Mohammed Alsaloussi Haberleri

Şeyma Subaşı'nın eski kocası Meedo aradığı aşkı sonunda buldu! Yeni sevgilisi bakın kim çıktı! Meğer Netflix yıldızıyla...

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı ile Mohammed Alsaloussi günler süren görkemli bir düğünle evlenmişti. Ancak Subaşı'nın mutluluğu beklediğinden kısa sürdü ve ikili evliliklerinin 4'üncü ayında boşandı. Şeyma Subaşı'nın eski kocası Meedo aradığı aşkı sonunda buldu. Mısırlı milyarderin yeni sevgilisinin Netflix yıldızı olduğu iddia edildi.

Magazin 28-02-2024 11:22

Şeyma Subaşı 'Boşandığımdan beri kimsenin elini tutmadım' demişti! Eski kocası aradığı aşkı buldu

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı ile Mohammed Alsaloussi günler süren görkemli bir düğünle dünya evine girmişti. Ancak Şeyma Subaşı ile Mohammed Alsaloussi'nin mutluluğu kısa sürdü ve evliliklerinin 4'üncü ayında boşandılar. Boşanmanın ardından Subaşı'nın adı bir çok isimle anıldı ama o tüm iddiaları yalanladı. Mohammed Alsaloussi ise yeni sevgilisiyle paylaşım yaptı.

Magazin 02-02-2024 14:57

Şiddet iddiası vardı... Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi tek celsede boşandı! Boşanır boşanmaz bomba hareket

Mısırlı Mohammed Alsaloussi ile görkemli bir düğünle evlenen Şeyma Subaşı bugün Beykoz Adliyesi'ndeki duruşmada boşandı. Tek celsede biten ilişkide Subaşı'nın şiddet gördüğü iddia ediliyordu. Subaşı boşanma haberi gündeme düşer düşmez Meedo ile tüm fotoğraflarını sildi.

Magazin 29-09-2023 11:06

Şeyma Subaşı boşanıyor! Balayında başlayan gerilim arttı, Meedo ülkeyi terk edip...

Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile geçen mayıs ayında Marakeş’te 3 gün 3 gece süren bir düğünle evlenen Şeyma Subaşı hakkında boşanma iddiaları gündemde. Son olarak ortaya atılan iddia ise Mohammed Alsaloussi ve Şeyma Subaşı arasındaki gerilimin balayında başladığı yönünde. İddialara göre ikili boşanmak için resmi işlemlere başladı.

Magazin 25-09-2023 13:22

Mohammed Alsaloussi

Mohammed Alsaloussi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Mohammed Alsaloussi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Şeyma Subaşı boşanıyor mu, neden boşanıyor? Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı ve Medoo ayrılıyor mu? Kafa karıştıran detay!

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı geçtiğimiz gün dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Mayıs ayında Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi (Medoo) ile evlenen ünlü ismin bahsi geçen videosunu görenlerin akılına "Şeyma Subaşı boşanıyor mu, neden boşanıyor?" sorusu geldi. Birçok kişi internette konuya dair araştırma yapıyor. Peki, Medoo ile Şeyma Subaşı ayrılıyor mu? İşte detaylar...

Magazin 22-09-2023 13:56

'Hepiniz saldırdınız bana' diyen Şeyma Subaşı içini döktü! 'Türkiye ile bir ben baş ettim' sözleri olay oldu

Özel hayatı, sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Şeyma Subaşı sözleriyle yine gündem oldu. Instagram sayfasından soru-cevap yapan Subaşı bir takipçisine verdiği yanıtla çok konuşuldu. 'Hepiniz saldırdınız bana' diyen Subaşı açıklamalarıyla herkesi şaşırttı.

Magazin 06-09-2023 17:36

Şeyma Subaşı kocası Meedo'nun doğum gününü kutladı! Pastası dalga konusu oldu

"Bikini videosu ve fotoğrafı koymamdan Meedo biraz rahatsız oluyor" diyerek gündeme gelen Şeyma Subaşı son olarak kocasının doğum gününü kutladı. Kızı Melisa'nın da yanında olduğu kutlamada Mohammed Alsaloussi için hazırlanan pasta sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 16-06-2023 10:27

Şeyma Subaşı transparan detaylı elbisesi ve örgü bikinisiyle poz verdi! Eşi kıskanıyor mu?

