ye katılacağı iddia edilmişti. Söz konusu iddiaya Çelebi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla yanıt verdi. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 08-08-2022 11:13

Milletvekili Çelebi'den çok konuşulacak 'Cumhur İttifakı' çıkışı! Önce CHP'den, sonra Memleket Partisi'nden istifa etmişti

Yalova Milletvekili Özcan Özel ve Karabük Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy ile CHP'den istifa ettikten sonra katıldığı Memleket Partisi'nden de istifa eden İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi hakkında son dönemlerde Cumhur İttifakı'na katılacağı yönünde iddialar ortaya atılmıştı. İddiaların gündem olmasının ardından Çelebi'den Cumhur İttifakı sinyali verdiği net ve dikkat çeken bir açıklama geldi. 15 Temmuz'u anımsatan Çelebi'nin Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili sözleri de dikkat çekti.

Haber 07-08-2022 12:37

Halk TV'de 'Sayın Öcalan' skandalı! Canlı yayındaki görüntü isyan ettirdi: Dilinizi mi yuttunuz?

Halk TV canlı yayınında HDP'li milletvekili Mehmet Rüştü Tiryaki'nin teröristbaşı için "Sayın Öcalan" ifadelerini kullanması olay oldu. Sunucu Şirin Payzın dahi kimsenin söz konusu ifadeler bir tepki göstermemesi ise olay oldu. Yaşananlara isyan eden milletvekili Mehmet Ali Çelebi, "Dilinizi mi yuttunuz!" ifadelerini kullandı.

Haber 29-06-2022 12:25

Son dakika: Mehmet Ali Çelebi Memleket Partisi’nden istifa etti

Son dakika haberi: CHP’den istifa ederek Muharrem İnce’nin kurmuş olduğu Memleket Partisi’ne geçen milletvekili Mehmet Ali Çelebi partisinden istifa ettiğini duyurdu.

Haber 25-02-2022 09:21

Tanju Özcan'ın erken seçim formülü olay oldu! Çağrıya ilk yanıt: Mehmet Ali Çelebi'den geldi: 11 vekil aranıyormuş, ben hazırım

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın erken seçim için ortaya attığı '11 milletvekili formülü'ne ilk yanıt Mehmet Ali Çelebi'den geldi. Özcan'ın istifa çağırısına olumlu yanıt veren Çelebi, "11 vekil aranıyormuş, ben hazırım" dedi. Öte yandan Ankara'yı hareketlendiren 'erken seçim formülü'yle ilgili CHP'den de açıklama geldi.

Haber 09-02-2022 11:37

Son dakika: Mehmet Ali Çelebi istifa etti! Muharrem İnce'nin Memleket Partisi'ne katılmıştı

Son dakika haberi: Memleket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Çelebi, partisindeki görevlerinden istifa etti. Aldığı kararı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyuran Çelebi, gerekçe olarak sağlık sorunlarını gösterdi.

Haber 24-01-2022 09:13

Mehmet Ali Çelebi kimdir? CHP’den istifa etti! Mehmet Ali Çelebi kaç yaşında, nereli?

Bir son dakika gelişmesiyle CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi partisinden istifa etti. Bu önemli gelişmenin ardından vekille ilgili araştırmalar yapılmaya başlandı. Peki, Mehmet Ali Çelebi kimdir? Mehmet Ali Çelebi kaç yaşında, nereli? İşte detaylar...

Haber 29-01-2021 17:52

Mehmet Ali Çelebi, Hüseyin Avni Aksoy ve Özcan Özel CHP'den istifa etti

Son dakika haberine göre 3 milletvekili Mehmet Ali Çelebi, Hüseyin Avni Aksoy, Özcan Özel, CHP'den istifa ettiklerini açıkladı.

Haber 29-01-2021 17:21

CHP'li 3 milletvekili Muharrem İnce'nin partisine mi katılacak? Flaş iddia

Memleket Hareketi'ni başlatan eski CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce'nin 1 Mart'ta partisinden istifa edeceği iddia edilirken, ekibi de yavaş yavaş netleşiyor. Ankara kulislerindeki iddialara göre CHP'li 3 milletvekili İnce'nin partisine katılmaya hazırlanıyor.

Haber 20-01-2021 08:16

Tümamiral Soner Polat'ın cenazesindeki askerlerin tören yürüyüşüne tepki!

