Motorlu Testere Haberleri

Her türlü kesimi yapmanıza yardımcı olacak en iyi daire testere markaları ve modelleri

Ahşap, plastik ve metal başta olmak üzere birçok farklı türdeki malzemeyi kesmek için daire testereye mi ihtiyacınız var? Cevabınız "Evet" ise doğru yerdesiniz. En iyi daire testere modelleriyle işinizi kolayca halledebilirsiniz. Çeşitli özelliklerle donatılan ve farklı boyutlarda piyasaya sunulan daire testerelerle marangoza ihtiyacınız duymazsınız. Eğer siz de işlerinize yardımcı olacak en iyi daire testere hangisi merak ediyorsanız listemize mutlaka göz atmalısınız.

Haber 17-02-2023 14:59

Her türlü kesimi yapmanıza olanak sağlayacak en iyi akülü testereler

Ağaç, ahşap, sert plastik ve metal gibi malzemeleri kesmek için ihtiyacınız olan tek şey kaliteli bir testere. Birbirinden farklı modellerde üretilen testerelerin kullanım alanları farklılık gösterebilir. Temel görevleri kesmek, bölmek ve parçalamak olan bu ürünler aküyle çalıştıkları zaman daha kolay kullanım imkânı sağlar. Siz de en iyi akülü testereler hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsanız yazımıza göz atabilirsiniz!

Haber 01-02-2023 18:07

Her türlü kesimi yapmanıza yardımcı olacak en iyi daire testere markaları ve modelleri

Kesme işlemlerinizi hızlı, düzgün ve pratik şekilde tamamlayabilmek için kaliteli ve kullanışlı bir daire testere arayışındaysanız doğru yerdesiniz! Akülü seçeneklerden elektrikli modellere, kompakt tasarımlardan yüksek güçlü testerelere kadar işinizi kolaylaştıracak ve her bütçeye uygun birbirinden işlevsel ürünleri listeledik. Daha fazla zaman kaybetmeden listemizi inceleyerek ustalığınızı ortaya koymanızı sağlayacak testereye karar verebilirsiniz.

Haber 06-01-2023 17:48

Rize'de korkunç olay! Motorlu testerenin üzerine düştü, feci şekilde can verdi

Kan donduran olay Rize'nin Çayeli ilçesinde meydana geldi. 33 yaşındaki Elif Keskin, kışlık odun hazırlığı yapıyordu. Elif Keskin kesilecek odunu tutarken ayağı kaydı ve motorlu testerenin üzerine düştü. Olay yerinde hayatını kaybeden Keskin'in akrabası M.A. ise gözaltına alındı.

Haber 05-11-2022 18:24

Motorlu Testere

Motorlu Testere Hakkındaki Haberler Mynet'te. Motorlu Testere Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Pratik ve kolay kesimlerde en büyük yardımcınız olacak en iyi el testereleri

Bahçenizdeki ağaçların dallarını belli dönemlerde kesmeniz gerekir. Kesim işlemini yaparken doğru testereyi seçmek oldukça önemli. Aksi takdirde budama ve kesme işlemi sizi zorlayabilir ve olması gerekenden daha uzun sürebilir. Bu da kendinize ayırdığınız zamandan çalabilir. Kesim işlemini hızlandıracak ve işinizi kolaylaştıracak el testeresi mi arıyorsunuz? O zaman en iyi el testerelerini listelediğimiz yazımıza mutlaka göz atmalısınız.

Haber 07-03-2022 15:18

Karabük'te iş kazalarında 2 kişi yaralandı

Karabük'te iş kazalarında 2 kişi yaralandı

Yurthaber 16-02-2022 20:02

Hobileriniz için rahatça kullanabileceğiniz, güvenli ve uygun en iyi dekupaj testere modelleri

Hayat koşturmacasından uzaklaşmanın en zevkli yolu, yeni bir hobi edinmek. Ortaya bir eser çıkarmanın verdiği keyif ve tatmin duygusu, tüm yorgunluğu alıp götürüyor. En keyifli hobilerden biri ise ahşapla çeşitli eşyalar üretmek. Eğer siz de ahşaba şekil vermeyi seviyor ve iyi bir dekupaj testereye ihtiyaç duyuyorsanız sizin için listelediğimiz ürünlerin yer aldığı yazımıza mutlaka göz atmalısınız.

Haber 14-01-2022 15:58

Ağaç ve odun kesme işlerinin birincil adresi en iyi motorlu testere tavsiyeleri

Genellikle çiftçi ve oduncular için üretilen motorlu testereler, ağaç ve odun kesmek için kullanılıyor. İşleri oldukça kolaylaştıran ve hızlandıran bu ürünler, piyasada birçok marka ve modelde satışa sunuluyor. Bu nedenle aralarında doğru seçimi yapmak oldukça zor olabiliyor. İhtiyacınızı karşılayacak en iyi motorlu testere modellerini sizler için araştırdık.

Haber 26-12-2021 00:42

Korkunç olay! Ağaç budarken testereyle boğazını kesti

Konya'da evinin bahçesindeki ağaçları budamak isteyen Abdullah Pekkutucu, kullandığı taşlama makinesi elinden kayınca boğazını kesti. Yaralanan Pekkutucu, hastaneye kaldırıldı. 38 yaşındaki adamın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Haber 25-07-2021 15:48