Mehmet Dincerler Haberleri Ve Son Dakika Mehmet Dincerler Haberleri

Mehmet Dincerler Haberleri Ve Son Dakika Mehmet Dincerler Haberleri

23 Ağustos 1988 doğumlu Mehmet Dinçerler iş adamıdır. 2007’de ile şirketi olan Hacı Sayid Pastane ve Baklava Zinciri’nin imalat merkezinde görev yaptı. Aynı şirkette bölge müdür yardımcılığına kadar yükseldi. Bon Appetit’te (gurme şarküteri ve restoran) yöneticilik yaptı. Hacı Sayid baklavalarının ikinci kuşak temsilcisi olan Mehmet Dinçerler, zincir kahve markası Gloria Jeans’in Türkiye frenchise’ını alarak CEO’su olmuştur. Başak burcu olan Dinçerler Galatasaray takımını tutmaktadır. Baba tarafı Gazianteplidir. 2006 yılında Fatih Koleji’nde lise eğitimini tamamlamıştır. Lisenin ardından Haliç Üniversitesi Endüstriyel Tasarım Bölümü’nü bitirmiştir. Snowboard, fitness ve boks ile ilgilenmektedir.

Mehmet Dinçerler Haberleri

Mehmet Dinçerler'in yanındaki kadının sevgilisi olduğu iddia edilmişti! Gerçek başka çıktı

Bebek'te görüntülenen Gloria Jeans kahve zincirinin sahibi Mehmet Dinçerler'in yanındaki kadının sevgilisi değil olduğu iddia edilmişti. Ama gerçek tamamen başka bir şey çıktı. Dinçerler'in yanındaki kişinin avukatı Dilara Recepoğlu olduğu ortaya çıktı.

Magazin 05-03-2024 16:15

Hadise'den Kızılcık Şerbeti itirafı! Sosyal medya karıştı! Kızmasınlar ama...

Müzik kariyerinde olduğu kadar özel hayatıyla da sık sık gündem olan Hadise Açıkgöz, konuk olduğu YouTube kanalında kendisine yöneltilen soruları yanıtladı. 'Kızılcık Şerbeti' dizisi hakkında bir itirafta bulunan ünlü şarkıcının, "Kendinden ayrılma sebebin ne olurdu?" sorusuna verdiği yanıtla ise izleyenleri şaşırttı.

Magazin 28-11-2023 14:37

Hadise ile evliliği 4,5 sürmüştü! Mehmet Dinçerler aradığı aşkı buldu

Ünlü şarkıcı Hadise ile evliliği 4,5 ay süren Mehmet Dinçerler aradığı aşkı sonunda buldu. Hadise'yle boşandıktan sonra adı birçok isimle anılan iş insanı Dinçerler, yeni aşkıyla Londra'da görüntülendi.

Magazin 27-09-2023 13:19

Hadise ile Mehmet Dinçerler barıştı mı? İddialara jet hızında açıklama geldi

Ünlü şarkıcı Hadise, iş insanı Mehmet Dinçerler ile sessiz sedasız nikah masasına oturmuş ve beş ay gibi çok kısa bir sürede tek celsede boşanmışlardı. Ayrılık haberiyle gündemden düşmeyen Hadise ile Dinçerler'in barıştığı iddia edildi. Hadise, iddialar hakkında sessizliğini bozdu.

Magazin 25-08-2023 14:14

Hadise'nin eski eşi Mehmet Dinçerler takipçisinin yorumuna kayıtsız kalamadı! 'İticiliği düşman başına'

Ünlü şarkıcı Hadise ile sürpriz evliliği sadece beş ay süren Mehmet Dinçerler, dün akşam 35'inci yaşını kutladı. Doğum gününden kareleri sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşan Dinçerler, yapılan bir yoruma kayıtsız kalamadı.

Magazin 24-08-2023 16:37

Hadise ve Murda'dan olay poz! Akıllara eski eşi Mehmet Dinçerler geldi

O Ses Türkiye Rap yarışmasında birlikte jüri üyeliği yapan Hadise ve rapçi Murda arasında aşk dedikoduları sürekli konuşuluyor. Hadise'in son klibinde birlikte rol alan ikilinin samimi halleri ise dikkatlerden kaçmadı. Ünlü şarkıcının sosyal medya hesabından paylaştığı pozlar, Hadise'ni eski eşi Mehmet Dinçerler'i akıllara getirdi.