3 gün 3 gece süre düğünün ardından Mısırlı milyarder eşi Mohammed Alsaloussi ile balayına giden Şeyma Subaşı'dan tatil pozları geldi. Transparan elbisesinin içine örgü bikini giyip poz veren Subaşı sosyal medyada beğeni topladı. Subaşı eşinin bikinili pozlarından rahatsız olduğunu da söyledi.

Magazin 02-06-2023 15:31

Şeyma Subaşı'nın nikahına kızı Melisa'nın kombini damga vurdu! Görenler inanamadı

Şeyma Subaşı uzun zamandır birliktelik yaşadığı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile nikâh masasına oturdu. Çifte bu mutlu günlerinde çok az sayıda davetli eşlik etti. 2021 yılında Ibiza'da evlilik teklifi alan Subaşı 2023 yılında Fas'ta dünyaevine girdi. Şeyma Subaşı'nın nikahına kızı Melisa'nın kombini damga vurdu.

Magazin 04-05-2023 16:10

Şeyma Subaşı'nın sosyal medya paylaşımları artık paralı! Abonelik ücreti bakın ne kadar

Mısırlı aşkı ile nikah masasına oturacak olan Şeyma Subaşı, artık özel hayatını sosyal medyada para karşılığında gösterecek. Ünlü fenomen, kullanıcılara ücretli abonelik hakkı tanınan uygulamayı Türkiye'de kullanan ilk isimlerden biri oldu.

Magazin 16-03-2023 09:53

Şeyma Subaşı yine yaptı yapacağını! Eldivenli üstünün içine hiçbir şey giymedi! Sütyensiz pozları olay oldu

Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile evlilik hazırlığı yapan Şeyma Subaşı paylaşımları ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Şeyma Subaşı'nın 'Mutlu Yıllar' notu ile paylaştığı gönderisini görenler kayıtsız kalamadı. Subaşı'nın bu pozlarına beğeni ve yorum yağdı...

Magazin 05-01-2023 12:55

Şeyma Subaşı ile Mohammed Alsaloussi'nin evleneceği yer belli oldu!

Acun Ilıcalı'nın eski eşi ve kızı Melisa'nın annesi Şeyma Subaşı, defalarca kez ayrılıp barıştığı Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Daha önce evliliğin eşiğinden dönen ikili Fas'ın Marakeş şehrinde mutluluğa 'evet' diyecek.

Magazin 30-11-2022 10:34

Şeyma Subaşı ve Medoo ikinci kez evlilik kararı aldı! Düğün davetiyesini paylaştı

Şeyma Subaşı ile ikinci kez barıştığı Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi evlilik kararı aldı. Sosyal medya hesabından düğün davetiyesini paylaşan Subaşı, "Mutluluk bir seçimdir ve ben mutluyum" notunu düştü.

Magazin 05-11-2022 13:43

Gizli çekilmiş görüntüleri şoke etmişti! Şeyma Subaşı düğünde aşka geldi

Acun Ilıcalı'dan 2018 yılında boşanan Şeyma Subaşı her hareketiyle olay oluyor. Son olarak bir küs bir barışık olduğu sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile özel görüntüleri sosyal medyada sızan Subaşı'nın yasaklı madde kullandığı iddia edilmişti. Gündemde olan Subaşı bir düğüne katıldı ve düğünde sevgilisiyle dudak dudağa poz vererek düşman çatlattı.

Magazin 18-09-2022 11:00

Şeyma Subaşı kimdir? Şeyma Subaşı'nın sevgilisi Meedo nereli, Meedo kimdir?

Acun Ilıcalı'dan 2018'de boşanan Şeyma Subaşı, şu sıralar bir dargın bir barışık olduğu Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi (Meedo) ile gündemde... İkili en son, defalarca kez öpüştükleri video ile konuşulmuştu. Bununla birlikte Mısırlı Mohammed Alsaloussi hakkında detaylar araştırılmaya başlandı. Peki Şeyma Subaşı kimdir? Şeyma Subaşı'nın sevgilisi Meedo nereli, Meedo kimdir? İşte detaylar...

Magazin 15-09-2022 22:04

Şeyma Subaşı ve sevgilisi Meedo öpüşmeye doyamadı!

Mohammed Alsaloussi ile pek çok kez ayrılıp barışan Şeyma Subaşı şu an birlikte olduğu sevgilisiyle dolu dizgin aşk yaşıyor. Şeyma Subaşı son olarak sevgilisinin dudaklarını öptüğü anları paylaşarak gündeme geldi.

