Melik Yiğitel Haberleri

Gezici’nin açıkladığı anket herkesi şaşırttı! Sinan Oğan’dan tepki geldi: Daha çok şaşıracaksınız…

Gezici Araştırma’nın sahibi Murat Gezici’nin açıkladığı oy oranları canlı yayında ilginç anların yaşanmasına neden oldu. Gezici’nin Zafer Partisi’nin oy oranının yüzde 7’yi Sinan Oğan’ın oy oranının da yüzde 9’u bulduğunu söylemesi gazeteciler Hande Fırat ve Melik Yiğitel’i şaşkına çevirdi. O anların görüntülerini paylaşan Sinan Oğan da ‘Daha çok şaşıracaksınız’ yorumunda bulundu.

Haber 17-03-2023 08:10

Seçimlere 114 gün kala 'hayırlı olsun' diyerek açıkladı: Büyük iddia... İşte 6'lı masanın çatı adayı olacak isim

Seçim tarihi için 14 Mayıs'ın ilan edilmesine kesin gözüyle bakılırken, gözler 6'lı masanın adayına çevrildi. 26 Ocak'ta bir kez daha toplanacak olan 6'lı masanın, adayı her an açıklayabileceği konuşulurken; 'çatı aday'la ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. "114 gün kala söylüyorum" ifadelerini kullanan gazeteci Melik Yiğitel, 6'lı masanın 'çatı adayı'nı "hayırlı ve uğurlu olsun" diyerek açıkladı.

Haber 20-01-2023 08:14

Canlı yayında stüdyo yıkıldı! Tartışma programındaki şampiyonluk diyaloğu kahkahalara boğdu

Canlı yayınlanan tartışma programında yaşanan Trabzonspor diyaloğu sosyal medyada gündeme oturdu. Ünlü gazetesi Hulki Cevizoğlu, Trabzonsporlu olan Melik Yiğitel'den bahsederken "Daha demin otururken 'Yarın Trabzonspor'un maçı var' demeye başladı. Trabzonspor Ankara temsilcisi deyin." demesi üzerine stüdyo kahkahalara boğuldu. Cevizoğlu'nun sözleri üzerine Yiğitel ise, "Şampiyon olduğumuz gün formayla geleceğim." ifadelerini kullandı.

Spor 19-01-2022 08:16

Canlı yayında Aytun Çıray ve Melik Yiğitel birbirine girdi! Başak Şengül ne yapacağını şaşırdı

CNN Türk'te Başak Şengül’ün sunduğu Akıl Çemberi programında Aytun Çıray ve Melik Yiğitel birbirine girdi. Programa telefonla bağlanan Çıray'ın "Sizinle uğraşamam" sözlerine çok sert tepki gösteren Yiğitel "Haddini bil, hadsiz! Kapat telefonu" dedi. Araya girmekte zorlanan Başak Şengül, reklama gitmek zorunda kaldı.

Haber 24-11-2021 08:56

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Operasyonun içinde bu fotoğraftakiler de var

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu TRT Haber'de gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bakan Soylu Bataklık operasyonuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Bataklık operasyonunun içinde FETÖ var ve buna ulaştık. 2 uyuşturucu baronunu yakaladık. Bataklık operasyonunun içerisinde bu fotoğraftakiler de var." ifadelerini kullanarak Sedat Peker'in de olduğu bir görsel paylaştı.

Haber 19-05-2021 21:33