Milli Gazete Haberleri Ve Son Dakika Milli Gazete Haberleri

Milli Gazete Haberleri Ve Son Dakika Milli Gazete Haberleri

Milli Gazete, 1972 yılında İstanbul Cağaloğlu'nda yayınlanmaya başladı. Kendine ait bir matbaası bulunmayan Milli Gazete, bir süre diğer gazetelerin tesislerinde basıldı. 1978 yılında kurdukları matbaa tesisi sonrasında kendi bünyesi içinde hazırlanmıştır. Necip Fazıl Kısakürek, Cahit Zarifoğlu, İsmet Özel, Erdem Bayazıt gibi isimler Milli Gazete'de yazılarını paylaşmaya başladı. Milli Gazete ekonomi, spor, kültür ve sanat, dış haberler ve güncel haberler olmak üzere farklı bölümlere ayrılmıştır. "Önce Ahlak ve Maneviyat" sloganıyla basılan gazetenin sahibi Ömer Yüksel Özek'tir. Milli Gazete'nin köşe yazarları arasında Fatma Tuncer, Mustafa Kaya, Mehmet Biten gibi isimler yer alır. Gazetenin internet sayfasında siyaset, aile ve yaşam, eğitim gibi içeriklerin yanı sıra yol durumu, namaz vakitleri, lig fikstürü gibi çeşitli hizmetler de bulunur.

Milli Gazete Haberleri

Mavi Marmara gemisinin son hali şaşırttı! Tepki gösterildi

Milli Gazete’nin bugünkü manşetine, Mavi Marmara katliamının 8’inci yıldönümü nedeniyle geminin son halinin fotoğrafını taşıdı.

Haber 01-06-2018 08:36

Milli Gazete'den Cadılar Bayramı partisine sert tepki: Milli eğitim şart!

Milli Görüş'ün yayın organı Milli Gazete, bugünkü sürmanşetinde Cadılar Bayramı'nda düzenlenen partiyi hedef aldı. Milli Gazete'nin 'Milli eğitim şart' başlığıyla yer verdiği sürmanşetinde "Pagan ve Hıristiyan kökleri taşıyan bir gelenek olan bu bayram(!), artık yüzde 99’u Müslüman olan Türkiye’de dahi kutlanıyor. Bu durum; millî ve manevi eğitimin şart olduğunu gösteriyor” ifadeleri yer aldı.

Haber 08-11-2017 09:52

AK Parti'ye alternatif yeni bir parti kurulabilir iddiası

Milli Görüş çizgisinin yayın organı Milli Gazete'nin yazarı Ahmet Yavuz, Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda yeni bir parti kurulacağının gündeme geldiğini öne sürerken “gerekçenin 15 Temmuz’a rağmen, partide ve kabinede bazılarının mücadelede ayak sürümesi” olduğunu söyledi. Adını anmadan Erdoğan'a atıf yapan Yavuz, "Külliye'nin koridorlarında 'Bana yeni bir parti kurdurtmayın' cümlesinin yankılandığını duyduğunu" yazdı.

Haber 05-04-2017 22:17

Diğer Haber Etiketleri

Milli Gazete

Milli Gazete Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Milli Gazete Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.