Magazin 15-09-2022 11:20

Şeyma Subaşı ile barışan Mohammed Alsaloussi kesenin ağzını açtı! Önce 1 milyon 800 TL'lik saat sonra ise...

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı bir küs bir barışık olduğu Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile bir süredir yine beraber. Tatilde olan Şeyma Subaşı ile Mohammed Alsaloussi çifti hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre Meedo sevgilisi için kesenin ağzını açtı. 1 milyon 800 bin TL'lik bir saati sevgilisine alan Meedo bakın Şeyma Subaşı'ya başka ne hediye almış...

Magazin 15-08-2022 08:07

Şeyma Subaşı ile Mohammed Alsaloussi tatilde

Şeyma Subaşı ile Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi, nikah masasına oturmaya hazırlanırken yollarını ayırmıştı. "Barışmayacağız!" diyen ancak ardından ilişkilerine yeni bir şans daha verme kararı alan çift, şimdilerde Göcek'te tatil yapıyor.

Magazin 10-08-2022 11:53

Aşk kaldığı yerden devam! Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi barıştıklarını bu pozla duyurdu

Şeyma Subaşı'nın bir dargın bir barışık aşk yaşadığı Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile yeniden barıştığı iddia edilmişti. Konu hakkında herhangi bir açıklama yapmayan Subaşı iddiaları sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla doğruladı. Acun Ilıcalı'dan dünyaya gelen kızı Melisa ve Mohammed Alsaloussi ile Bodrum'da tatil yapan Şeyma Subaşı sevgilisiyle aşk pozunu Instagram hesabından paylaştı. Mohammed Alsaloussi'nin kucağında poz veren Subaşı, barıştıklarını ilan etmiş oldu.

Magazin 05-08-2022 23:14

Meedo ile barıştığı konuşuluyordu... Şeyma Subaşı öpüştüğü anları paylaştı!

Acun Ilıcalı ile Bodrum'daki bir mekanda görüntülenen Şeyma Subaşı'nın bir süredir Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile barıştığı iddia ediliyordu. Şeyma Subaşı konu hakkında bir açıklama yapmazken teknede öpüşme anlarını paylaştı.

Magazin 23-07-2022 13:48

Şeyma Subaşı ayrıldığı Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile bir kez daha barıştı! Melisa ile fotoğrafı ortaya çıktı

Acun Ilıcalı'nın eski eşi ve kızının annesi Şeyma Subaşı, Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile evlilik yolunda giden ilişkisini geçtiğimiz Mart ayında sonlandırmıştı. Ayrılık sonrası kolundaki ‘Meedo’ dövmesini sildiren Şeyma Subaşı 'geri dönüş yok' mesajı vermişti. Ancak aşıklar dayanamadı ve Şeyma Subaşı ile Meedo yeniden barıştı.

Magazin 11-07-2022 21:44

Şeyma Subaşı'nın eski aşkı Mohammed Alsaloussi yeni aşka yelken açtı! Eden Polani'nin pozları olay

Mısırlı Mohammed Alsaloussi ile ikinci kez evlilik hazırlığı yaparken ayrılık kararı olan Şeyma Subaşı Hakan Sabancı ile anılıyordu. Karşı cepheden ise sürekli göndermeli mesajlar geliyordu. Eski aşık Meedo da iddialara göre yeni bir aşka yelken açtı. Mohammed Alsaloussi'nin sevgilisi olduğu iddia edilen güzel model Eden Polani cesur pozlarıyla dikkat çekti.

Magazin 22-05-2022 08:06

Şeyma Subaşı'nın eski sevgilisi durmuyor! Mohammed Alsaloussi göndermesiyle gündemde

Şeyma Subaşı'nın eski Mısırlı nişanlısı Mohammed Alsaloussi, Instagram hesabından gönderme yapmaya devam ediyor. Son olarak adı birçok kişiyle anılan Şeyma Subaşı'na 'maymun' göndermesinde bulunan Meedo, paylaşımıyla herkesi şaşırttı.

