Metro Durakları Haberleri

metro durakları isimleri ve saatleri: M8 metro durakları nelerdir? M8 Bostancı-Dudullu-Parseller Metro Hattı saat kaça kadar açık?

İstanbul’un en yoğun noktalarından birinde yer aldığından M8 metrosu, İstanbul’da en çok kullanılan metrolardan bir tanesidir. M8 metrosu, Anadolu Yakası'nda, toplamda yaklaşık 1,7 milyon kişinin yaşadığı Maltepe, Kadıköy, Ataşehir ve Ümraniye ilçelerini birbirine bağlar. Bu hat ile deniz hatları ve diğer raylı sistem hatlarıyla farklı noktalarda entegrasyon sistemi bulunmaktadır. Peki, M8 metro durakları nelerdir?

Haber 21-01-2024 20:57

metro durakları ve saatleri: M7 Yıldız-Mahmutbey Metro Hattı nerelerden geçiyor, saat kaça kadar açık?

M7 metrosu, ilk etapta Mecidiyeköy – Mahmutbey arasında yapımına 2020 yılında başlanmış ve 2023 yılı itibari ile Yıldız’a kadar uzatılarak genişletilmiştir. Ayrıca M7 Metrosu Avrupa yakasının ilk tam otomatik sürücüsüz metrosudur.

Haber 21-01-2024 20:52

M1A metro durakları 2024 - M1A hangi duraklardan geçiyor? M1A Yenikapı-Atatürk Havalimanı Metro Hattı kaça kadar çalışıyor?

İstanbul şehrinde çok sayıda metro hattı hizmet verir. Bununla birlikte inşası süren metro hatları da vardır. M1A metro hattı Yenikapı – Atatürk Havalimanı arasında hizmet veren bir metro hattıdır. Yenikapı durağından entegrasyonla Marmaray hattına bağlanan M1A Metro hattı, Bayrampaşa bölgesinden sonra Otogar, Merter ve Atatürk Havalimanı'na kadar gider. Peki, M1A hangi duraklardan geçiyor?

Haber 21-01-2024 20:43

Metro Durakları

Metro Durakları Hakkındaki Haberler Mynet'te. Metro Durakları Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.