Magazin 24-05-2023 16:42

Hadise'nin Feryat'ına eski eşi Mehmet Dinçerler kayıtsız kalamadı! Önce paylaştı sonra sildi

Pop müziğinin güçlü ismi Hadise, beğeniye sunduğu yeni şarkısı Feryat ile adeta aşk hayatında yaşadığı üzüntüleri dile getirdi. Hadise'nin yeni şarkısına eski eşi Mehmet Dinçerler kayıtsız kalamadı ve imalı bir paylaşım yaptı. Ancak sosyal medyada eleştirilerin hedefi olan Dinçerler bu paylaşımı kısa sürede sildi.

Magazin 15-04-2023 10:44

Mehmet Dinçerler'den 5 ayda boşanan Hadise'den yeni aşk sinyali! Eski sevgilisine yaptığı yorum ifşa oldu

Ünlü şarkıcı Hadise ve iş insanı Mehmet Dinçerler'in olaylı evliliği sadece 5 ay sürmüş ve 5 dakikada bitmişti. Hadise'nin, bir dönem aşk yaşadığı iddia edilen Fransız kick boks şampiyonu Cyril Benzaquen'e geri döndüğü iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Hadise'nin eski aşkına yaptığı yorum ise ifşa oldu...

Magazin 27-03-2023 15:49

Hadise'nin eski eşi Mehmet Dinçerler'den ünlü fenomene olay yorum! İfşa olunca...

Ünlü şarkıcı Hadise, iş insanı Mehmet Dinçerler ile sessiz sedasız evlenmiş çok kısa bir süre içerisinde de boşanmıştı. Mehmet Dinçerler, sosyal medyadaki bir yorumu ile magazin gündemine bomba gibi düştü. Dinçerler'in sosyal medya fenomeni Ala Tokel'e yazması aşk iddialarını gündeme getirdi.

Magazin 17-03-2023 17:29

Hadise ile boşanan Mehmet Dinçerler paraya kıydı! Gayrettepe'deki rezidansa bakın ne kadar ödedi

Şarkıcı Hadise ile evliliği kısa süren Mehmet Dinçerler paraya kıydı. Boşanma sürecinde maddi konularda anlaşmazlık iddialarıyla adından söz ettiren Mehmet Dinçerler iddialara göre Gayrettepe'de bir rezidanstan daire aldı.

Magazin 10-03-2023 12:17

Hadise ile 5 ay evli kalan Mehmet Dinçerler ilk kez konuştu! Yaptığım için utanç duydum

Mehmet Dinçerler'in Hadise ile yaşadığı evden ayrılırken robot süpürge ve gümüş tepsiyi aldığı ileri sürüldü. Öte yandan Dinçerler'in Hadise'ye evlilik teklifi ettiği tektaşın da sahte olduğu iddia edildi. Tüm bunlar karşısında suskunluğunu koruyan Dinçerler, ilk kez konuştu.

Magazin 13-12-2022 14:33

Mehmet Dinçerler'in Hadise'ye taktığı 3 milyon TL'lik yüzük sahte çıktı! Hadise değerini öğrenince büyük şok yaşadı

Hadise'nin yüzüğü magazin gündeminden düşmüyor! Şarkıcı Hadise’nin, Mehmet Dinçerler ile 4.5 aylık evliliğini geçtiğimiz ay bitmişti. Dinçerler'in şarkıcıya evlilik teklif ederken verdiği, değerinin 3 milyon TL olduğu söylenen yüzüğü, boşanma aşamasındayken geri istemesi tartışma yaratmıştı. Yaşadığı sıkıntılı dönemin ardından yüzüğünü satmak isteyen Hadise, öğrendiği gerçekle şoke oldu. Hadise'nin yüzüğüne 10 bin euro (182 bin TL) değer biçildi.

Magazin 04-11-2022 13:32

Hadise'nin eski eşi Mehmet Dinçerler katıldığı partiden +18 uyarısıyla paylaştı! Çığlıkları olay oldu

30 Eylül'de Hadise ile boşanan Mehmet Dinçerler, gündemden düşmüyor. Son olarak katıldığı Cadılar Bayramı partisinden paylaşım yapan Dinçerler, paylaşımına +18 uyarısı yaptı.