Magazin 13-05-2022 14:59

Serenay Sarıkaya kalça dansıyla olay oldu! Meedo görmesin

Alice Müzikali'nde yer alan Serenay Sarıkaya dans ettiği anlarla gündeme geldi. Oyuncu arkadaşlarıyla eğlenen Serenay Sarıkaya kalça dansıyla kendinden geçti. Sarıkaya'nın bu halini görenler "Mohammed Alsaloussi görmesin hemen beğenir" yorumları yaptı.

Magazin 10-05-2022 15:54

Şeyma Subaşı'nın eski aşkı Mohammed Alsaloussi Serenay Sarıkaya'nın 33 hafta önce koyduğu fotoğrafı...

Şeyma Subaşı'nın eski sevgilisi Mohammed Alsaloussi son günlerde sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Meedo son olarak güzel oyuncu Serenay Sarıkaya'nın önce fotoğraflarını beğendi sonra da 33 hafta önce koyduğu fotoğrafa gidip yorum yaptı.

Magazin 29-04-2022 07:02

Mohammed Alsaloussi'den Şeyma Subaşı'ya olay gönderme

Hakan Sabancı ile aşk yaşadığı iddia edilen Şeyma Subaşı'nın eski aşkı Mohammed Alsaloussi sosyal medyada yaptığı imalı paylaşımla olay oldu. Mohammed Alsaloussi'nin paylaşımının altında Türk takipçileri "Şeyma'ya gönderme bu" yorumları yaptı.

Magazin 26-04-2022 13:51

Şeyma Subaşı'dan Mohammed Alsaloussi kararı! Meedo dövmesini sildirdi

Mohammed Alsaloussi'den bir anda ayrılan ve son dönemde Hakan Sabancı ile adı anılan Şeyma Subaşı aşkını konula kazıtmıştı. Şeyma Subaşı geçtiğimiz gün kolundaki Meedo dövmesini sildirdi. Subaşı'nın paylaşımındaki detay gözlerden kaçmadı.

Magazin 10-04-2022 07:28

Şeyma Subaşı ve Hakan Sabancı Bebek'te yakalandı! Aygün ve Meedo gelip boğaza atmasa bari

Mohammed Alsaloussi ayrılıp soluğu Türkiye'de alan Şeyma Subaşı'nın adı şimdi de Hakan Sabancı ile anılıyor. Çapkınlıklarıyla tanınan Sabancı Dila Tarkan'ın düğünü dönüşü Şeyma Subaşı ile Bebek'te yakalandı. İkilinin fotoğrafını görenler bomba yorumlar yaptı. Hakan Sabancı'nın peşini bırakmayan Aygün Aydın ve eski sevgili Meedo yorumların başrolü oldu.

Magazin 28-03-2022 15:44

Şeyma Subaşı'ndan eski aşkı Meedo'ya olay gönderme! Yorum yağmuruna tutuldu

Şeyma Subaşı, bir dargın bir barışık aşk yaşadığı Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi'den ayrıldı. Ayrılık sonrası Şeyma Subaşı'ndan çarpıcı bir gönderme geldi. Ayrılık sonrası denizde çekilmiş bir pozunu paylaşan Subaşı, "Kendini yeterince sev ve saygı duy. Her anın kıymetini bil. Bu hayatta saf, nazik ve iyi bir ruha sahip olmak ve kendine güvenmekten daha önemli bir şey yok" ifadelerini kullanınca takipçileri yorum yağdırdı.

Magazin 19-03-2022 10:24

Şeyma Subaşı'dan Meedo açıklaması! Barışmayacağız

Şeyma Subaşı, geçtiğimiz yıl haziran ayında evlilik teklifine 'Evet!' yanıtını verdiği Mısırlı iş insanı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile ayrılmıştı. Muhabirlerin, "Tekrar birliktelik olur mu?" sorusuna net bir yanıt veren Subaşı, "Barışmayacağız!" dedi.

Magazin 17-03-2022 14:21

Seren Serengil'den Şeyma Subaşı iddiası! Acun yandı şimdi

Mohammed Alsaloussi ve Şeyma Subaşı ayrılığı Söylemezsem Olmaz masasında konuşuldu. Seren Serengil, Mohammed Alsaloussi'nin zengin olmadığını ve Subaşı'na da Miami'de ev almadığını iddia etti. Serengil konuşmasında "Acun yandı şimdi yine" yorumuyla da şaşırttı.

