Mehmet Sanlı Haberleri

Gözü gibi baktığı Moçarı Milli Dayanışma Kampanyası'na bağışladı

Afyonkarahisar'ın Bayat ilçesine bağlı Mallıca köyünde yaşayan ve hayvancılıkla geçinen Mehmet Şanlı, "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" sloganıyla başlatılan kampanyaya, büyükbaş hayvanını bağışladı - Şanlı: - "Hayvanımı verdiğim için hiç üzülmüyorum. Gönüllü veriyorum. Hayvanım şu an gebe. Ben de bu bağışla devletimize destek vermek istedim"

Yurthaber 12-04-2020 11:25

Atatürk Havalimanı'nda yaşayan basketbolcuyla ilgili yeni gelişme!

Atatürk Havalimanı'nda kalmasıyla gündeme gelen 23 yaşındaki Mehmet Şanlı tedavisi için Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları hastanesine yatırıldı.

Haber 02-04-2018 18:49

Mehmet Şanlı'yı sokak ortasında dövmüşler!

Atatürk Havalimanı'nda kalmasıyla gündeme gelen 23 yaşındaki Mehmet Şanlı'nın daha önce İstanbul'da sokaklarda yaşadığı ve madde bağımlısı olduğu iddia edilen kişilerin saldırısına uğradığı ortaya çıktı.

Haber 02-04-2018 15:02

Basketbolcu Mehmet Şanlı'nın havalimanında yaşaması

ABD'ye gitmek üzere geldiği Atatürk Havalimanı'ndan bir aydır ayrılmayan eski basketbolcu Mehmet Şanlı'nın terminaldeki bekleyişi sürüyor

Haber 30-03-2018 11:59

Diğer Haber Etiketleri

Mehmet Sanlı

Mehmet Şanlı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Mehmet Şanlı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Ünlü basketbolcu Mehmet Şanlı'nın ağabeyi konuştu!

Amerikan Basketbol Ligi NBA'de oynayacağını söyleyip, aylardır Atatürk Havaalanı'nda kalan 23 yaşındaki genç basketbolcu Mehmet Şanlı'nın ağabeyi konuştu. Ağabey Sertunç Özgüneş, Şanlı ile ilgili "Üvey babamın (Mehmet Şanlı) akıl ve ruh sağlığı yerinde değil, bu nedenle zaten ilaçlar kullanıyor. Babasından Mehmet’e geçen bir hastalık bu. Yaşı ilerledikçe ortaya çıktı" ifadesini kullandı.

Haber 30-03-2018 11:18

Havalimanında yaşayan basketbolcu Mehmet Şanlı'nın durumu

Gençlik ve Spor Bakanı Bak: "Basketbol Federasyonu'muz gerekli çabaları göstermiş. O arkadaşımız takip ettiğimiz kadarıyla tedaviye yanaşmıyor" - Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Türkoğlu: "Federasyon olarak bize düşen görevi Bakanlığımızla birlikte her zaman istişare ederek yaptık"

Haber 29-03-2018 22:09

Eski basketbolcu havalimanında yaşıyor

Bir dönem profesyonel olarak basketbol oynayan, yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle sıkıntı günler geçiren Mehmet Şanlı, 1 aydır Atatürk Havalimanı'nda yaşıyor - ABD'ye gitmek isteyen ancak uçuş için gerekli evrakı bulunmayan Şanlı'nın yemek ihtiyaçları ise havalimanı çalışanları tarafından karşılanıyor

Haber 28-03-2018 14:35