Müfit Can Saçıntı Haberleri

Mandıra Filozofu Müfit Can Saçıntı'nın acı günü! Annesini kaybetti

Mandıra Filozofu filminde hayat verdiği Mustafa Ali karakteri ile hafızalarımıza kazınan Müfit Can Saçıntı'nın annesi Güzide Saçıntı hayatını kaybetti. Ünlü yönetmen ve oyuncunun annesi bir süredir yoğun bakımda tedavi görüyordu...

Magazin 25-02-2023 11:23

Mandıra Filozofu İstanbul konusu nedir? Mandıra Filozofu İstanbul filmi oyuncuları kimlerdir? Mandıra Filozofu İstanbul hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacak?

Mandıra Filozofu ilk filminden sonra bu sefer izleyicinin karşısına Mandıra Filozofu İstanbul ile çıkıyor. Mandıra Filozofu, metropol şehri İstanbul'a geliyor. Mandıra Filozofu İstanbul ile izleyici karşısına çıkan Mustafali, bu sefer İstanbul'u karıştırmaya geliyor. Mandıra Filozofu İstanbul, farklı konusu ve oyuncu kadrosuyla araştırılan konular arasında yer alıyor. İşte Mandıra Filozofu İstanbul konusu ve oyuncu kadrosu!

Magazin 07-03-2022 20:12

Müfit Can Saçıntı ve Çiğdem Saçıntı boşandı! 22 yıllık evlilik bitti

53 yaşındaki Müfit Can Saçıntı 22 yıllık evliliğini sonlandırdı. Çocuklar Duymasın’, ‘Mandıra Filozofu’ gibi projelerle tanınan Müfit Can Saçıntı, 22 yıllık eşi Çiğdem Saçıntı ile boşanmasıyla ilgili ‘2. Sayfa’ programına "Dostça boşandık" açıklamasını yaptı.

Magazin 03-03-2022 11:26

Müfit Can Saçıntı ve Birol Güven'den Mandıra Filozofu paylaşımları! Sırada ne var hayat?

Muğla'da devam eden orman yangınında Çökertme Koyu da alevlere teslim oldu. Mandıra Filozofu filminin çekildiği ev de yandı. Filmin başrol oyuncusu Müfit Can Saçıntı, filmin oyuncularından rahmetli Rasim Öztekin ile ilgili ağlatan bir paylaşım yaptı. Evin son halini yönetmen Birol Güven video ile paylaştı.

Magazin 03-08-2021 21:12

Müfit Can Saçıntı

Müfit Can Saçıntı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Müfit Can Saçıntı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Mandıra Filozofu'nun Mustafa Ali'si şimdi ne yapıyor? İşte İşte Müfit Can Saçıntı'nın son hali...

Mandıra Filozofu filmi ile büyük bir yükseliş yakalayan Müfit Can Saçıntı’nın son hali merak ediliyordu. Mandıra Filozofu filminde hem yönetmenlik hem de oyunculuk yapan Saçıntı, daha sonra birçok başarılı filmde de rol aldı. Müfit Can Saçıntı’nın özellikle yönetmenliğini yaptığı dizi ve filmler, birçok kişi tarafından beğenilmiş ve bu şekilde adını geniş kitlelere duyurmuştur.

Magazin 12-07-2021 12:12

RÖPORTAJ - Sanatçı Müfit Can Saçıntı dizi ve film sektörünü değerlendirdi:

"Dizi sektörü Türkiye'deki hiçbir sektörün başaramadığını başardı. Dünyada birinci olduğumuz dönemler de oldu. ABD ve Brezilya bir ve ikiydi, biz neredeyse amatör kümedeydik sonra geldik gerilerden süper ligde şampiyon olduk, yani dünya kupasını aldık" - "Gösterilerimizde nasıl öğrenci indirimi oluyorsa sağlık çalışanı indirimi de yapmayı düşünüyorum" - "Beni Müfit diye tanıyanlar oluyor, Müfit deyince şaşırıyorum. Müfit bey diye hitap ettiklerinde nereden biliyorsunuz adımı diyorum"

Yurthaber 17-11-2020 12:15

Müfit Can Saçıntı: Büyük hayallerle kurduğum şirketi boşaltıyorum

Oyuncu ve senarist Müfit Can Saçıntı, koronavirus pandemisi nedeniyle yaşanan sıkıntılardan dolayı şirketini boşaltma kararı aldı. Usta oyuncu, kararı böyle duyurdu.

Magazin 19-10-2020 21:59

'Mandıra filozofu' olarak tanınan Müfit Can Saçıntı'nın değişimi

Mandıra Filozofu adlı film serisinin yönetmeni ve başrol oyuncusu olarak tanınan ünlü ismin gençlik yıllarında çekilen fotoğrafı ortaya çıktı.

Magazin 07-03-2020 10:06

İtirazım Var oyununun galasına ünlü isimler katıldı

Oyuncu, yönetmen ve senarist Müfit Can Saçıntı: - "Sinemaya göre tiyatronun farkı, kahkahaları, alkışı canlı duyuyor, sevgiyi canlı görüyorsun. Bu çok büyük bir şans ve özellik" - "Mandıra Filozofu'nu devam ettirmek istemiyorum, ama bizim çizgimiz belli. Bu çizgi de ta Nasreddin Hoca'dan bu yana devam eden, sosyal içerikli bir mizah" - Oyuncu İlyas İlbey: - "Saçıntı, sahne üzerinde de beni çok şaşırttı. İnanılmaz bir performansı var. Güçlü kalemini ve seyirciyle iletişimini çok sevdim" - Oyuncu Hazım Körmükçü: - Müfit, çok samimi. Oyunculuğun temelinde yatan şey zaten samimi olmaktır. O samimiyeti de ister sahne üstünde ister kamera önünde yalın bir şekilde anlatmaktır"

