Metin Lütfi Baydar Haberleri

CHP'li Baydar'dan Kılıçdaroğlu'na 'dostlar ittifakı' göndermesi: Onda biri yeter

CHP'deki istifaların ardından partinin bölünmemesi için çalışma başlatarak eski genel başkanlarla görüşen CHP eski milletvekillerinden Metin Lütfi Baydar, Kılıçdaroğlu’nun "Dostlarımızla iktidar olacağız" sözlerine atıfta bulunarak, "CHP'nin 'dostlar ittifakı' çerçevesinde sayın genel başkan ve yönetimi özellikle bu dostlara göstermiş olduğu hassasiyetin, sıcaklığın fazlasını değil, onda birini bize gösterse bu bizim için yeterlidir" dedi.

Haber 05-02-2021 13:33

CHP'li eski vekiller Baydar ve Dudu, Deniz Baykal'ı ziyaret etti

Eski CHP Milletvekili Metin Lütfi Baydar: - "CHP üyesi olarak partideki son dönemdeki bazı gelişmelerden rahatsızız. Bunları dile getiriyoruz"

Yurthaber 03-02-2021 16:14

Gürcistan'daki NATO PA Rose-Roth Semineri sona erdi

NATO PA Başkan Yardımcısı ve Türk Delegasyonu üyesi CHP Aydın Milletvekili Metin Lütfi Baydar: - "Dağlık Karabağ meselesinin, bölgenin istikrarı önünde temel bir engel olduğunu ifade ettik" - NATO PA Türk Delegasyonu üyesi MHP İzmir Milletvekili Vural: - "Gerek bölgesel gerekse uluslararası düzen bakımından Türkiye oyun kurucu durumdadır"

Haber 25-04-2018 19:32

CHP Aydın Milletvekili Baydar:

"15 Temmuz hain darbe girişiminden bu yana askeri öğrenciler ve aileleri için hayat kabusa döndü"

Haber 21-03-2018 12:15

Metin Lütfi Baydar

Metin Lütfi Baydar Hakkındaki Haberler Mynet'te. Metin Lütfi Baydar Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

CHP'li vekil Baydar: Savcı Kiraz'ın şehit edilmesinde bir MİT yeniği var

CHP Aydın Milletvekili Metin Lütfi Baydar, savcı Mehmet Selim Kiraz'ın DHKP-C'li iki terörist tarafından şehit edilmesiyle ilgili olarak, "Bu işin içinde bir MİT yeniği var" dedi.

Haber 03-04-2015 15:52

CHP'li Baydar, PKK mezarlığını sordu

CHP Aydın Milletvekili Metin Lütfi Baydar, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a "PKK mezarlığı"nı sordu.

Haber 24-07-2013 15:13