Magazin 13-03-2022 10:03

Şeyma Subaşı çıplak pozun hemen ardından ayrılık haberini verdi! Mohammed Alsaloussi ve Şeyma Subaşı ayrıldı

Şeyma Subaşı çıplak pozunu paylaşıp silmesiyle dikkat çekti. Subaşı kısa süre sonra aynı pozu yeniden yükledi. Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı uzun süredir aşk yaşadığı Mohammed Alsaloussi ile ayrıldığının haberini de bu pozun ardından verdi.

Magazin 11-03-2022 13:29

Şeyma Subaşı sevgilisinin kucağında poz verdi! Mohammed Alsaloussi’den flaş hamle 'Evleniyorlar mı?'

Çalkantılı özel hayatıyla sık sık gündem olan Şeyma Subaşı, bu kez Sevgililer Günü'ne özel yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Subaşı, Mohammed Alsaloussi'nin kucağında verdiği bir pozu Instagram hesabında yayınlayarak sevgililer günün kutladı. Subaşı'nın 'Meedo' diye seslendiği Alsaloussi ise sevgilisine daha önce yaptığı evlilik teklifinden bir fotoğraf paylaştı. Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi'nin paylaşımına düştüğü not ise 'Evleniyorlar mı?' sorusunu akıllara getirdi.

Magazin 15-02-2022 07:42

Şeyma Subaşı Meedo'yla sarmaş dolaş! Herkes o soruyu sordu

Miami'de olan Şeyma Subaşı, sevgilisi Meedo'yla sarmaş dolaş pozunu yayınladı! Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile yaşadığı aşkla sık sık gündeme gelen Şeyma Subaşı, Instagram hesabından yaptığı dikkat çeken paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Subaşı'nın fotoğraflarını gören takipçileri 'Evlilik ne zaman?' diye sordu.

Magazin 09-02-2022 07:31

Şeyma Subaşı ve Şevval Şahin küstü! Meedo sevgilisini dövdü iddiası

Şeyma Subaşı ve Şevval Şahin'in arkadaşlığının bittiği iddia ediliyor. İddialar bununla da kalmadı; Şubaşı'nın Mısırlı milyarder aşkı Mohammed Alsaloussi, arkadaşlarıyla birlikte Şevval Şahin’in sevgilisi Yiğit Marcus Aral’a saldırdı. Aral, Şeyma Subaşı'nın sevgilisi ve arkadaşlarından dayak yedi.

Magazin 30-01-2022 14:28

Şeyma Subaşı'nın sevgilisi Mohammed Alsaloussi kesenin ağzını açtı! Lüks otomobil hediye

Şeyma Subaşı sevgilisinin desteğiyle yeni bir iş için kolları sıvadı. Yıllar önce Bebek’te açtığı kafesi batan Şeyma Subaşı Miami'de cafe açmaya karar verdi. Mohammed Alsaloussi'nin desteğini alan Subaşı yeni dükkanında kendi adına çıkardığı spor ürünlerini de satacak. Subaşı'nın sevgilisi bununla da kalmadı ünlü fenomene 'Bentley' marka lüks bir otomobil aldı.

Magazin 22-01-2022 13:37

Şeyma Subaşı soluğu Tulum'da aldı! Hangi kaderi seçeceksin? notuyla tatil pozlarını paylaştı

Uzun süredir Miami'de yaşayan Şeyma Subaşı, soluğu Meksika'nın dünyaca ünlü turizm merkezi Tulum'da aldı. Mohammed Alsaloussi ile yaşadığı aşkla uzun süredir gündemde olan Subaşı, Tulum'un doğal güzelliklerinde çekilen fotoğraflarını paylaştı. Subaşı paylaşımına "Hepimiz bir filmin içindeyiz ve hepimiz ana karakterleriz ama farklı rollere sahibiz. Hangi kaderi seçeceksin ve hangi niyetle?" notunu yazdı.

Magazin 05-01-2022 01:54

Şeyma Subaşı ve sevgilisi ayrılamadı! Öpüştükleri anları paylaştı

Mohammed Alsaloussi ile yaşadığı aşkla gündeme gelen Şeyma Subaşı paylaşımıyla yine gündem oldu. Şeyma Subaşı sevgilisini öptüğü anları paylaşınca herkesin dikkatini çekti.

Magazin 02-01-2022 13:40

Şeyma Subaşı sevgilisini özledi! Seninleyken evdeyim

Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile aşk yaşayan Şeyma Subaşı bir süredir İstanbul'da ailesiyle zaman geçiriyor. Subaşı sevgilisinden ayrı düşünce duygusal bir yazıyla birlikte aşk paylaşımı yaptı.