Magazin 01-11-2022 14:29

Hadise ile boşanan Mehmet Dinçerler Kuveytli şarkıcıyla sarmaş dolaş görüntülendi

30 Eylül'de Hadise ile boşanan Mehmet Dinçerler, katıldığı bir düğünde Kuveytli şarkıcı Rawan Bin Hussain ile sarmaş dolaş görüntülendi. Düğünden ayrı ayrı çıkan ikili soruları yanıtsız bıraktı.

Magazin 28-10-2022 14:12

Hülya Avşar, kızı Zehra ve Mehmet Dinçerler hakkındaki soruyu duyunca kızdı! Ahlaksızlık

Şarkıcı ve oyuncu Hülya Avşar'ın kızı Zehra Çilingiroğlu'nun Hadise ile boşanan Mehmet Dinçerler ile görüntülenmesi aşk iddialarını beraberinde getirmişti. Avşar ailesi olaya dair zehir zemberek açıklama yaparak iddiaları yalanlamıştı. Avşar'a doğum günü yemeği sonrası bu iddialar sorulunca Hülya Avşar çok kızdı. işte Hülya Avşar'ın o anları...

Magazin 11-10-2022 16:14

Hadise'den eski eşi Mehmet Dinçerler'e şarkılı gönderme! Düğün takıları olay olmuştu...

Hadise ve Mehmet Dinçerler, 5 aylık evliliklerini 5 dakikada ve tek celsede sonlandırdı. Düğün takılarının gündem olduğu boşanmada, takılar Hadise'de kaldı. Hadise'nin şimdi de eski eşi Mehmet Dinçerler'e göndermede bulunduğu son paylaşımı sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 11-10-2022 14:31

Hadise'nin boşandığı eşi Mehmet Dinçerler ortaya çıktı!

Şarkıcı Hadise'den boşanan iş insanı Mehmet Dinçerler, önceki akşam Bebek'te bir mekan çıkışı görüntülendi. Basın mensuplarının ilgisiyle karşılaşan Mehmet Dinçerler'e, düğünde takılan takılar ve son olarak boşandıktan sonra sadece evdeki robot süpürge ve Hadise’yi isteme törenindeki gümüş tepsiyi aldığı haberleri soruldu.

Magazin 07-10-2022 11:27

Kerimcan Durmaz'dan bomba hamle! Hadise'nin eski eşi Mehmet Dinçerler'le görüntüsü çıkmıştı...

Hadise'nin geçtiğimiz günlerde boşandığı Mehmet Dinçerler gündemden düşmüyor. Eski paylaşımlarıyla tepki çeken Mehmet Dinçerler'in Kerimcan Durmaz ile arabadaki görüntüleri sosyal medyada gündem oldu. Mehmet Dinçerler'in boşanmasından sonra ünlü fenomen Kerimcan Durmaz'ın, Mehmet Dinçerler'i Instagram'da takibe alması sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 06-10-2022 12:49

Mehmet Dinçerler ile boşanan Hadise'ye oturduğu evin sahibi İbrahim Çelikkol’dan destek

Ünlü şarkıcı Hadise ile Mehmet Dinçerler'in 6 süren evlilikleri geçtiğimiz günlerde noktalanmıştı. İddiaya göre Dinçerler'in evin kirası ve depozitosunu ödemediği ortaya çıktı. Evin sahibi olan ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol ise Hadise'ye "Evi istediğin kadar kullanabilirsin" diyerek destek oldu.

Magazin 04-10-2022 21:44

Mehmet Dinçerler gümüş tepsiyi ve robot süpürgeyi kaçırmış! Hadise'ye o isim yardım etmiş

Hadise ve Mehmet Dinçerler'in boşanmasının yankıları sürüyor. Eski karı koca hakkında her gün pek çok iddia gündeme geliyor. Son iddia ise Dinçerler'in Hadise ile ayrılma kararı aldıktan sonra evdeki gümüş tepsiyi ve robot süpürgeyi aldığı yönünde... Zor durumda kalan Hadise'ye evinde yaşadığı İbrahim Çelikkol'dan destek gelmiş.

Magazin 03-10-2022 14:55

Hadise ile boşanan Mehmet Dinçerler kimdir? Mehmet Dinçerler ne iş yapıyor?

