Mont Kadın Haberleri

Bu kış moda olacak birbirinden kullanışlı ve şık ürünler

Soğuk havalarda sizi sıcacık tutacak ve kombinlerinizde fark yaratacak ürünler, konforlu bir kışın mimarı olur. Tabii sıcak bir kış geçirmenin yanı sıra şık bir görünüm yakalamak da oldukça önemli. Her mevsim modaya uygun ve göz alıcı giyinmeyi sevenler için harika bir liste hazırladık. İşte detaylar!

Haber 30-10-2023 16:57

Asaletin rengi siyah ile kombinleyebileceğiniz mont ve kaban modelleri

Zarif bir stil yaratmak için tercih ettiğiniz siyah parçaları tüm mont ve kaban modeliyle birleştiremiyor olabilirsiniz. Şık dokunuşlar ve ince detaylara sahip kaliteli dış giyim ürünleri seçerek herkesin dikkatini çekmeye ne dersiniz? İddialı ve stil sahibi görünmenizi sağlayacak ürünleri seçerek baştan sona harika bir tarz yakalayabilir, daima akılda kalıcı bir görünüm oluşturabilirsiniz.

Haber 15-05-2023 18:38

Soğuktan nefret edenler için en sıcak tutan mont modelleri

Gelecek kışın ihtiyaçlarını sezon sonunda uygun fiyata almayı tercih edenlerdenseniz doğru yerdesiniz. Vücudunuzu sararak konforunuzu zirveye taşıyacak birçok mont markası onları keşfetmenizi bekliyor. Kıyafetlerinizin tamamlayıcı parçası olacak, kış aylarını sıcacık geçirmenizi sağlayacak, en sıcak tutan mont markalarını sizler için listeledik. Gelin, onları birlikte inceleyelim.

Haber 17-03-2023 18:01

Dışarda üşümesin diye giymeye kıyamayacağınız, fiyatıyla dudak uçuklatan 10 bin TL üstü mont ve kabanlar

Kış aylarının olmazsa olmaz dış giyim ürünlerinden mont ve kabanlar, pek çok fiyat aralığında karşımıza çıkıyor. Ancak bazı modeller var ki yüksek fiyatlarıyla "Yok artık!" dedirtiyor. Gerçek deri ve kürk ile elde edilen ürünler 10 bin ve üstü fiyat bandında satışa sunuluyor. İşte kullanmaya kıyamayacağınız fiyatıyla dudak uçuklatan deri mont ve kabanlar...

Haber 20-01-2023 12:27

Dış giyimde şıklığı yakalamak isteyenlerin tercih edebileceği mont modelleri

Kış mevsiminin gelmesi ile soğuyan havalara karşı önlem almak ve bu sırada şıklığından bir an bile olsa ödün vermek istemeyenler, tam olarak doğru yerdesiniz! Moda akımlarını yakından takip edenler için özenle hazırladığımız yazımızda bu kışı kasıp kavuracak, birbirinden güzel mont modellerine yer verdik. Dış giyimde spor şıklığı ile iddianızı ortaya koymak istiyorsanız yazımızı sonuna kadar okumayı unutmayın!

Haber 04-01-2023 15:36

Vücut tipinize göre size en çok yakışacak kadın mont modelleri

Soğuk kış günlerinin gelişiyle çeşit çeşit montlar, raflardaki yerini almaya başladı. Vücut tipinize en uygun mont modelini seçerek şıklığınızı yeni bir noktaya taşımanız mümkün. "Hangi vücut tipi için hangi mont modeli tercih edilmeli?" diye merak ediyorsanız yazımıza göz atarak sorunuza cevap bulabilir, birbirinden şık modelleri keşfedebilirsiniz. İşte detaylar!

Kadin 08-12-2022 17:33

Bu kışın yükselen modası olacak en iyi şişme mont markaları

Havaların soğumasıyla bizi sıcak tutacak mont arayışımız da başladı. Her kıyafete uyacak, aynı zamanda kaliteli mont bulmak zor olabiliyor. Eğer siz de tarzınızı yansıtacak kullanışlı ve şık bir mont arayışındaysanız en iyi şişme mont markalarından oluşan harika bir liste ile karşınızdayız. İşte sizi sarıp sarmalayarak sıcacık tutacak, kombinlerinizin ayrılmaz parçası hâline gelecek harika ürünler!

Haber 01-12-2022 10:20

Kış boyunca sizi sıcacık tutarken şık da gösterecek mont çeşitleri

Kış ayları yaklaşmışken sizi sıcacık tutacak montları incelemeye başlayabiliriz. Soğuk kış günlerinde hem konforlu hissettirecek hem şıklığınızı zirveye çıkaracak bir mont ister misiniz? Cevabınız "Evet." ise doğru yerdesiniz. Kış sezonunun yükselen mont trendleri sizi bekliyor. Gelin, birbirinden şık ve kaliteli modellere yer verdiğimiz listemize hep birlikte bir göz atalım.

Haber 28-11-2022 10:54

Kış boyu giyebileceğiniz uygun fiyatlı mont modelleri

Soğuk ve yağışlı günlerin vazgeçilmez parçası olan montlar, kombinleri tamamlayarak her dönem şık görünümlere imza atar. Konforunuzu zirveye taşıyan modeller daima modanın kalbinde yer alır. Gardırobunuzu kışa hazırlarken uzun süre kullanabileceğiniz parçalara yer veriyorsanız doğru yerdesiniz. Tüm kış giyebileceğiniz uygun fiyatlı ve şık mont modellerini sizler için araştırdık. İşte detaylar!

Haber 22-11-2022 18:16

11.11 Süper Final! İndirimin son gününde monttan ayakkabıya öne çıkan fırsatlar

Onlarca kategorideki binlerce ürünün çılgın fiyatlarla satışa sunulduğu indirim günleri, 11.11 Süper Final ile bugün son buluyor. "Keşke indirimdeyken alsaymışım." dememek için elinizi çabuk tutmanızı öneririz. Sizin için öne çıkan indirimli ürünleri derledik. Haydi vakit kaybetmeden detaylara geçelim!

Haber 09-11-2022 12:03

Bu sonbahar ve kışın trendi olacak mont ve deri ceket modelleri

Her sezon giymekten asla sıkılmayacağınız birbirinden şık deri mont ve ceket önerileriyle geldik! Kış ve sonbahar aylarında hep üzerinizde taşımak isteyeceğiniz modellerle kombinlerinizi tamamlayabilir, yumuşacık montların içerisinde konforun tadına varabilirsiniz. Soğuğa meydan okumanızı sağlayacak birbirinden havalı mont ve deri ceket modellerine bakmaya hazırsanız daha fazla vakit kaybetmeden listemize göz atın!

Haber 10-10-2022 15:48

2022-2023 sonbahar kış trendleri arasında yer alan hem şık hem kullanışlı mont modelleri

Soğuk havalar, dolaplarda değişime gitme ihtiyacını da beraberinde getiriyor. Sonbahar ve kış aylarında montların önemi artıyor. Eğer siz de yaklaşan soğuk günler için sizi sıcacık tutacak, zevkinize hitap eden mont modellerini arıyorsanız doğru yerdesiniz. İşte karşınızda 2022-2023 yıllarının sonbahar ve kış trendini yakalayan, en kullanışlı ve şık mont modelleri!

Haber 07-10-2022 16:27