Mısır Gevreği Haberleri

Dünyanın en zararlı yiyecekleri! Kalp krizi ve kanser riskini artırıyor

Kanser, kalp hastalıkları, diyabeti, kolesterol gibi hastalıklarda yediğimiz yiyecekler hastalığı oldukça etkiliyor. Sağlıklı olduğunu düşünerek tükettiğimiz birçok yiyecek sağlığımızı riske atıyor. Uzmanlar sıklıkla tükettiğimiz dünyanın en zararlı yiyecekleri hakkında uyarıyor.

Haber 24-04-2023 09:10

Siz de yemeyin, çocuklardan uzak tutun! Zehirden farkı yok

Mısır gevreği, hızlı yaşam tarzı içinde sabahları hayat kurtaran alternatif ve pratik bir kahvaltı gibi görünüyor olabilir. Peki, mısır gevreği kahvaltı için iyi bir tercih mi? Kesinlikle değil! Kahvaltılık gevrekleri sıklıkla tüketiyorsanız yeniden düşünmeniz gerekebilir. Kahvaltılık gevrek, uzmanların sağlığınız için yememenizi tavsiye ettiği birçok bileşiği içinde barındırıyor.

Haber 24-11-2022 07:08

Her sabah yediği kahvaltılık yüzünden canından oluyordu! Bu gıdayı evinize sokmayın

Kahvaltının önemi her fırsatta belirtiliyor. Kahvaltı yapmak günün çok daha zinde ve sağlıklı geçmesini sağlıyor. Ancak kahvaltıda yenilen gıdaların içeriği de oldukça önem taşıyor. Sevilerek yenilen birçok gıda vücudu içten içe bitiriyor. 51 yaşındaki Chris Kirk'in kahvaltı alışkanlığı yüzünden başına gelenler göz korkuttu.

Haber 25-10-2022 07:59

Sağlıklı sanıyoruz ama sağlığı tehdit ediyor! Bu besinler kalp krizi riskini artırıyor

Kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden insanların sayısı giderek artıyor. Kalp krizi ve kalp hastalıklarından korunmak için sağlıklı beslenmeye dikkat etmek gerekiyor. Günlük hayatta yediğimiz ve sağlıklı sandığımız bir çok yiyecek kalp krizi riskini artıyor. İşte mutfağa bile sokmamanız gereken o gıdalar...

Haber 16-10-2022 11:39

Mısır Gevreği

Mısır Gevreği Hakkındaki Haberler Mynet'te. Mısır Gevreği Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Sosyal medyanın sınırlarını zorladı! Koltuk altı çukuruna süt ve mısır gevreği döküp yedi

TikTok’ta yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeyi başaran ‘UtahJazz’ isimli sosyal medya kullanıcısı bir kez daha sınırları zorladı. 239 bin TikTok takipçisi bulunan ünlü isim birbirinden ilginç meydan okumalarına bir yenisini daha ekledi. Koltuk altına süt ve mısır gevreği döken fenomen isim kaşık yardımıyla bunu yedi. Paylaşımı kısa sürede sosyal medyanın gündemine yerleşti.

Trend 12-09-2022 16:54

Yanlış biliniyormuş: Kilo vermek istiyorsanız bunlardan uzak durun!

Etkili bir şekilde kilo vermek ve verilen kiloları geri almamak için beslenme alışkanlıklarına dikkat etmek gerekiyor. Özellikle kahvaltılarda yenilen yiyecekler kilo alımını artırabiliyor. Daha hızlı kilo vermek ve sağlıklı beslenmek için aşağıda yer alan besinlerden uzak durmanız gerekiyor.

Haber 02-09-2022 10:22