Şarkıcı Hadise ile iş insanı Mehmet Dinçerler'in 30 Nisan 2022'de başlayan evlilikleri 30 Eylül 2022'de sona erdi. 5 ay süren evliliklerini tek celsede sonlandıran çiftten herhangi bir açıklama gelmedi. Hadise ile Mehmet Dinçerler çiftinin boşanmasıyla beraber Mehmet Dinçerler'in hayatı ve ne iş yaptığı merak konusu oldu. Peki, Hadise ile boşanan Mehmet Dinçerler kimdir? Mehmet Dinçerler ne iş yapıyor?

Magazin 01-10-2022 13:18

5 aylık sansasyonel evlilik sona erdi! Hadise ve Mehmet Dinçerler boşandı...

Ünlü şarkıcı Hadise, iş insanı Mehmet Dinçerler ile mayıs ayında dünyaevine girmişti. 5 aylık evlilik bugün resmen bitti. Hadise ve Mehmet Dinçerler, Beykoz 2. Aile Mahkemesi’nde bugün görülen ilk duruşmaya katılmadı. Kararını açıklayan mahkeme, ünlü çifti tek celsede boşadı.  

Magazin 30-09-2022 16:37

İşte Hadise ve Mehmet Dinçerler'in boşanacağı tarih! Annemin taktığı set ve...

Şarkıcı Hadise ve 4 aylık kocası Mehmet Dinçerler'in boşanacağı tarih belli oldu. Mehmet Dinçerler, boşanma kararı aldıktan sonra Hadise’den düğünde takılan takıları ve 3 milyon liralık tektaşı geri istemişti. Çiftin avukatları bir araya geldi ve anlaşma sağlandı. Dinçerler bakın ne istedi ve Hadise de bu istediği kabul etti.

Magazin 28-09-2022 14:15

Mehmet Dinçerler ile birlikte olduğu iddia edilen Zehra Çilingiroğlu kimdir, kaç yaşında? Zehra Çilingiroğlu aslen nereli?

Şarkıcı ve oyuncu Hülya Avşar ile spor yorumcusu Kaya Çilingiroğlu’nun kızı Zehra Çilingiroğlu'nun ismi, son olarak Hadise'nin boşanma aşamasındaki eşi Mehmet Dinçerler ile anıldı. Peki Zehra Çilingiroğlu kimdir, kaç yaşında? Zehra Çilingiroğlu aslen nereli? İşte hayatı...

Magazin 28-09-2022 11:14

Hadise ile boşanma aşamasındaki Mehmet Dinçerler, Hülya Avşar'ın kızı Zehra Çilingiroğlu ile birlikte görüntülendi! Aşk mı doğuyor?

Ünlü şarkıcı Hadise ile boşanma aşamasında olan Mehmet Dinçerler, Rodos'taki tatili sırasında Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu'nun kızı Zehra Çilingiroğlu ile görüntülendi. Mehmet Dinçerler ile Zehra Çilingiroğlu'nun aşk yaşadığı iddia edildi.

Magazin 28-09-2022 07:20

Mehmet Dinçerler ile boşanma kararı alan Hadise sahne pozlarıyla büyüledi! Sanat eseri gibi

Ünlü şarkıcı Hadise, dünyaevine girdiği iş insanı Mehmet Dinçerler ile boşanma kararı almıştı. 4 aylık evliliğini sona erdirmek üzere olan isim, son olarak kendisine replika yüzük hediye edildiği iddiaları ile gündeme gelmişti. Hadise, bu kez sahne pozlarıyla takipçilerini büyüledi.

Magazin 26-09-2022 13:04

Hadise'nin eski aşkı Sinan Akçıl Mehmet Dinçerler'e sahip çıktı

Ünlü şarkıcı Hadise son dönemde boşanma haberleri ve ayrılmak üzere olduğu eşi Mehmet Dinçerler'in düğün takılarını istemesi ile gündemde! Hadise'nin bir dönem büyük aşk yaşadığı Sinan Akçıl, Mehmet Dinçerler ve Hadise'nin boşanma kararının ardından, eski aşkını zora sokacak açıklamalarda bulundu.

