Melis Buse Betkayan Haberleri

Serbest Hoca lakaplı sosyal medya fenomeni Reşit Bozdağ, terör örgütüne üye olmak'' suçundan tutuklandı! Fenomen sevgilisi Melis Buse Betkayan gerçeği öğrencince şoke oldu

TikTok'ta Serbest Hoca lakabıyla bilinen sosyal medya fenomeni Reşit Bozdağ, "terör örgütüne üye olmak'' suçundan kesinleşmiş hapis cezasının bulunması nedeniyle tutuklandı. Bozdağ'ın fenomen sevgilisi Melis Buse Betkayan, "3 gün yatacak çıkacak" dediği sevgilisinin tutuklanma nedenini öğrenince şaşkına döndü.

Trend

Melis Buse Betkayan'ın TikTok fenomeni sevgilisi Reşit Bozdağ gözaltına alındı! Çanta dolusu parayla çektiği video gündem oldu

Kısmetse Olur programıyla tanınan Melis Buse Betkayan'ın TikTok fenomeni sevgilisi Reşit Bozdağ gözaltına alındı. Sevgilisinin gözaltına alınmasıyla ilgili olarak Melis Buse Betkayan sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Reşit Bozdağ'ın ise çanta dolusu parayla çektiği video gündem oldu.

Magazin

TikTok canlı yayınında saldırıya uğramıştı! Kısmetse Olur Melis Buse Betkayan Esra Ezmeci'ye katıldı, hakaretler havada uçuştu

Kısmetse Olur programı ile adını duyuran Melis Buse Betkayan evli olan sosyal medya fenomeni Serbest Hoca ile yaşadığı inişli çıkışlı ilişkisiyle gündemden düşmüyor. Üç çocuk babası Reşit Bozdağ ile bir ayrılıp bir barışan Betkayan son olarak TikTok canlı yayınında saldırıya uğramıştı. Betkayan, saldırı sonrası Esra Ezmeci ile Yeni Baştan programına annesiyle birlikte katıldı, canlı yayında yer yerinden oynadı.

Magazin

Kısmetse Olur Melis Buse Betkayan TikTok canlı yayınında saldırıya uğradı! O anlar sosyal medyayı salladı

Kısmetse Olur programı ile adını duyuran Melis Buse Betkayan evli olan sosyal medya fenomeni Serbest Hoca ile yaşadığı inişli çıkışlı ilişkisiyle gündemden düşmüyor. Üç çocuk babası Reşit Bozdağ ile bir ayrılıp bir barışan Betkayan son olarak TikTok canlı yayınında saldırıya uğradı. Canlı yayındaki o dakikalar sosyal medyayı salladı.

Magazin

Melis Buse Betkayan

Melis Buse Betkayan Hakkındaki Haberler Mynet'te. Melis Buse Betkayan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Dilan Polat çıldırdı! Aldatılma haberlerine ateş püskürdü: Dünyayı terk etmesi gerekir

Dilan Polat, aldatılma haberleriyle magazin gündemine bomba gibi düştü. Güzellik merkezlerinin sahibi olan Dilan ve Engin Polar çifti son günlerde aralarının açılmasıyla gündem oldu. Engin Polat'ın Kısmetse Olur Melis Buse Betkayan'a mesaj attığı iddiaları ortalığı karıştırdı.

Magazin

Tecavüz açıklamasından sonra şimdi de Reşit Bozdağ Melis Buse Betkayan ile öpüşmelerini yayınladı

Kısmetse Olur programıyla tanınan Melis Buse Betkayan, bir süre önce evli TikTok fenomeni Reşit Bozdağ ile ilişki yaşamaya başladı. İlişkileri yılan hikâyesine dönen isimler şoke eden açıklamalarla gündeme geliyor. Kavga eden ikiliden Bozdağ önce eski yarışmacının kendisine verdiği sırrı açıkladı ardından da öpüşme anlarını paylaştı.

Magazin

Melis Buse Betkayan evli sevgilisi Reşit Bozdağ ile kanlı bıçaklı oldu! Tecavüz ve Dilan Polat iddiaları şoke etti

Kısmetse Olur yarışması ile ünlenen Melis Buse Betkayan'ın, Serbest Hoca ismiyle tanınan TikToker Reşit Bozdağ ile yaşadığı ilişki gündemdeydi. Bir küs bir barışık olan ikili birbirlerini darp ederek karakolluk oldu. Olay bununla da kalmadı. Bozdağ eski sevgilisinin en özeline kadar anlatıp bir de Dilan Polat iddiasını gündeme getirdi, ortalık karıştı. İşte ikili arasında yaşanan şoke eden olaylar...

