Mtsks Haberleri

Ehliyet sınav sonuçları açıklandı! MTSKS 2018-3 ehliyet sınav sonuçları MEB sorgula

Ehliyet sınav sonuçları açıklandı. 4 Ağustos'ta yapılan ehliyet sınav sonuçları, MEB'in sınav sonuç takvimine göre bugün açıklanması bekleniyordu. Sınava giren sürücü adaylar, direksiyon sınavı öncesi ehliyet sınavı sonuçları açıklanmasını heyecanla bekliyorlardı. Ehliyet sınav sonuçları MEB tarafından yayınlandı. Haberimizdeki "Ehliyet Sınav Sonuçları Sorgulama Ekranı" ile sınav sonucunuzu anında öğrenebilirsiniz.

Haber 16-08-2018 08:57

Ehliyet sınavı soru - cevapları yayınlandı mı? MTSKS 2018-2 ehliyet sınavı sonuçları ne zaman belli olacak?

Ehliyet sınavı soru - cevapları yayınlandı mı? Sürücü adayları, bugün, 21 Nisan Cumartesi, 2018'in ikinci ehliyet yazılı sınavına giriyorlar. Ehliyet sınavı sonrasında ilk görmek istedikleri ise ehliyet sınavı soru - cevapları. Böylece sınavdan ne kadar doğru - yanlışı var görebilecekler. Peki Ehliyet sınavı soru - cevapları yayınlandı mı? Soru ve cevaplara nasıl ulaşabiliriz? 2018-2 ehliyet sınavı sonuçları ne zaman belli olacak?

Haber 21-04-2018 13:26

Ehliyet sınav sonuçları sorgula! Yılın ilk ehliyet sınav sonuçları belli oldu! İşte 10 Şubat MTSKS sınav sonuç belgesi

Ehliyet sınav sonuçları açıklandı. 2018 yılının ilk ehliyet sınavı sonuçları belli oldu. 10 Şubat 2018 tarihinden MEB tarafından yapılan ehliyet sınav sonuçları heyecanla bekleniyordu. Milli Eğitim Bakanlığı sınav duyuru sayfasında yayınlanan ilan ile 10 Şubat ehliyet sınavı sonuçları erişime açıldı. Haberimizdeki ehliyet sınav sonuçları sorgulama sayfasından kaç puan aldığınızı öğrenebilirsiniz. İşte ehliyet sınav sonuçları...

Haber 22-02-2018 11:33

Ehliyet sınav sonuçları saat kaçta açıklanacak? MEB 2017 /MTSKS -4 sonuçları belli oluyor!

Ehliyet sınav sonuçları saat kaçta açıklanacak? MEB tarafından 7 Ekim'de düzenlenen MTSKS-4 ehliyet sınavı sonuçları bugün açıklanması bekliyor. Geçtiğimiz hafta soru ve cevapları yayınlanan ehliyet sınav sonuçları için MEB'in sınav sonuç sayfasına bütün gözler çevrildi. Ehliyet sınav sonuçları saat kaçta açıklanacak merakla bekleniyor. MEB ehliyet sınav sonuçlarını ne zaman açıklayacak? Ehliyet sınav sonuçlarını haberimizden sorgulayabilirsiniz.

Haber 19-10-2017 07:22

Diğer Haber Etiketleri

Ehliyet Sınav Sonuçları ne zaman açıklanacak? MEB'ten son dakika ehliyet sınav sonuçları açıklaması...

Ehliyet sınav sonuçları merakla bekleniyor. 29 Temmuz'da MTSKS-3 ehliyet sınavına giren adaylar, geçen hafta yayınlanan sınav soruları ve cevapları ile kaç puan alacaklarını az-çok hesaplamaya çalıştılar. Fakat tam emin olmak için ehliyet sınav sonuçlarının açıklanmasını bekliyorlar. Peki ehliyet sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? MEB, ehliyet sınav sonuçlarını ne zaman açıklayacağını ilan etti mi?

Haber 07-08-2017 10:30

Ehliyet sınavı ne zaman yapılacak? İşte 2017 MTSKS-3 sınav tarihi

Ehliyet sınavı ne zaman yapılacak merak ediliyor. Ehliyet almak isteyenler, MEB tarafından düzenlenen ve yılda beş kere yapılan ehliyet sınavlarının üçüncüsü ne zaman yapılacak öğrenmek istiyorlar. Peki ehliyet sınavı ne zaman yapılacak? İşte MTSKS-3 sınav tarihi ve ehliyet sınavları takvimi...

Haber 12-07-2017 13:43