Mehtap Yilmaz Haberleri Ve Son Dakika Mehtap Yilmaz Haberleri

Mehtap Yilmaz Haberleri Ve Son Dakika Mehtap Yilmaz Haberleri

19 Mart 1978 Rize doğumlu Mehtap Yılmaz’ın çocukluğu Artvin’de geçti. Sekreterlik yaparken liseyi dışarıdan bitirmek için çalışırken çevresinin teşviki ile Popstar adlı şarkı yarışmasına başvurmuştur. Bütün elemeleri geçtikten sonra yarışmaya hak kazanan Yılmaz, güçlü sesi ile dikkatleri üzerine çekti.

Mehtap Yılmaz Haberleri

Popstar Mehtap 3+1 evinin kapılarını açtı! Mütevazi evi dikkat çekti

'Evrim Akın İle Ev Gezmesi' programının konuğu son dönemlerde yaptığı açıklamalarla gündemden düşmeyen Popstar Mehtap oldu. Mehtap Yılmaz 3+1 evinin kapılarını açtı.

Magazin 15-04-2024 10:33

Popstar Mehtap Yılmaz'ın paylaşımı yürek burktu! Oğlum melek oldu

Popstar Alaturka programı ile adını geniş kitlelere duyuran Mehtap Yılmaz'ın son paylaşımı yürekleri burktu. Kedisini kaybeden Yılmaz, mezarı başında duygulandığı anı sosyal medya hesabında paylaştı.

Magazin 04-04-2024 00:01

Popstar Mehtap kuzeni Hülya Avşar'ın programına katıldı! Pavyon hayatını anlattı: Sabah yarı çıplak kızlar...

Popstar Alaturka programı ile adını geniş kitlelere duyuran Mehtap Yılmaz, son dönemlerde yaptığı açıklamalarla sık sık gündem oluyor. Özellikle Dilber dansına gösterdiği tepkiyle çok konuşulan Yılmaz, bu kez kuzeni Hülya Avşar'ın programına konuk oldu. Yılmaz, pavyon hayatıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Magazin 17-02-2024 17:35

Popstar Mehtap 'Dilber’den çok memnunum' diyen Hazar Ergüçlü'ye ateş püskürdü! 'Kadınların üstünde tepiniyorsun'

Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük ses getiren İnci Taneleri dizisine Hazar Ergüçlü'nün hayat verdiği 'Dilber' karakteri damga vurdu. Pavyon sahneleriyle adından söz ettiren Ergüçlü, Dilber karakterine olan ilgiden çok memnun olduğunu söyledi. Popstar Mehtap ise açtı ağzını yumdu gözünü...

Magazin 16-02-2024 15:48

Diğer Haber Etiketleri

Mehtap Yılmaz

Mehtap Yilmaz Hakkındaki Haberler Mynet'te. Mehtap Yilmaz Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Popstar Mehtap kuzeni Hülya Avşar'ın programında! Pavyon sorusuna Bir sevişmedikleri kalıyordu yanıtı

Popstar yarışmasıyla tanınan Mehtap Yılmaz, Hülya Avşar'ın akrabası olduğunu açıklamıştı. “Bir Hülya Avşar Sohbeti”ne konuk olan Popstar Mehtap pavyon sorusuna "Bir sevişmedikleri kalıyor" yanıtını verdi.

Magazin 16-02-2024 10:20

Nez'in dansını gören Popstar Mehtap çıldırdı! Jartiyeriyle pavyona başlasın

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran 'Popstar Alaturka' yarışmasıyla şöhreti yakalayan Mehtap Yılmaz, İnci Taneleri dizisinde yer alan Dilber dansı furyasına tepki göstermişti. 'Siz kadın bedeninden sermaye yapmaya çalışıyorsunuz' diyen Mehtap, şarkıcı Nez'in Dilber dansını görünce dayanamadı.

Magazin 31-01-2024 14:26

Dilber dansı yapan Survivor Sema Aydemir'den Popstar Mehtap'a tepki! Herkes haddini bilsin

İnci Taneleri'nde Dilber'in pavyon dansı sosyal medyada trend olunca Popstar Mehtap eski günlerini hatırlayarak dans edenlere tepki gösterdi. Sert ifadeler kullanan Mehtap Yılmaz'a geçtiğimiz hafta dans eden Sema Aydemir'den tepki geldi.