Magazin 19-09-2022 14:40

'Mehmet Dinçerler takıları istedi' iddiası! Hadise'ye takı desteği: Kadınlardan yorum yağdı

4 aydır evli olan Hadise boşanma kararı aldı. Mehmet Dinçerler ile boşanacağını sosyal medyadan duyuran Hadise'nin kocası Dinçerler ile arası oldukça gergin. İddialara göre Mehmet Dinçerler evlilik teklifi için verdiği ve büyük olay olan 3 milyon TL'lik yüzüğü ve düğün takılarını istiyor. Söz konusu iddiaların ardından, Hadise'nin son paylaşımına hemcinslerinden destek mesajı yağdı. Pek çok kadın Yargıtay'ın kararını hatırlatarak Hadise'ye takıları vermemesi konusunda çağrıda bulundu.

Magazin 16-09-2022 10:33

Hadise'nin boşanmak üzere olduğu eşi Mehmet Dinçerler'in eski paylaşımları ağızları açıkta bıraktı

4 ay önce evlenen Hadise, Mehmet Dinçerler'in psikolojik baskısına daha fazla dayanamadı ve ayrılık kararı aldı. Sosyal medyadan boşanma kararını açıklayan Hadise'den sonra Dinçerler de bir açıklama yaparak iddiaları yalanladı. Mehmet Dinçerler ardından eski paylaşımlarıyla gündem olunca tüm hesaplarını kapadı. İşte Dinçerler'in şoke eden paylaşımları...

Magazin 16-09-2022 07:25

Seren Serengil'den Hadise'nin ablası Hülya Açıkgöz'e gözdağı: Ben Hadise'ye benzemem!

Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto'nun magazin yorumculuğu yaptığı 'Söylemezsem Olmaz' programında Hadise ile ablası Hülya Açıkgöz arasında yaşanan kırgınlık ele alındı. Daha önce Hadise ile Mehmet Dinçerler'in arasının bozuk olduğuna yönelik iddialar üzerine konuşan Seren Serengil, bu kez Hülya Açıkgöz'ün sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımı ve yaşananları masaya yatırdı. Seren Serengil, "Ben Hadise'ye benzemem!" diyerek Hülya Açıkgöz'e gözdağı verdi.

Magazin 14-09-2022 10:44

Hadise'nin boşanacağı iddia edilen kocası Mehmet Dinçerler paylaşıp sildi

Bir süredir eşi Mehmet Dinçerler ile ayrıldığı iddiasıyla gündeme gelen ve geçtiğimiz gün de hamile olmadığını açıklayan Hadise bir paylaşımla gündemde. Eş Dinçerler önce paylaşıp sonra sildiği video ile gündeme geldi.

Magazin 13-09-2022 14:11

Mehmet Dinçerler Hadise sorusunu duyunca bakın ne yaptı!

Mayıs ayında sessiz sedasız evlenen Hadise ile Mehmet Dinçerler çiftinin boşanacağı yönündeki iddia magazin gündemine bomba gibi düştü. Konu hakkında herhangi bir açıklama yapmayan Dinçerler, önceki akşam bir düğünden çıkarken görüntülendi. Parmağında yüzüğü olmayan Dinçerler, basın mensuplarının Hadise'yle ilgili sorularını yanıtsız bıraktı.

Magazin 12-09-2022 15:45

Seren Serengil'den Hadise'ye sert eleştiri: Hiçbir koca, karısının başkasıyla yapışık bedende dans etmesini kabul etmez

Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto'nun magazin yorumculuğu yaptığı 'Söylemezsem Olmaz' programında Hadise ile Mehmet Dinçerler'in arasının bozuk olduğuna yönelik iddialar ele alındı. Seren Serengil, Hadise'nin sahnede Murda ile yakın temas dans etmesini sert bir dille eleştirdi. Ünlü isim, Hadise'yi yanlış bulduğunu ifade ederek "Dünyada arkadaş olan dansçıların teması garip karşılanmaz. Hadise, muhafazakar bir aileye gelin gitti. Bu temas fazla" dedi.

Magazin 12-09-2022 10:25

Hadise ve Mehmet Dinçerler ayrılıyor mu? Yüzük çıktı mı? İşte ilk açıklama

Hadise'nin konserinde şarkı söylerken ağlaması olay oldu. Duygusal anlar yaşayan Hadise'nin yeni evlendiği Mehmet Dinçerler ile ayrılık aşamasında olduğu ve yüzükleri çıkardıkları iddiaları gündeme geldi. İkili arasındaki 'kriz' iddialarına ilk yanıt yakın kaynaklardan geldi.