Magazin 14-12-2019 13:12

Müfit Can Saçıntı'dan Türk dizi film sektörüne övgü

Yönetmen, oyuncu ve senarist Müfit Can Saçıntı: - "Senaristlerimiz, yönetmenlerimiz, oyuncularımız dünyayla yarışır. Dünyadan eksik bir tarafı yok. Yetenek olarak zeka olarak bunu da defalarca kanıtladılar" - "Nasıl ki yurt dışında Türk konsoloslukları var dizilerimiz, tiyatrolarımız da bizim Türkçe konsolosluğumuz"

Magazin 25-11-2019 11:03

Yönetmen, oyuncu ve senarist Müfit Can Saçıntı: Bizden önceki ustaların eserlerini okumalıyız

"Bir sanat dalında emek vermeyi, ürün vermeyi ve bir yere gelmeyi kafaya koyduysak yapmamız gereken ilk şey, bizden önceki ustaları, klasikleri, önemli eserlerin hemen hemen hepsini okumamız lazım"

Magazin 19-11-2019 15:54

Müfit Can Saçıntı'nın babası, kalp krizi geçirdi

Yönetmen ve oyuncu Müfit Can Saçıntı'nın babası, emekli astsubay Muhittin Saçıntı (74), memleketi Çorum'da kalp krizi geçirdi. Hastaneye kaldırılıp, tedaviye alınan Saçıntı'nın sağlık durumunun kritik olduğu belirtildi.

Magazin 08-09-2019 17:40

Babamın Ceketi filminin galası yapıldı

Baba oğul çatışmasını anlatan "Babamın Ceketi", 5 Ekim'de sevenleriyle buluşacak

Haber 03-10-2018 14:03

(Babamın Ceketi) değişen değerleri sorgulamaya çalışıyor

Yönetmen ve oyuncu Müfit Can Saçıntı: - "Biz bu değişen değerleri anlatmaya ve sorgulamaya çalışıyoruz. Bunu yaparken de asıl vermeye çalıştığımız mesaj, 'Hayatın güçlüklerini ancak sevgiyle aşabiliriz. Yani bizi sevenlerin, ailemizin, anne, baba ve evlatlarımızın desteğiyle kötü günleri aşabiliriz.' mesajını vermeye çalışıyoruz" - "Yalçın (Menteş) Ağabey ülkemizin çınarlarından birisi. İstedik ki gölgesi bizim filmimize de düşsün. Onun gölgesinden faydalandık"

Haber 24-09-2018 16:19

Babamın Ceketi Adana Film Festivali'nde prömiyer yapacak

Başrolünde Müfit Can Saçıntı ve Mert Turak'ın yer aldığı film, 5 Ekim'de vizyona girecek

Haber 09-09-2018 11:21

Bu coğrafyanın mizahında hep bir mesaj var

Yönetmen Müfit Can Saçıntı: - "Her şeyin değerinin parayla ölçüldüğü günümüzde, sevmek, sevilmek, aile, dostluk, dayanışma gibi parayla satın alınamayan şeylerin aslında gerçek değerler olduğunu anlatmaya, hatırlatmaya çalışıyoruz" - "Bu toprakların, Anadolu'muzun, Asya'nın, Orta Doğu'nun ve Doğu'nun mizahı zaten içi dolu bir mizah. Yani hep bir meselesi bir mesajı var. 'Ye kürküm ye.' ya da 'Parayı veren düdüğü çalar.' diyen Nasreddin Hoca'nın mizahı boş bir mizah değil. Bizim masallarımızdan mesela Keloğlan masalının bile bir sosyolojik yapısı, sosyal bir meselesi vardır"

Haber 09-07-2018 11:32

Babamın Ceketi filminin çekimleri tamamlandı

Çekimleri 4 haftada tamamlanan, Müfit Can Saçıntı'nın yönetmenliğini üstlendiği film, evlilik hazırlığı yapan "Ferhat" ve "Aslıhan"ın yaşadıklarını anlatıyor - Oyuncu Mert Turak: - "(Bu film) Komedide, hayatta, ilişkide, aşkta, anne ve baba ilişkilerinde yitirdiğimiz birçok şeyi hatırlatıyor. Bence değerli bir iş" - Oyuncu Erkan Can: - "Biz çalışırken eğleniyoruz. Bu bir eğlence. Kameranın kurulması, role hazırlanmak, prova yapmak, sufle almak, bunlar hep eğlence bizim için. Biz bunu severek yapıyoruz. Severek olmazsa olmuyor" - Oyuncu Elif Nur Kerkük: - "Çok sıcak bir film çıkacak hissiyatındayım. Senaryoyu okurken içimde çok sıcak hisler uyandırmıştı. Çekerken onları tekrar tekrar yaşadım"

Haber 28-06-2018 12:24

Babamın Ceketi filminin çekimleri başladı

Yönetmenliğini Müfit Can Saçıntı'nın yaptığı, oyuncuları arasında Ayşen Gruda, Suat Sungur ve Yalçın Menteş gibi usta isimlerin de yer aldığı aile komedisinin çekimleri 4 hafta sürecek

Haber 14-06-2018 15:20

Seksenler'de şok ayrılık

TRT 1 ekranların başarılı ve uzun soluklu dizilerinden Seksenler'de beklenmedik bir ayrılık yaşandı. Sevilen dizinin yönetmeni Müfit Can Saçıntı diziden ayrıldı.

Magazin 23-05-2016 11:02