Melike Öcalan Haberleri Ve Son Dakika Melike Öcalan Haberleri

Melike Öcalan Haberleri Ve Son Dakika Melike Öcalan Haberleri

Sabah şekeri programı ile tanınan Melike Öcalan, 19 Kasım 1979 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Boşnak olan babası Muammer Öcalan, dönemin önemli organizatörleri arasında yer alıyordu. Yurdaer Doğulu Sanat Merkezi'nde 3 yaşında bale eğitimine başlayan Melike Öcalan, bir reklam filminde de yer aldı. 1997 yılında şarkıcı Suat Suna ile evlenen Öcalan 2008 yılında ise boşanma kararı aldı. Sosyal medyada dikkat çeken isimler arasında yer alan Öcalan, Vatan Şaşmaz ile Sabah Şekeri isimli programda sunuculuk yaptı. Bir süredir ekranlardan uzak olan sunucu Öcalan, pandemi döneminde evinde karantina kurallarına uyum göstererek sosyal medya üzerinden sıklıkla paylaşım yapıyor. Ünlü sunucunun yıllara meydan okuyan güzelliği paylaşımlarında dikkat çekiyor.

Melike Öcalan Haberleri

Bir dönemin 'Sabah Şekeri'ydi! Melike Öcalan'ın son haline yorum yağdı! 'Yıllara meydan okuyor'

Bir döneme damga vuran gündüz kuşağı programlarından Sabah Şekeri'yle hafızalarımıza kazınan Melike Öcalan sempatik tavırları ve güzelliğiyle dikkat çekmişti. Vatan Şaşmaz ile partner olan Öcalan, 2000'li yılların en popüler isimlerindendi. Sunuculuk ve oyunculuktaki başarısıyla da adından söz ettiren Melike Öcalan son haliyle gündem oldu.

Magazin 07-11-2023 17:45

İstanbul'u terk etmişti... Sabah Şekeri'nin yıldızı Melike Öcalan yıllara meydan okuyor! Tatil pozlarına beğeni yağdı

2000'li yılların popüler isimlerinden olan ve özellikle Vatan Şaşmaz ile partner olduğu programla hafızalara kazınan sunucu Melike Öcalan fit hali ile göz kamaştırdı. Melike Öcalan'ın tatil pozlarına beğeni yağdı.

Magazin 14-07-2023 15:43

Suat Suna kimdir? Armağan Çağlayan'ın konuğu Suat Suna nereli ve kaç yaşında, kaç kez evlendi?

Suat Suna, Armağan Çağlayan'ın sorularını yanıtladı ve hayat hikayesini anlattı. 'Aramızda Uçurumlar', 'O Lelli', 'Yalan Değil', 'Bir Ben Yapamam Sensiz' gibi seslendirdiği şarkılarla bir döneme damga vuran ünlü şarkıcının biyografisi vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Birçok kişi internette ünlü şarkıcı hakkında araştırma yapmaya başladı. Peki, Suat Suna kimdir? Armağan Çağlayan'ın konuğu Suat Suna nereli ve kaç yaşında, kaç kez evlendi?

Magazin 27-09-2022 14:40

Melike Öcalan'a Bir sana elimi değdiremedim diyen Mehmet Ali Erbil'den şaşırtan hamle

Sahneye çıktığı bir ödül töreninde sunucu Melike Öcalan için "Elimi değdirdiğim meşhur oluyor ama sana değdiremedim" diyen Mehmet Ali Erbil, gelen tepkilere cevap vermemek için basın mensuplarının karşısına ağzını bantlayarak çıktı.

Magazin 25-05-2022 11:36

Melike Öcalan

Melike Öcalan Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Melike Öcalan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

'Sana değdiremedim' demişti! Mehmet Ali Erbil skandal sözlerini böyle savundu

'Kaçış sendromu' hastalığı nedeniyle bir dönem zor günler geçiren Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir ödül töreninde Melike Öcalan'a söylediği skandal sözlerle gündeme gelmişti. Erbil'in gecenin sunuculuğunu yapan Melike Öcalan'a; "Elimi değdirdiğim meşhur oluyor ama sana değdiremedim" sözleri tartışma yaratmıştı. Tepki çeken sözlerin ardından Mehmet Ali Erbil, sessizliğini bozdu.

Magazin 17-05-2022 08:21

Mehmet Ali Erbil'in sözleriyle şoke olan Melike Öcalan: Sahnede neye uğradığımı şaşırdım

Mehmet Ali Erbil, sahnede Melike Öcalan'a söylediği sözlerle herkesi şoke etti. Sunucu Melike Öcalan sahnede duydukları karşısında şoke oldu. Melike Öcalan konuya dair yaptığı açıklamada "Böyle bir şeyle anılmak can sıkıcı bir şey" yorumunda bulundu. Ünlü sunucu "Bir daha Mehmet Ali Erbil'le yan yana gelmek istemem" diyerek de konuya noktayı koydu.

Magazin 12-05-2022 13:19

Mehmet Ali Erbil kimdir? Melike Öcalan'a 'Bir sana elimi değdiremedim' diyen Mehmet Ali Erbil'in eski eşleri kim?

Mehmet Ali Erbil, Melike Öcalan'a söylediği skandal sözler nedeniyle tepkilerin odağında. Melike Öcalan, 2. Sayfa magazin programına bağlanarak Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in sorularını yanıtlayıp ünlü komedyenin skandal sözleri üzerine konuştu. Vatandaşlar programın ardından Mehmet Ali Erbil kimdir? Melike Öcalan'a 'Bir sana elimi değdiremedim' diyen Mehmet Ali Erbil'in eski eşleri kim? soru ve konu başlıklarını araştırmaya başladı. İşte ünlü ismin hayatı ve biyografisi...