Magazin 08-09-2022 09:08

Sahnede aniden ağlamıştı! Hadise'nin eşi Mehmet Dinçerler yüzüğü de çıkardı! Ayrılık iddiaları sosyal medyayı salladı

Ünlü sanatçı Hadise geçtiğimiz günlerde verdiği bir konserinde sahnede zor anlar yaşamıştı. "Küçük Bir Yol" şarkısını söylediği esnada bir anda gözyaşlarına boğulan ünlü isim hakkında pek çok iddia gündeme gelmişti. Bunlardan biri ise eşi Mehmet Dinçerler ile aralarının bozuk olduğu iddiasıydı. Olay görüntüler sonrası Hadise'nin eşinden de şaşırtan bir hamle geldi.

Magazin 07-09-2022 11:28

Voleybolcu Zehra Güneş aşka geldi! Herkes ellerine takıldı

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın öne çıkan isimlerinden Zehra Güneş özel hayatıyla da dikkat çekiyor. Hem tarzı hem açıklamaları hem de paylaşımlarıyla adından söz ettiren Güneş son olarak sevgilisi Eren Dişli ile pozunu paylaştı. Poza "Çok yakışıyorsunuz" yorumlarının yanında gelen çok yorum konusu da voleybolcunun elleriydi. Güneş'in elleri fotoğrafta dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 15-08-2022 10:53

Hadise'nin eşi Mehmet Dinçerler'den isyan eden paylaşım: Ulan bir bitmediniz!

Hadise'nin eşi Mehmet Dinçerler sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla gündem oldu. En son iş insanı Mehmet Dinçerler'in Hadise'ye dekolte konusunda uyarıda bulunduğu; Hadise'nin de eşinin bazı erkek arkadaşlarıyla görüşmesini istemediği iddia edilmişti. Ünlü şarkıcı Hadise'nin eşi Mehmet Dinçerler, Armağan Çağlayan'ın sorularını yanıtlayan Üstün Dökmen'in "Başörtülü psikolog, psikiyatrist ve PDR uzmanı olması meslek etiğine aykırıdır" sözlerine tepki gösterdi.

Magazin 14-08-2022 18:09

Mehmet Dinçerler'den Hadise'ye övgü! Hanımım anlıyor bu işten

Geçtiğimiz nisan ayında Hadise ile nikah masasına oturan Mehmet Dinçerler, sosyal medya hesabından Beşiktaş Meydanı'nda şarkı söyleyen bir kadının videosunu yayınladı. Söz konusu kişinin daha önce 'O Ses Türkiye' yarışmasında mücadele ettiğini ve sadece Hadise'nin sesini beğenip döndüğünü öğrenen iş insanı, eşi hakkında övgü dolu yorumda bulundu.

Magazin 04-06-2022 13:56

Bircan Bali'den Hande Erçel ve Kaan Yıldırım çifti için olay iddia! Görüntüleri Kaan Yıldırım sızdırdı

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında bu kez Hande Erçel ve Kaan Yıldırım çiftinin görüntüleri masaya yatırıldı. Bircan Bali'den ise ünlü çiftin aşk görüntüleri hakkında şaşırtan bir iddia geldi. Bali, çiftin görüntülerinin Kaan Yıldırım tarafından sızdırıldığını iddia etti.

Magazin 25-05-2022 12:02

Hadise ve Mehmet Dinçerler boşanan ünlü çiftin evini tuttu! Aylık kirası şoke etti

Sessiz sedasız evlenen Mehmet Dinçerler ve Hadise geçtiğimiz gün boşanan İbrahim Çelikkol ve Mihre Çelikkol'un evini kiraladı. Hadise ve eşi boşanan çiftin Riva Konakları’ndaki evini aylık 50 bin TL’ye tuttu.

Magazin 12-05-2022 10:36

Hadise'nin balayından ilk görüntüler! Kumsal pozları olay

İş insanı Mehmet Dinçerler ile Çırağan Sarayı'nda sessiz sedasız evlendiği iddia edilen Hadise, bayramın ikinci günü Kıbrıs'ta sahne almış ve konuyla ilgili ilk kez konuşmuştu. Sahnede "Bu şarkıyı yıllardır söylüyorum ama evlendikten sonra ilk defa seslendireceğim" diyerek iddiaları doğrulayan Hadise, eşi Mehmet Dinçerler'le balayına çıktı. Sosyal medyayı aktif kullanan şarkıcı, balayından paylaşım yapmayı da ihmal etmedi.