Magazin 12-12-2021 13:53

İstanbul'a dönen Şeyma Subaşı imaj tazeledi

Yaptığı sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla her zaman gündem olan Şeyma Subaşı, Las Vegas'ta geçirdiği günlerin ardından İstanbul'a döndü. Ailesiyle vakit geçiren Şeyma Subaşı imaj tazeledi.

Magazin 10-12-2021 09:05

Şeyma Subaşı ve sevgilisi Mohammed Alsaloussi'den Büyük Kanyon Ulusal Parkı'nda romantik pozlar

Şeyma Subaşı ve Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile bir dargın bir barışık yaşadıkları ilişkilerine devam ediyor. Mohammed Alsaloussi sevgilisi özel helikopterle ABD'de bulunan Büyük Kanyon Ulusal Parkı'na götürdü. Şeyma Subaşı da romantik karelerle, geziyi hayranlarıyla paylaştı.

Magazin 23-11-2021 21:29

Şeyma Subaşı aşka geldi! Sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile dudak dudağa poz

Şeyma Subaşı ve Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile bir dargın bir barışık yaşadıkları ilişkilerine devam ediyor. Bir süredir Miami'de yaşayan Subaşı, sevgilisiyle dudak dudağa pozunu Instagram'dan takipçileriyle paylaştı.

Magazin 16-11-2021 23:35

Şeyma Subaşı ayrıldığı söylenen sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile paylaşım yaptı

Şeyma Subaşı'nın, Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi’yi bir kez daha terk ettiği iddia edilmişti. Subaşı, kızı Melisa ile birlikte sevgilisinin olduğu bir fotoğrafı paylaştı.

Magazin 11-11-2021 10:49

Şeyma Subaşı'dan imalı sözler: Sizi artık hissetmiyorum

Mohammed Alsaloussi'i terk ettiği iddia edilen Şeyma Subaşı, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor.

Magazin 05-11-2021 17:35

Mohammed Alsaloussi'den ayrılan Şeyma Subaşı’nın eski aşkına döndüğü iddia edildi

Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi’den ayrıldığı iddia edilen Şeyma Subaşı hakkında yeni bir iddia daha ortaya atıldı. Şeyma Subaşı, eski sevgilisi Guido Senia'nın düzenlediği partiye katıldı. Bu buluşma eski sevgililerin tekrar barıştığı dedikodularını ortaya çıkardı.

Magazin 01-11-2021 03:00

‘Şeyma Subaşı ve sevgilisi Mohammed Alsaloussi ayrıldı mı?’ Şeyma Subaşı sevgilisinden neden ayrıldı?

ABD’de yaşayan Mısırlı Mohammed Alsaloussi ile inişli çıkışlı birliktelik yaşayan Şeyma Subaşı, yaz aylarında evlilik teklifi almıştı. Daha sonra hamile olduğunu açıklayan Şeyma Subaşı’nın sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile ilgili dolandırıcılık iddiaları ortaya atılmıştı. Subaşı, Alsaloussi hakkında dolandırıcılık iddialarının ortaya atılmasıyla ilişkisini bitirip Türkiye’ye dönmüştü.

Magazin 29-10-2021 21:50

Şeyma Subaşı öpüşme anlarını paylaştı

Şeyma Subaşı, son paylaşımıyla yine adından söz ettirdi. Subaşı, sevgilisiyle öpüştüğü anları Instagram hesabından yayınladı.

Magazin 10-10-2021 15:42

Şeyma Subaşı pahalı kolyesini göstermek için paylaştıkça paylaştı

Ayrıldığını açıkladıktan sonra yeniden bir araya geldiği Mısırlı nişanlısı Mohammed Alsaloussi ile evlenme hazırlığı yapan Şeyma Subaşı pahalı kolyesini göstermek için üst üste pozlarını paylaşınca gündem oldu.

Magazin 25-09-2021 14:26

Şeyma Subaşı'dan Mısırlı sevgilisiyle aşk pozu!

Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile yaşadığı aşkla gündeme gelen Şeyma Subaşı, evlilik itirafıyla dikkat çekmişti. Sevgilisiyle ABD'de olan Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabından aşka geldiği anları paylaştı.

Magazin 22-09-2021 00:50