Muammer Kaddafi Haberleri

GRAFİKLİ - Kaddafi ailesinden hayatta kalanlar hangi ülkelerde ve nasıl yaşıyor?

Kaddafi’nin iki evliliğinden biri kız 8 çocuğu oldu; oğullarından 3’ü Arap Baharı sırasında öldürüldü - Kaddafi’nin ailesi Libya, Umman, Türkiye ve Lübnan olmak üzere dört ülkeye dağılmış durumda

Haber 27-10-2022 14:49

Muammer Kaddafi ölmedi mi? Eski muhafızından olay açıklama: Ceset ona ait değil

Libya devrik lideri Muammer Kaddafi ile ilgili ortaya atılan bir iddia dünya basınında geniş yer buldu. Kaddafi'nin eski kadın muhafizı Aisha al-Fitouri, yaptığı açıklamada Kaddafi'nin hayatta olduğunu ve direnişe liderlik yaptığını iddia etti. Linç edilerek ve dünya siyasi tarihine geçecek görüntülerle öldürülen Kaddafi'nin yerinde aslında başka bir kişinin olduğunu iddia eden Aisha al-Fitouri, bu kişinin aslında Hamid Ebu Minyar Kaddafi adlı başka biri olduğunu söyledi.

Haber 06-02-2022 08:22

ABD ambargosuna rağmen Kıbrıs harekatında Türkiye'ye yardım etti mi? İşte Kaddafi'nin hayatı...

2011 yılında vefat eden devrik Libya lideri Muammer Kaddafi, hayatıyla epey merak edilen isimlerden biri. Hatta Netflix’te yayınlanan “Zorba Nasıl Olunur?” dizisinde de hayatı işlenmişti. Türkiye açısından ise en çok merak edilen soru: Kıbrıs harekatında ABD ambargosuna rağmen Türkiye’ye yardım etti mi? İşte cevabı

Haber 20-10-2021 14:25

Muammer Kaddafi'nin oğlu Sadi Kaddafi özel uçakla İstanbul'a mı geldi?

Arap Baharı ile devrilen Libya'nın eski lideri Muammer Kaddafi'nin hapiste olan oğlu Sadi Kaddafi'nin serbest bırakılmasının ardından özel uçakla İstanbul'a geldiği iddia edildi. Kaddafi'nin Türkiye'ye geldiği iddiaları güvenlik kaynaklarınca doğrulanmadı.

Haber 06-09-2021 13:53

Muammer Kaddafi

Muammer Kaddafi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Muammer Kaddafi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Kaddafi'nin oğlu serbest bırakıldı, İstanbul'a geliyor

2011 yılında öldürülen eski Libya devlet başkanı Muammer Kaddafi'nin oğlu Saadi Kaddafi'nin serbest bırakılmasına karar verildi. Yetkili mercîden bir kaynak Kaddafi'nin hapisten çıktıktan hemen sonra İstanbul'a gitmek üzere uçağa bindiğini söyledi.

Haber 06-09-2021 08:25

Eski Libya lideri Muammer Kaddafi'nin uçağı İstanbul'dan ayrıldı

Libya'nın eski lideri Muammer Kaddafi'nin kullandığı Airbus A340-200 tipi 5A-ONE tescilli Libya devlet uçağı, Atatürk Havalimanı'nda iki hafta süren bakım ve onarım çalışmalarının ardından Libya'ya gitmek üzere İstanbul'dan ayrıldı.

Haber 20-06-2021 20:45

ABD dünyaya korku saldı

Mısır Devrimi'nin 50. yıldönümü kutlamalarına katılmak üzere Kahire'ye ziyaret düzenleyen Libya lideri Muammer Kaddafi, dün ikametgahı olan Kubbe Sarayı'nda Mısır Cumhurbaşkanı Hüsnü Mübarek ile bir araya geldi.

Haber 24-07-2002 03:50