Magazin 29-01-2024 07:14

Kısmi felç geçirerek hastaneye kaldırılmıştı! Popstar Mehtap Yılmaz yaşadığı zorlu süreci gözyaşları içinde anlattı

'Popstar Alaturka' yarışmasıyla şöhreti yakalayan Mehtap Yılmaz, beyine pıhtı atması sonucu kısmi felç geçirmişti. Acil olarak hastaneye kaldıran Yılmaz geçtiğimiz günlerde normal odaya alındı. Popstar Mehtap yaşadığı zorlu süreci gözyaşları içinde anlattı.

Magazin 20-11-2023 14:18

Kısmi felç geçirmişti! Popstar Mehtap'tan haber var! Sağlık durumunu açıkladı

Popstar Alaturka programı ile adını duyuran Mehtap Yılmaz, geçtiğimiz gün beynine pıhtı atması sebebiyle apar topar hastaneye kaldırılmıştı. Popstar Mehtap'ın sağlık durumu ile ilgili bir açıklama geldi.

Magazin 18-11-2023 00:04

Popstar Mehtap Yılmaz apar topar hastaneye kaldırıldı! Kısmi felç...

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran 'Popstar Alaturka' yarışmasıyla şöhreti yakalayan Mehtap Yılmaz, dün gece acil olarak hastaneye kaldırıldı. Hastanede tedavisi süren Yılmaz'ın sağlık durumu ile ilgili ilk açıklama geldi.

Magazin 15-11-2023 14:37

Popstar Mehtap’dan bomba Seda Sayan iddiası! Bunu tüm Türkiye duysun

Müzik kariyerindeki çıkışını Popstar yarışması ile yakalayan, farklı yorumu ve tarzı ile de dikkatleri üzerine çeken Mehtap Yılmaz, Seren Serengil'e yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. Mehtap, Seda Sayan iddiasıyla da gündeme geldi.

Magazin 13-11-2023 15:14

Popstar Mehtap'ın değişimi herkesi şaşırttı! Son hali sosyal medyayı salladı! 'Adeta bambaşka biri'

Bir dönemin efsane programı Popstar Alaturka ile hafızalarımıza kazınan Mehtap Yılmaz zaman zaman açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme geliyor. Geçtiğimiz aylarda Amsterdam'da hırsızlık şoku yaşayan Popstar Mehtap son haliyle herkesi şaşırttı. Yılmaz'ı görenler 'Adeta bambaşka biri' yorumunu yaptı.

Magazin 06-09-2023 14:46

Popstar Mehtap'a hırsızlık şoku! Tatil için gitti, beş parasız kaldı

Popstar Alaturka yarışmasıyla hafızalara kazınan Mehtap Yılmaz zaman zaman yorumlarıyla gündeme geliyor. Sosyal medyayı aktif kullanan Mehtap Yılmaz, Amsterdam'da soyuldu. Sadece üzerindekiler ile kaldığını söyleyen Yılmaz, başına gelenleri anlattığı bir video yayınladı.

Magazin 03-05-2023 09:28

Mehtap Yılmaz kimdir? 2. Sayfa konuğu Popstar Mehtap Yılmaz nereli ve kaç yaşında? Sen Affetsen Ben Affetmem şarkısı gecikmeli olarak çıktı mı?

Mehtap Yılmaz, 23 Haziran 2022 Perşembe günü TV 8'de canlı olarak ekrana gelen 2. Sayfa magazin programına konuk oldu. Ünlü şarkıcı, Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in sunduğu 2. Sayfa programında bir Bergen şarkısı olan "Sen Affetsen Ben Affetmem" şarkısı okudu. Yılmaz'ın şarkıyı söylemesi, Bergen filmi nedeniyle Yasaklanmıştı. Peki Mehtap Yılmaz kimdir? İşte 2. Sayfa'nın konuğu Popstar Mehtap Yılmaz'ın biyografisi...

Magazin 23-06-2022 09:42

Mehtap Yılmaz kimdir? 2. Sayfa bayram özel konuğu Popstar Mehtap Yılmaz nereli ve kaç yaşında?

