Murat Aygen Haberleri Ve Son Dakika Murat Aygen Haberleri

Murat Aygen Haberleri Ve Son Dakika Murat Aygen Haberleri

Türk dizi ve sinema oyuncusu Murat Aygen, 29 Ekim 1971 tarihinde Diyarbakır’da dünyaya geldi. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunu olan Murat Aygen, bir çocuk babasıdır. Ankara Ekspresi filmindeki Binbaşı Seyfi rolü ile tanınan Murat Aygen, ilk Av Mevsimi sinema filminde Şevket Altun rolünü aldı. 2008 Paramparça Aşklar ve Kül ve Ateş adlı dizilerde yer alan oyuncu Murat Aygen, Mucize Doktor dizisinde de Tanju Korman rolüne hayat verdi. Paramparça Aşklar- Cem, Kül ve Ateş- Doktor Hakan, Dedektif Memoli- Kürşat, Medcezir- Faruk Beylice, En Güzel Hikayem- Hakan, Bodrum Masalı- Evren Ergüven, İstanbullu Gelin- Can, Şahin Tepesi- Demir oyuncunun dikkat çeken rolleri ve yapımları arasında yer alır.

Murat Aygen Haberleri

Yasak Elma'nın yıldızı Murat Aygen ekranlara geri dönüyor! Bakın hangi dizide rol alacak

En son Yasak Elma dizisi ile izleyici karşısına çıkan ve Doğan karakterine hayat veren Murat Aygen yeni projesi ile ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor. Birçok başarılı dizide rol alan ünlü isim bakın hangi projenin oyuncuları arasında yer alacak…

Magazin 29-10-2023 12:20

Yasak Elma'da Biran Damla Yılmaz ve Murat Aygen'li sahnede büyük hata! Seyircisinin gözünden kaçmadı

Pazartesi akşamlarına damga vuran Yasak Elma altı sezondur izleyicisiyle buluşuyor. Her bölümü heyecan ve entrika dolu dizinin başrollerini Eda Ece, Şevval Sam, Sevda Erginci, Biran Damla Yılmaz ve Murat Aygen paylaşıyor. Dizinin 171. bölümündeki son sahnesinde öyle bir çekim hatası yapıldı ki sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 12-04-2023 16:56

Yasak Elma finali ne zaman, hangi tarihte, kaçıncı bölümde? Yasak Elma'da büyük finale geri sayım devam ediyor!

Yasak Elma'nın final bölümünün ne zaman yayınlanacağı merak ediliyor. Ekranların sevilen dizisi Yasak Elma'nın başrollerinde Şevval Sam, Eda Ece, Sevda Erginci, Biran Damla Yılmaz ve Murat Aygen yer almaktadır. Altı sezondur yayın hayatına devam eden Yasak Elma'da büyük finale adım adım yaklaşılıyor. Peki, Yasak Elma finali ne zaman, hangi tarihte ve kaçıncı bölümde?

Magazin 10-04-2023 19:55

Yasak Elma'nın Kumru'su Biran Damla Yılmaz'ın eski aşkını görenler hayret etti! 13 yaş büyük oyuncuyla...

Pazartesi akşamlarının iddialı dizisi Yasak Elma'da hayat verdiği Kumru karakteriyle adından söz ettiren güzel oyuncu Biran Damla Yılmaz'ın yalnızca 1 ay süren gizli aşkı bakın kim çıktı.

Magazin 15-11-2022 09:40

Murat Aygen

Murat Aygen Hakkındaki Haberler Mynet'te. Murat Aygen Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Yasak Elma'nın Doğan'ı Murat Aygen'in eşi rol arkadaşı çıktı! Görenler şaştı kaldı

Mucize Doktor, Medcezir, Bodrum Masalı ve Kuzey Güney gibi dizilerde rol alan ünlü oyuncu Murat Aygen, şimdilerde FOX TV'nin iddialı yapımı Yasak Elma dizisinde 'Doğan' karakterine hayat veriyor. Özel yaşamıyla merak uyandıran Murat Aygen'in eşi bakın kimmiş...

