Mehmet Polat Haberleri

Gaziantep'teki itfaiyeciler kazada yaşamını yitiren meslektaşlarını anlattı

Grup Amiri Halil Yalankoz: - "24 saat birlikte zaman geçirdiğimiz arkadaşlarımız şu an aramızda yok. Sözün bittiği yer. Üç arkadaşımız da mükemmel insanlardı, görevlerine sadık ve görev aşkıyla çalışmaktaydı" - İtfaiye aracı şoförü Nevzat Yılmaz: - "Arkadaşlarımızla ailemizden daha çok beraberdik, günün 24 saati zaman geçiriyorduk. Her gün mesai yaptığımız arkadaşları görmemek çok zor"

Yurthaber 22-08-2022 11:38

Kurtlar Vadisi'nde Polat, kafasını kesmişti! Cerrahpaşalı Metin yani Mehmet Polat’ın son hali

Adını ilk olarak Dadı dizisinde duyuran Mehmet Polat, Kurtlar Vadisi’nde Cerrahpaşalı Metin karakterine hayat verdi. Polat’ın kafasını kestiği sahneyle ekranlara damga vuran Polat, bir kadını darp ve taciz etmekten hakkında dava açılmıştı.

Magazin 09-09-2021 12:10

CHP Karkamış İlçe Başkanı Mehmet Polat'ın görüntüleri büyük tepki topladı

Gaziantep Valisi Davut Gül'ün sosyal medya hesabından havaya ateş açan magandalara 44 bin 245 TL ceza kesildiğini açıklamasının ardından CHP Karkamış İlçe Başkanı Mehmet Polat'ın düzenlediği ileri sürülen koronavirüs partisinde havaya silahla ateş açılması görüntüleri sosyal medyaya yansıdı.

Haber 21-09-2020 11:22

Mehmet Polat hakkında şok iddia

TRT 1 ekranlarında ilgiyle takip edilen Diriş Ertuğrul dizisinde Gümüştekin'e hayat veren Mehmet Polat'a 4 yıl hapis istendi.

Magazin 10-07-2016 14:53

Mehmet Polat

Mehmet Polat Hakkındaki Haberler Mynet'te. Mehmet Polat Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Diriliş Ertuğrul'un yeni oyuncusu Mehmet Polat

TRT 1 ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul kadrosuna ünlü bir oyuncu Mehmet Polat da daha dahil oldu. Polat dizide "Gümüştekin" karakterini canlandıracak.

Magazin 01-12-2015 11:50