Meryem Can Haberleri Ve Son Dakika Meryem Can Haberleri

Meryem Can Haberleri Ve Son Dakika Meryem Can Haberleri

Ünlü Youtuber Meryem Can, 9 Mart 1995 yılında dünyaya gelmiştir. 3.60 milyonun üzerinde takipçisi bulunan Youtuber, Yıldız Teknik Üniversitesi Edebiyat bölümünden mezun olmuştur. İstanbul Kartal’da doğan Can’ın iki kardeşi vardır. Youtube kanalını ilk 7 Temmuz 2014 yılında açmıştır. Kanalda makyaj, vlog, gündem gibi kategorilerde içerikler çekmektedir. Küçük yaştaki çocukların sık takip ettiği Meryem Can, eğlenceli videoları ile takipçilerinden olumlu yanıtlar almaktadır. 2019 yılında Kim Milyoner Olmak İster isimli yarışma programına katılmış ve 2. Soruda yarışmadan elenmiştir. 24 saat beyaz, sarı vb. başlıklı içerikleriyle farklı tarzda videolar çekmektedir. Birçok reklam projesinde de yer almıştır. Resmi Instagram sayfasındaki takipçi sayısı ise 1milyondan fazladır.

Meryem Can Haberleri

Estetikle bambaşka biri olmuştu! Fenomen Meryem Can süper minisiyle gecelerde şov yaptı

Estetik operasyonlardan sonra bambaşka birisine dönüşen ünlü YouTuber Meryem Can, süper minili pozlarıyla İstanbul gecelerinde şov yaptı. Meryem Can'ın paylaşımına ünlü isimler beğeni yağdırdı.

Magazin 15-12-2022 14:57

Fenomen Meryem Can estetikle bambaşka biri oldu! Son halini gören tanıyamadı

YouTube'da milyonlarca abonesi bulunan sosyal medya fenomeni Meryem Can estetik operasyonlar sonucu bambaşka biri oldu, son halini görenler şaştı kaldı.

Magazin 02-12-2022 12:25

Fezi Altun'un 'Buna Alkan' göndermesi Meryem Can'ın ağzını açık bıraktı: Ben de memelerime soğuk su tutacağım!

Fezi Altun ve Seçkin Süngüç, YouTube programlarında ünlü YouTuber Meryem Can'ı konuk etti. Seçkin Süngüç Meryem Can'ın yüzünün sağ kısmına Fezi Altun ise sol kısmına K-pop makyajı yaptı. Ünlü makyör bir konu üzerine 13 yaşında izlediği bir programda Banu Alkan'a yöneltilen soruyu ve ünlü şarkıcının verdiği olay 'meme' yanıtını yanıtını hatırlayıp anlatınca kahkahalar havada uçuştu. Fezi Altun'un sözleri Seçkin Süngüç ve Meryem Can'ın ağzını açık bıraktı.

Magazin 05-06-2022 18:57

Fenomen Meryem Can kimdir? Meryem Can kaç yaşında ve nereli?

YouTube platformunda çektiği makyaj videoları ile adını duyuran ünlü isim Meryem Can'ın kim olduğu araştırılıyor. Instagram'da da oldukça aktif olan fenomen Meryem Can Yıldız Teknik Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesinde eğitim aldı. İşte Meryem Can hakkında detaylar...

Magazin 25-04-2022 19:16

Meryem Can

Meryem Can Hakkındaki Haberler Mynet'te. Meryem Can Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Sosyal medyadan en çok para kazanan Türk Youtuberlar! Gelirleri dudak uçuklattı

Sosyal medya uygulamalarının her geçen gün popüler olması yeni gelir kapılarının olmasına neden oldu. Sosyal medya fenomenliği olarak isimlendirilen yeni iş kolunda Türkiye ve dünyadaki pek çok isim yüksek gelirler elde etmeye başladı. Aldıkları ücretlerle lüks bir hayat yaşayan fenomenlerin elde ettikleri gelir ise şaşkına çevirdi.

Trend 19-02-2021 15:55

Youtube fenomeni Meryem Can'ın paylaşımı gündem oldu! Silip açıklama yaptı

Youtube’da yayınladığı içeriklerle adını geniş kitlelere duyuran sosyal medya fenomeni Meryem Can’ın son videosu olay oldu. 3 buçuk milyondan fazla aboneye sahip olan Meryem Can’ın son videosunda bir çıplak fotoğraf olduğu iddiası sosyal medyanın gündemine oturdu. Can bu iddialar sonrası açıklama yaptı.

Magazin 19-11-2020 13:28