Magazin 12-05-2022 12:53

Melike Öcalan kimdir? Mehmet Ali Erbil'in Bir sana elimi değdiremedim dediği Melike Öcalan evli mi? Nereli ve kaç yaşında?

Melike Öcalan, 2. Sayfa magazin programına bağlandı ve Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in sorularını yanıtlayıp Mehmet Ali Erbil'in "Bir sana elimi değdiremedim" sözleri üzerine konuştu. Vatandaşlar programın ardından Melike Öcalan kimdir? Mehmet Ali Erbil'in "Bir sana elimi değdiremedim" dediği Melike Öcalan evli mi? Nereli ve kaç yaşında? soru ve konu başlıklarını araştırmaya başladı. İşte ünlü ismin hayatı ve biyografisi...

Magazin 12-05-2022 12:53

Melike Öcalan kimdir? Melike Öcalan kaç yaşında ve evli mi?

Melike Öcalan kimdir sorusunun yanıtı, 2. Sayfa magazin programının ardından birçok kişi tarafından sorgulanan ve merak edilen konular arasında yer almaya başladı. Mehmet Ali Erbil'in söylediği sözler sonrasında, magazin gündemini takip eden kişiler tarafından sorgulanan Melike Öcalan'ın hayatı merak ediliyor. Peki, Melike Öcalan kimdir? Melike Öcalan kaç yaşında ve evli mi?

Magazin 12-05-2022 09:47

Mehmet Ali Erbil'den Melike Öcalan'a inanılmaz sözler! Herkes buz kesti

Önceki akşam düzenlenen Quality Ödül Töreni'nde sahneye çıkan Mehmet Ali Erbil, sözleriyle sunucu Melike Öcalan'ı dumura uğrattı. Erbil'in "Elimi değdirdiğim meşhur oluyor ama sana değdiremedim" sözleri karşısında şaşkına dönen Öcalan, "Öyle bir şey hiç zaman olmadı" diyerek tepki gösterdi.

Magazin 11-05-2022 15:57

Mehmet Ali Erbil'in sözleriyle gündem olan Melike Öcalan Instagram pozlarıyla büyüledi!

Mehmet Ali Erbil'in Quality Ödül Töreni'nde söylediği sözler sonrasında gündem olan Melike Öcalan'ın özel hayatı merak edilmeye başladı. Instagram'da yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren güzel sunucu ve oyuncu, güzelliğiyle adeta herkesi büyülüyor. İşte Melike Öcalan'ın Instagram paylaşımları.

Magazin 11-05-2022 15:50

Gözlerden uzak yaşayan Melike Öcalan yıllara meydan okuyor

Bir dönem Vatan Şaşmaz ile Sabah Şekerleri isimli programın sunuculuğunu yapan Melike Öcalan, gözlerden uzak bir hayat yaşıyor. Yılların değiştiremediği Öcalan, kusursuz fiziğiyle adeta kendine hayran bırakmaya devam ediyor.

Magazin 26-09-2021 13:32

Melike Öcalan'dan duygulandıran Vatan Şaşmaz paylaşımı

Vatan Şaşmaz ile bir dönem 'Sabah Şekerleri' programını sunan Melike Öcalan, Şaşmaz'ı ölümünün 4'üncü yıl dönümünde unutmadı.

Magazin 27-08-2021 11:38

Melike Öcalan'dan Vatan Şaşmaz itirafı! İşte ünlülerin unutulmayan itirafları...

41 yaşındaki dizi oyuncusu Melike Öcalan, otel odasında hayata veda eden Vatan Şaşmaz ile birlikte bir zamanlar "Sabah Şekerleri" adlı programı sunuyordu. Melike Öcalan katıldığı bir programda, bir zamanlar partneri olan Vatan Şaşmaz ile alakalı duygu yüklü bir itirafta bulundu. İşte ünlüler ve unutulmayan itirafları...

Magazin 19-08-2021 14:26

Ekranların en sevilen 'Sabah Şekeri'ydi! Melike Öcalan adeta zamanı durdurdu

'Sabah Şekerleri' programıyla ünlenen Melike Öcalan, uzun zaman sonra Bodrum'da tatil yaparken görüntülendi.

Magazin 04-06-2021 13:44

Melike Öcalan'dan Vatan Şaşmaz açıklaması

Vatan Şaşmaz ile bir dönem 'Sabah Şekerleri' programını sunan Melike Öcalan, Bodrum'daki evinden '2. Sayfa' programına bağlandı ve eski partneriyle ilgili bir anısını anlattı.

Magazin 06-06-2020 14:07

Bir dönemin sabah şekeriydi! Melike Öcalan'dan iddialı poz

Adını Vatan Şaşmaz ile sunduğu Sabah Şekeri ile duyuran sunucu Melike Öcalan, evinin balkonunda geceliği ile verdiği pozla dikkat çekti.

Magazin 20-05-2020 13:56

Melike Öcalan yıllar sonra ortaya çıktı

Bir dönemin ekran yüzü Melike Öcalan, uzun bir aradan sonra görüntülendi.

Magazin 20-08-2018 18:35

Seksi sunucu nefes kesti

Sunucu Melike Öcalan, önceki gün Ortakent Dalga Beach'te görüntülendi.

Magazin 05-08-2015 05:34