Magazin

Kısmetse Olur Melis'ten TikTok fenomeni evli sevgilisine ağza alınmayacak sözler! Küfürün bini bir para: Ben erkek olsam...

Kısmetse Olur yarışması ile ünlenen Melis Buse Betkayan ve TikTok fenomeni evli sevgilisi Reşit Bozdağ birbirine girdi. Evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenilen Bozdağ'a ilişkin sosyal medya paylaşımları çok konuşulan Melis Buse Betkayan yine gündem oldu. Sevgilisinin kendisini darp ettiğini açıklayıp bir süre sonra barıştıklarını duyuran Betkayan; Reşit Bozdağ'ın "Tüm Türkiye görsün, izlesin kimin ne olduğunu" notunu düştüğü yeni bir paylaşımda bulunmasının ardından açtı ağzını yumdu gözünü.

Magazin

Kısmetse Olur Melis Buse Betkayan evli TikTokçu sevgilisiyle dudak dudağa! Bana 31 yılını verir misin?

Bir döneme damga vuran Kısmetse Olur evlilik programının yarışmacılarından Melis Buse Betkayan, Tiktok fenomeni Serbest Hoca ile aşk yaşadığı haberiyle gündem olmuştu. Serbest Hoca'nın evli olması nedeniyle tepkilerin hedefi olan Betkayan önce darp iddiasıyla sevgilisinden ayrılmış, daha sonra tekrar barışmıştı. Dün doğum gününü kutlayan fenomen, evli sevgilisiyle sarmaş dolaş pozlar verdi.

Magazin

Melis Buse Betkayan'dan evli sevgilisinin eşine çok ağır sözler! “Kene gibi bir şeysin”

Kısmetse Olur programı ile adını duyuran Melis Buse Betkayan evli olan sosyal medya fenomeni Serbest Hoca ile aşk yaşadığını duyurmuş, daha sonra ise şiddet gördüğünü açıklamıştı. Hoca’nın eşi Hanife Bozdağ ilk kez bu ilişki hakkında açıklamada bulundu. Hanife Bozdağ'ın açıklamasının ardından Melis Buse Betkayan açtı ağzını yumdu gözünü.

Magazin

Melis Buse Betkayan Böyle bir ilişki yaşadığım için Rabbim'e tövbe ediyorum dedikten 1 gün sonra evli sevgilisiyle barıştı

Melis Buse Betkayan "Böyle bir ilişki yaşadığım için Rabbim'e tövbe ediyorum" diyerek darp edildiğini açıklamıştı. Melis Buse Betkayan, şiddet görerek şikayetçi olduğu evli sevgilisiyle bir gün sonra barıştı.

Magazin

Kısmetse Olur Melis Buse Betkayan evli olan Tiktok fenomeni sevgilisiyle ayrıldı! Evimi basıp darp etti

Bir döneme damga vuran Kısmetse Olur yarışmasının unutulmaz isimlerinden Melis Buse Betkayan geçtiğimiz günlerde Tiktok fenomeni Serbest Hoca ile aşk yaşadığı haberiyle gündem olmuştu. Serbest Hoca'nın evli olması nedeniyle tepkilerin hedefi olan Betkayan, sevgilisi tarafından darp edildiğini sosyal medya hesabından açıkladı.

Magazin

Evli fenomenle birlikte olduğunu duyurdu! Kısmetse Olur Melis Buse Betkayan'a tepki yağdı

Kısmetse Olur yarışmasının öne çıkan isimlerinden olan Melis Buse Betkayan ve Tiktok fenomeni Serbest Hoca arasındaki ilişki gündem oldu. Bir küs bir barışık olan ikilinin aşk pozları tepki çekti. Sebebi ise Serbest Hoca'nın evli olması...

Magazin

Kısmetse Olur Melis başörtülü kadına o sözleri söyleyince... İşte cezası

Kısmetse Olur'un yarışmasında oldukça popüler olan ve kavgalarıyla tanınan Melis Buse Betkayan, alışveriş merkezinde başörtülü bir kadınla kavga etti. " "Varoş, cahil, yobaz örtmüşsün paçavrayı" diyen fenomen isim bakın ne ceza aldı.

