Mert Turak Haberleri Ve Son Dakika Mert Turak Haberleri

Mert Turak Haberleri Ve Son Dakika Mert Turak Haberleri

Ünlü oyuncu Mert Turak 29 Mart 1980 tarihinde İzmir’de dünyaya geldi. Lise yıllarında İzmir Kültür-Sen Amatör Tiyatro Topluluğu sayesinde pek çok farklı tiyatro oyununda yer alma fırsatı yakaladı. Lise deneyiminin ardından Süleyman Demirel Üniversitesi Tiyatro bölümünü kazandı. 2000 yılında ise İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı’na geçiş yaptı. İstanbul Büyük Şehir Belediyesi Şehir Tiyatrolarında kadrosuz oyuncu olarak çalışma başlaması ise 2003 yılında gerçekleşti. Üniversite yıllarında Makedonya tiyatro festivaline gönderilen oyuncu, yüksek lisans eğitimini de tamamladı. Yüksek lisans eğitimini İleri Oyunculuk üzerine aldı. Mert Turak, Mucize isimli sinema filminde büyük bir ün kazandı. Yeşil Deniz, Beni Böyle Sev, Babalar ve Evlatlar, Başrolde Aşk gibi farklı projelerde başarılı bir oyunculuk sergiledi.

Mert Turak Haberleri

MUCİZE AŞK KONUSU VE OYUNCULARI: Mucize Aşk filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Show TV yayın akışı

Mucize Aşk filmi konusu ve oyuncuları merak edildi. Ünlü türkücü, oyuncu ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül'ün başrolde olduğu film ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Yayınlandığı dönemden itibaren ilgiyle izlenen Mucize Aşk filmi, heyecanla bekleniyor. Peki, Mucize Aşk filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Show TV yayın akışı

Magazin 19-10-2023 18:57

Güldür Güldür'ün yıldızı Hasibe Eren'in eski aşkı rol arkadaşı çıktı! Gören şaştı

Avrupa Yakası ve Sıdıka gibi dizilerle Türk izleyicisinin gönlüne taht kuran başarılı oyuncu Hasibe Eren, özel yaşamıyla gündeme gelmekten kaçınan isimler arasında yer alıyor. Güldür Güldür'de Nazlı karakterine hayat veren Hasibe Eren'in eski sevgilisi bakın kim çıktı.

Magazin 15-11-2022 10:35

Kuruluş Osman dizisine flaş transfer! Mert Turak kadroya katıldı! Kuruluş Osman 39. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı

ATV'de ekrana gelen ve başrolünde Burak Özçivit'in yer aldığı Kuruluş Osman'ın kadrosuna yeni bir oyuncu daha katıldı. Mert Turak Kuruluş Osman'da sürpriz bir karaktere imza atacak. Kuruluş Osman'ın merakla beklenen 39. yeni bölümünden 2. fragman da yayınlandı.

Magazin 21-12-2020 21:43

Ünlü oyuncu Mert Turak ile Birgül Kurtçu evlendi! Nikah haberini Instagram'dan duyurdu

Başarılı oyuncu Mert Turak mimar sevgilisi Birgül Kurtçu ile dün akşam nikah masasına oturdu. Sanat dünyasından Haldun Dormen ve Müfit Can Saçıntı Turak çiftini mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.

Magazin 22-06-2020 21:05

Mert Turak

Mert Turak Hakkındaki Haberler Mynet'te. Mert Turak Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

İtirazım Var oyununun galasına ünlü isimler katıldı

Oyuncu, yönetmen ve senarist Müfit Can Saçıntı: - "Sinemaya göre tiyatronun farkı, kahkahaları, alkışı canlı duyuyor, sevgiyi canlı görüyorsun. Bu çok büyük bir şans ve özellik" - "Mandıra Filozofu'nu devam ettirmek istemiyorum, ama bizim çizgimiz belli. Bu çizgi de ta Nasreddin Hoca'dan bu yana devam eden, sosyal içerikli bir mizah" - Oyuncu İlyas İlbey: - "Saçıntı, sahne üzerinde de beni çok şaşırttı. İnanılmaz bir performansı var. Güçlü kalemini ve seyirciyle iletişimini çok sevdim" - Oyuncu Hazım Körmükçü: - Müfit, çok samimi. Oyunculuğun temelinde yatan şey zaten samimi olmaktır. O samimiyeti de ister sahne üstünde ister kamera önünde yalın bir şekilde anlatmaktır"

Magazin 14-12-2019 13:12

Oyuncu Mert Turak: Oyun başı 720 kalori yakıyorum

"Karıncalar-Bir Savaş Vardı" isimli tek kişilik oyunu 3 sezondur sahneye taşıyan Mert Turak, "Mucize 2: Aşk" filminde canlandırdığı "Aziz" karakteriyle de 6 Aralık'ta sinemaseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor - Turak: - "Oyun başı 720 kalori yakıyorum ama feda olsun. Geceleyin başımı yastığa koyduğumda huzurlu uyuyorum" - "Tek başına oynamak çok güzel bir duygu ve sahnede savaşma nedeni. Hayatınızı ona göre ayarlıyorsunuz, oyun haftası mesela ben gece 24.00'te telefonumu kapatıyorum" - "Bizim millet derbi maç olunca kalkar İstanbul’a gelir ancak mevzu tiyatro olunca bilet bulamaz. Sen gel Ankara'dan, Eskişehir'den bilet buluruz" - "(Filmdeki 'Aziz' karakteri için) Bana fiziksel olarak nasıl yaptın diye soruyorlar. İnanın, onun manevi tarafı daha zordu"

Magazin 04-12-2019 12:10

Mahsun Kırmızıgül yönetmenliğindeki Mucize 2 Aşk’tan yeni fragman yayınlandı

Yaşanmış gerçek bir hikayeden yola çıkılarak beyaz perdeye uyarlanan "Mucize 2 Aşk"tan yeni bir fragman geldi.

Trend 23-10-2019 09:32

Mahsun Kırmızıgül imzalı Mucize 2/ Aşk filminin vizyon tarihi belli oldu

Mahsun Kırmızıgül'ün yazıp yönettiği, "Mucize 2/ Aşk"ın vizyon tarihi 6 Aralık'a ertelendi.

Trend 19-02-2019 15:07