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı, emekli Tümamiral Soner Polat'ın cenaze töreninde askeri yürüyüş sosyal medyada tepki çekti. Eski teğmen pilot, CHP İzmir Milletvekili ve PM Üyesi Mehmet Ali Çelebi "Donanmanın kutup yıldızlarından Soner Polat amiral sonsuzluğa uğurlanıyor, yürüyüşe bak! Yazıktır..." dedi

Trend 04-10-2019 10:46

Süleyman Soylu ile CHP'li vekil birbirine girdi! 'Tarikatlar orduda cirit atıyor'

İçişleri Bakanı Süleyman Soyu ile CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi Twitter'da birbirine girdi. Süleyman Soylu Çelebi'nin "Bazı makamlarda evraklar takkesiz imzalanmıyor.Kendinize yakın bulduğunuz tarikatlar orduda cirit atmaya başlıyor. Sonra da cuma namazını hangi cemaatin imamı kıldıracak diye Harbiye'de kavgalar çıkıyor" iddialarına "Mehmet Ali Çelebi ihanet içerisindedir. Milletimizi katleden şerefsiz fetöcüler gibi davranmaktadır.” diye yanıt verdi.

Haber 25-10-2018 11:04

CHP'li Mehmet Ali Çelebi: İmza sayısı 600'ü buldu, bugün tamamlanır

CHP'deki olağanüstü kurultay tartışmaları devam ediyor. Kurultay yapılmasını isteyen Parti Meclisi (PM) üyelerinden İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, şu ana kadar toplanan imzaların 600'ü bulduğunu söyledi. Çelebi, kurultay için gerekli olan 634 imzanın gün içerisinde tamamlanacağını söyledi. CHP'li Yarkadaş ise, Sputnik'te yaptığı açıklamada, şu ana kadar sayının 603 olduğunu söyledi.

Haber 20-07-2018 13:36

CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi: Seçimde halk bilgisiz kaldı, bedeli ödenmeli

CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, 24 Haziran seçimleriyle ilgili yaptığı açıklamalarla gündem yarattı. Çelebi, “Verilerin toplanacağı uygulama çalışmadı. Sahada sağlanan başarı teknik aksaklıkla gölgelendi. Ortada önemli bir sorun var. Bedeli neyse ödenmeli” diye konuştu.

Haber 15-07-2018 08:06

Kılıçdaroğlu'nun İstanbul'a girişi engellenirse ne yapacağı ortaya çıktı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu liderliğinde devam eden Adalet Yürüyüşü'nde bugün 21. gün... Ve CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun devam eden Adalet Yürüyüşü'nde İstanbul'a girişinin engellenmesi durumunda ne yapacağı da belli oldu. CHP PM üyesi Mehmet Ali Çelebi de sosyal medya hesabından dikkat çeken bir mesaj yazdı. Çelebi, "Kılıçdaroğlu, İstanbul'a almazlarsa oturma eylemi başlatacak" diye yazdı.

Haber 05-07-2017 16:22

İlk emekli teğmen olacağım ama bu gururdur

Ergenekon davasının en genç tutuklusu 28 yaşındaki Teğmen Mehmet Ali Çelebi özgürlüğünün ilk gününde, 5 ay önce cezaevinde evlendiği Kezban Çelebi ile birlikte Hasdal Cezaevi’ne gitti.

Haber 12-03-2014 08:38

Ergenekon'da gecikme şikayeti

Ergenekon davasında 16,5 yıl hapis cezasına çarptırılan Teğmen Mehmet Ali Çelebi'nin avukatı, 6 ay geçmesine rağmen gerekçeli kararı açıklamayan mahkeme heyetini, HSYK'ya şikayet etti.

Haber 13-02-2014 13:40

Mehmet Ali Çelebi'nin telefonuna sehven yükleme beraatinin gerekçesi

Ergenekon davasında hapis cezası alan teğmenin cep telefonuna 'sehven' yükleme yapılmasıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Haber 11-12-2013 13:44

Teğmen Mehmet Ali Çelebi teslim oldu

Ergenekon davası kapsamında 16 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırılan Teğmen Mehmet Ali Çelebi teslim oldu.

Haber 14-08-2013 14:13

Ergenekon'da tahliye

İkinci Ergenekon davasının tutuklu sanıklarından Teğmen Mehmet Ali Çelebi 2 yıl 8 ay tutuklu kaldıktan sonra tahliye edildi.

Haber 21-05-2011 05:37