Magazin

Kısmetse Olur programıyla ünlenen Cansel Çördük son haliyle şaşırttı! Mini elbiseli salıncak pozu olay oldu

Bir dönem Kanal D ekranlarında fırtınalar estiren Kısmetse Olur yarışması, yıllar geçmesine rağmen YouTube'da en çok izlenen programlar arasında yer alıyor. Melis Buse Betkayan, Mehtap Taşkıran, Ceyda Kırıcı, Hazal Atabek, Nur Erkoç, Adnan Kızıltaş, Eser West ve Emre Ubeyli gibi yarışmacıların katıldığı program, sosyal medyada ses getirmeye devam ediyor. Kısmetse Olur programında Eser West ile yaşadığı aşkla akıllara kazınan Cansel Çördük, yıllar içerisindeki değişimiyle görenleri şaşırttı.

Magazin

Kısmetse Olur Melis gelen sorulara yanıt verdi! Popom ve göğüslerim...

Kısmetse Olur yarışmasından sonra değişimiyle sık sık gündeme gelen Melis Buse Betkayan estetik sorularından sıkıldı. Kısmetse Olur Melis son olarak gelen sorulara yanıt vererek "Popom ve göğüslerim çok güzel ama Allah vergisi" dedi.

Magazin

Kısmetse Olur yarışmacılarından Melis Buse Betkayan'ın son hali ağızları açık bıraktı! Görenler tanımakta zorlanıyor

2015 yılında Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur, zaman zaman eski yarışmacıları ile yeniden gündeme geliyor. Sevilen programda en çok tartışılan isimlerden olan yarışmacı Melis Buse Betkayan ise son haliyle görenleri şaşırtıyor.

Magazin

Kısmetse Olur'un asi kızı Melis Buse Betkayan mayolu havuz pozuyla nefes kesti!

Kısmetse Olur adlı evlilik yarışmasıyla adını tüm Türkiye'ye duyuran Melis Buse Betkayan, yarışmadaki asi tavırlarıyla herkes tarafından tanınan bir isim haline gelmişti. Yarışmanın bitmesinin ardından geçirdiği değişim ve paylaşımlarıyla öne çıkan güzel isim, son olarak mayolu havuz pozuyla olay yarattı.

Magazin

Kısmetse Olur Melis Buse Betkayan son pozuyla olay oldu! Eski halini özlemiyor musun?

Kısmetse Olur yarışmasına kavgalarıyla damga vuran Melis Buse Betkayan son paylaşımıyla olay oldu. Kısmetse Olur Melis estetikleriyle adeta kendini baştan yarattı. Geçtiğimiz yıllarda yarışmadaki her şeyin yalan olduğunu söyleyen Melis'in değişimine "Eski halini özlemiyor musun?" yorumları geldi.

Magazin

Kısmetse Olur yarışmacıları Ayça Ekin Beğen ve Melis Buse Betkayan oyuncu oldu! Son halleri gündemde

'Kısmetse Olur' yarışmasının öne çıkan isimlerden Ayça Ekin Beğen ve Melis Buse Betkayan oyuncu oldu. 'İsmetse Olur' adlı filmde oyuncu olarak yer alan iki yarışmacı birlikte poz verdi. İkilinin pozlarına değişimleriyle ilgili yorum yağdı.

Magazin

Selin Ciğerci'ye benzerliğiyle dikkat çekti! İşte Kısmetse Olur yarışmacısı Melis Buse Betkayan'ın son hali

Melis Buse Betkayan, Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur yarışma programı ile adından sık sık söz ettirdi. Yarışmanın sonrasında da sık sık konuşulan Melis Buse Betkayan, bu sefer imaj değişikliği ile gündeme geldi. Betkayan'ın Instagram fenomeni Selin Ciğerci ile olan benzerliği görenleri şaşırttı.

Magazin

Melis'le kavgaları bitmiyordu! Kısmetse Olur'un Erdem'i nişanlısıyla sarmaş dolaş

Bir döneme damga vuran Kısmetse Olur yarışmasında Melis Buse Betkayan ile yaşadığı inişli çıkışlı ilişkiyle adından söz ettiren Erdem Dalfidan, yarışma sona erince aradığı aşkı buldu. Geçtiğimiz ay nişanlanan eski yarışmacı, nişanlısıyla sarmaş dolaş pozlarını Instagram hesabından takipçileriyle paylaşıyor.

Magazin

Kısmetse Olur'un Ceyda'sı bir deri bir kemik kaldı! Son hali inanılmaz

Bir döneme damga vuran Kısmetse Olur yarışmasında yer alan Ceyda Kırıcı, son haliyle şaşkına çevirdi. Şimdilerde sosyal medya fenomeni olan eski yarışmacı, verdiği kilolarla dikkat çekti.

Magazin