Meral Zeren Haberleri Ve Son Dakika Meral Zeren Haberleri

Meral Zeren Haberleri Ve Son Dakika Meral Zeren Haberleri

Eski Türk filmlerinin oyuncusu ve şarkıcı Meral Zeren, 6 Haziran 1956 tarihinde Adana'da dünyaya geldi. Çok küçük yaşlarda sanat dünyasının içinde yerini almaya başladı. Öyle ki henüz 13 yaşında iken eğitim hayatını bırakıp sahnelerde şarkı söyledi. Sahnedeki yeteneği sayesinde 15 yaşında film yapımcılarının dikkatini çekmeyi başardı ve Türk filmlerinde rol aldı. 1971 yılında yönetmenliği Natuk Baytan'ın yaptığı "Önce Sev Sonra Vur Beni" adlı filmde oyunculuğunu sergiledi. Bu başarısı sayesinde devamındaki süreçte çok sayıda filmde rol oynadı. Bir yandan şarkıcılığını sürdürmeyi de ihmal etmedi. Buna yönelik eğitimler aldı. Selami Şahin, Ajda Pekkan, Zeki Müren gibi ünlü müzisyenlerle beraber çalıştı. Oyuncu ve şarkıcı Meral Zeren'in "Kalbinden Atma Beni" adlı bir albümü bulunuyor.

Meral Zeren Haberleri

Salako'nun Emine'si Meral Zeren yıllar sonra ortaya çıktı! Açıklaması dikkat çekti

Salako'nun Emine'si, Hanzo'nun hemşire Hülya'sı Meral Zeren zaman zaman çeşitli iddialarla gündeme geliyor. Salako filmindeki Emine rolü ile hafızalara kazınan oyuncu son haliyle ve söyledikleriyle dikkat çekti.

Magazin 24-10-2023 08:08

Salako'nun Emine'si Meral Zeren son haliyle şoke etti! Görenler tanıyamadı Nereden nereye

Türk sinemasının önemli isimleri dönem dönem gündem olmaya devam ediyor. Salako filmindeki Emine rolüyle hafızalarda silinmez bir yer edinen Meral Zeren, son haliyle şoke etti. Ünlü oyuncuyu görenler tanıyamadı.

Magazin 30-08-2023 11:37

Salako'nun güzeller güzeli Emine'sini görenler tanıyamadı! Son hali ağızları açık bıraktı

Yeşilçam’ın unutulmaz yapımlarından biri olan Salako’da Kemal Sunal’la başrolü paylaşan Meral Zeren güzelliği ile dikkat çekmişti. Filmde Emine karakterine hayat veren ve oyunculuğu da çok beğenilen Meral Zeren’in son halini görenler çok şaşırdı.

Magazin 15-06-2023 10:37

Kemal Sunal'ın unutulmaz filmi Salako'nun Emine'siydi! İşte Meral Zeren'in son hali...

1974 yapımı Salako filmi, Yeşilçam ekranlarının unutulmaz yapımları arasında yerini koruyor. Filmde, Kemal Sunal'ın partneri 'Emine' karakterine hayat veren usta oyuncu Meral Zeren'in yıllar içindeki değişimi, görenleri şaşkına çeviriyor.

Magazin 24-10-2022 07:59

Meral Zeren

Meral Zeren Hakkındaki Haberler Mynet'te. Meral Zeren Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Salako'nun Emine'si Meral Zeren son haliyle şaşkına çevirdi! Gören tanıyamadı

1974 yapımı Salako filmi, Yeşilçam ekranlarının unutulmaz yapımları arasında yerini koruyor. Filmde, Kemal Sunal'ın partneri 'Emine' karakterine hayat veren usta oyuncu Meral Zeren'in yıllar içindeki değişimi, görenleri şaşkına çevirdi.

Magazin 30-12-2021 00:26

Salako'nun Emine'si tanınmaz halde! Son hali inanılmaz

Yeşilçam'ın unutulmaz filmleri arasında yer alan Salako filminde 'Emine' karakterine hayat veren usta oyuncu Meral Zeren, son haliyle görenleri şaşkına çevirdi.

Magazin 17-09-2021 15:28

Salako filmi nerede ve ne zaman çekildi? Salako filminin oyuncuları kimdir?

Başrollerinde Kemal Sunal, Meral Zeren ve İhsan Yüce gibi isimlerin yer aldığı Salako filmi, birçok izleyici tarafından oldukça beğeniliyor. Yeşilçam sinemasının usta ismi Kemal Sunal’ın rol aldığı film, 1974 yılında çekilmiştir. Daha öncesinde filmlerde figüran olarak rol alan Kemal Sunal, çok beğenilmiş ve ilk kez Salako filminde başrol olarak izleyici karşısına çıkmıştır.

Magazin 27-04-2021 12:15

İşte Salako'nun 'Emine'si Meral Zeren'in son hali

Kemal Sunal ile başrolü paylaştığı Salako filmindeki ağanın kızı Emine rolüyle akıllara kazınan Meral Zeren son haliyle görenleri şaşırttı.

Magazin 14-11-2018 11:29

Kilolu değilim, korse bile takmadım

Geçtiğimiz hafta Bebek'te denize girerken görüntülenen ve eski halinden uzak, kilolu haliyle objektife yansıyan Meral Zeren, hakkında çıkan haberlerden dert yandı.

Haber 31-08-2009 11:05