Magazin 07-05-2022 07:52

Hadise ve Mehmet Dinçerler’in düğünü neden apar topar yaptıkları belli oldu

Hadise ile Mehmet Dinçerler’in düğünlerini sessiz sedasız yapmalarının sebebi ortaya çıktı. Çift, önümüzdeki ay yapmayı planladıkları düğünü iki bayram arasına geldiği için erkene aldıkları öğrenildi.

Magazin 04-05-2022 10:44

Mehmet Dinçerler ile evlenen Hadise'den ilk paylaşım! Sosyal medyaya bomba gibi düştü

Ünlü şarkıcı Hadise, geçen günlerde sevgilisi Mehmet Dinçerler ile Çırağan Sarayı'nda yalnızca ailelerin katıldığı sade bir törenle evlendi. Sessiz sedasız nikah masasına oturan ünlü şarkıcı, magazin gündemine bomba gibi düşerken ilk tebrik Hadise'nin bir dönem arasının bozuk olduğu Demet Akalın'dan geldi. Ancak Hadise düğünden sonra herhangi bir hamlede bulunmamıştı. Dün akşam konser veren Hadise, nikah sonrası suskunluğunu bozdu ve ünlü şarkıcıdan ilk paylaşım geldi.

Magazin 03-05-2022 11:17

Bomba iddia! Hadise ve Mehmet Dinçerler evlendi! Düğünle ilgili ilginç yasak

Hadise ve Mehmet Dinçerler sessiz sedasız evlendi. Geçtiğimiz günlerde hamile olmadığını söyleyen Hadise düğünde çok net bir yasak getirdi. İddiaya göre davetliler görüntü almamaları için tek tek uyarıldı. Demet Akalın düğün haberleri sonrası paylaşım yaptı.

Magazin 01-05-2022 15:30

Hadise hamile mi? Şaşırtan hamle!

Geçtiğimiz haftalarda imam nikahı kıydıkları iddia edilen Hadise ile Mehmet Dinçerler, önceki akşam Karaköy'de bir mekandan çıkarken görüntülendi. Hamile olduğu iddia edilen Hadise bakın ne yaptı...

Magazin 23-04-2022 07:07

'İmam nikahı' kıydılar mı? Hadise'den iddialara cevap

Şarkıcı Hadise ile iş insanı nişanlısı Mehmet Dinçlerler, Arnavutköy-Ortaköy arasında el ele yürüyüş yaptı. "Düğün için form mu tutuyorsunuz?" sorusunu yanıtlayan ünlü şarkıcıya, son olarak "evlilik öncesi imam nikahı yaptıkları" yönünde basına yansıyan haberler de soruldu.

Magazin 15-04-2022 14:34

Hadise'nin nişanlısı Mehmet Dinçerler'den Ahmet Kaya şarkısı

Hadise ile nikah masasına oturmaya hazırlanan iş insanı Mehmet Dinçerler'in, Ahmet Kaya'nın 'Kum Gibi' adlı şarkısını seslendirdiği video ortaya çıktı.

Magazin 06-04-2022 11:10

Mehmet Dinçerler kesenin ağzını açtı! Hadise'ye nişanda taktiği pırlanta bileziğin fiyatı dudak uçuklattı

Hadise’ye evlilik teklifinde 3 milyon TL’lik yüzük takarak tartışma yaratan Mehmet Dinçerler, nişanda da ünlü şarkıcıya taktığı pırlanta bilezik ile gündeme geldi.

Magazin 23-03-2022 08:34

Mehmet Dinçerler ile sessiz sedasız nişanlanan Hadise'den iddialı paylaşım

Bir süredir aşk yaşadığı Mehmet Dinçerler ile önümüzdeki yaz ayında nikah masasına oturmaya hazırlanan Hadise, önceki akşam aile arasındaki bir törenle nişanlandı. Nişandan sonra bir defileye katılan Hadise'nin sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarda alyansı da ilk kez görüldü.

Magazin 17-03-2022 13:55