Mehtap Yılmaz, TV 8'de yayınlanan 2. Sayfa magazin programının 2 Nisan Pazartesi (bugün) yayınlanan bayram özel bölümüne konuk oldu. Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in sunduğu 2. Sayfa, bu sabah Ramazan Bayramı'na özel olarak banttan yayınlandı. Vatandaşlar, Mehtap Yılmaz kimdir? 2. Sayfa bayram özel konuğu Popstar Mehtap Yılmaz nereli ve kaç yaşında? soru ve konu başlıklarını araştırmaya başladı. İşte başarılı şarkıcının hayatı ve biyografisi...

Magazin 02-05-2022 09:38

Mehtap Yılmaz kimdir, nereli ve kaç yaşında? Popstar Mehtap Yılmaz Sen Affetsen Ben Affetmem şarkısı ile ilgili ne dedi?

Mehtap Yılmaz, TV 8'de yayınlanan 2. Sayfa magazin programının 21 Nisan Perşembe (bugün) yayınlanan bölümüne konuk oldu. Ünlü şarkıcı, Bergen filmi sebebiyle söylemesi yasaklanan Sen Affetsen Ben Affetmem şarkısı ile ilgili de konuştu. Bir süre önce şarkıyı Gülşen seslendirmişti. Peki Mehtap Yılmaz kimdir, nereli ve kaç yaşında? Popstar Mehtap Yılmaz Sen Affetsen Ben Affetmem şarkısı ile ilgili ne dedi? İşte detaylar...

Magazin 21-04-2022 10:21

Tuğba Ekinci, Bergen'in şarkısını okuyan Gülşen ile dalga geçti! Popstar Mehtap'ı etiketledi

Popstar Mehtap Gülşen'in Bergen şarkısı okumasını beğenmemiş ve hodri meydan demişti. Ancak Mehtap Yılmaz'ın "Bergen" filmiyle aynı günlerde şarkıya klip yapmasına yasak geldi. Bu durum üzerine ünlü isimlerden destek gören Mehtap'a bir destek de Tuğba Ekinci'den geldi. Ancak Ekinci desteğini Gülşen'i ti'ye alarak gösterdi.

Magazin 03-03-2022 09:42

Mehtap Yılmaz'ın Bergen'in şarkısını okuması yasaklandı! Canlı yayında ağlayıp isyan etti

Bergen'in Sen Affetsen Ben Affetmem şarkısını seslendiren ve cuma günü klibi çıkacak olan Mehtap Yılmaz'a 2 ay ceza geldi. Canlı yayında verilen yasağa gözyaşları içinde isyan eden Mehtap Yılmaz, "Kimsenin hakkı kimsede kalmaz" dedi.

Magazin 02-03-2022 14:25

Popstar Mehtap Yılmaz kimdir? Mehtap Yılmaz nereli ve kaç yaşında? Bergen şarkısı okuması neden yasaklandı?

Popstar Mehtap Yılmaz, 2. Sayfa programında Müge Dağıstanlı ile Gülşen Yüksel'in sorularını yanıtladı. Sahne adlığı mekanlarda Bergen'in 'Sen Affetsen Ben Affetmem' şarkısını seslendiren şarkıcı, ağlayarak bu şarkıyı söylemesinin yasaklandığını ifade etti. Peki Popstar Mehtap Yılmaz kimdir? Mehtap Yılmaz nereli ve kaç yaşında? Bergen şarkısı okuması neden yasaklandı? İşte detaylar...

Haber 02-03-2022 11:29

Popstar Mehtap'ın son halini görenler tanıyamadı! Estetikle bambaşka biri oldu

Bir döneme damga vuran Popstar yarışmasıyla geniş kitlelerce tanınan Mehtap Yılmaz'ın yıllar içindeki değişimini görenler şaşıp kaldı.

Magazin 12-10-2021 10:57

Popstar Mehtap Yılmaz pavyon günlerini anlattı: Patronun elinden aldım kızı...

'Paylaş Benimle' adlı programın son konuğu Popstar Mehtap Yılmaz oldu. Hayatının en acı günlerinin detaylarını Çınar'a açıklayan Mehtap, pavyon hayatına nasıl girdiğini, orada neler yaşadığını gözyaşları içinde anlattı.

Magazin 12-08-2021 13:45