Magazin 02-11-2022 10:09

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece yeni sezon setinden paylaşım yaptı!

FOX Tv'nin sevilen dizisi Yasak Elma 6. sezon çekimlerinde başladı. Yasak Elma dizisi konusu ve oyuncularıyla seyirciyi kendine bağlamayı başaran diziler arasında yer alıyor. Dizinin eğlenceli karakterlerinden Yıldız'ı canlandıran Eda Ece geçtiğimiz günlerde dizinin yeni sezonu için saçlarını yaptırmıştı. Eda Ece yeni paylaşımıyla sete çıktığını duyurdu.

Magazin 08-09-2022 17:02

Yasak Elma yeni sezon ne zaman? Yasak Elma 6. sezon tarihi belli oldu mu?

Yasak Elma dizisi FOX Tv ekranlarının vazgeçilmez dizilerinden biri haline geldi. 5 sezondur yayınlanan dizi Yasak Elma'nın sıkı takipçileri, yeni sezonun ne zaman başlayacağını merak ediyor. Yasak Elma dizisi konusu ve oyuncularıyla seyirciyi kendine bağlamayı başardı. 6. sezonu ile ekranlara dönecek olan Yasak Elma'nın yayın tarihi internet üzerinden sorgulanıyor. Peki, Yasak Elma yeni sezon ne zaman? Yasak Elma 6. sezon tarihi belli oldu mu? 5. sezon finalinde neler olmuştu? İşte yanıtları...

Magazin 03-09-2022 13:56

Yasak Elma Doğan ölecek mi? Yasak Elma'nın Doğan'ı Murat Aygen diziden ayrılıyor mu?

Yasak Elma Doğan ölecek mi? sorusunun yanıtı, FOX TV'nin sevilen dizisinin yeni bölüm fragmanı sonrası televizyon izleyicileri tarafından merak konusu oldu. 2018 yılından bu yana izleyicinin merakla takip ettiği dizi bu akşam yeni bölümüyle ekrana gelecek. Peki Yasak Elma Doğan ölecek mi? Yasak Elma'nın Doğan'ı Murat Aygen diziden ayrılıyor mu? İşte detaylar...

Magazin 18-04-2022 18:01

Yasak Elma’nın Doğan’ı Murat Aygen’in en büyük tutkusu ortaya çıktı

Son olarak Yasak Elma dizisinde Doğan karakteriyle hayranlarının karşısına çıkan Murat Aygen, daha önce yine bir Fox Tv dizisi olan Mucize Doktor’da rol almıştı. Murat Aygen’in iki sezon süren ve büyük başarı kazanan dizinin final yapmasının ardından nerede rol alacağı merak ediliyordu. Yakışıklı aktör, Yasak Elma dizisiyle el sıkıştı.

Magazin 06-10-2021 09:04

Yasak Elma 111. son bölümde Yıldız'a büyük darbe! Çağatay ve Kumru yasak aşk mı yaşıyor?

FOX’un sevilen dizisi Yasak Elma 13 Eylül Pazartesi günü 5. sezon ilk bölümüyle izleyiciyle buluştu. Şevval Sam, Eda Ece ve Berk Oktay’ın başrollerini paylaştığı Yasak Elma'ya yeni sezonda Biran Damla Yılmaz, Murat Aygen ve Yasmin Erbil de katıldı. Yasak Elma 111. yeni bölümde köşkte yaşanan büyük patlamadan 6 ay sonra yaşananlar ekrana geldi. Yıldız'ın hayatındaki değişim de dikkat çekti. Final sahnesinde ise Çağatay'ın Yıldız'ı Kumru ile aldattığı ortaya çıktı.

Magazin 14-09-2021 01:24

Yasak Elma yeni sezon fragmanında Murat Aygen sürprizi! Yasak Elma'nın 5. sezon yayın tarihi açıklandı!

Fox TV'nin sevilen dizisi Yasak Elma'nın 5. sezonundan ilk fragman yayınlandı. Kadrosuna Murat Aygen'in de katıldığı Yasak Elma'nın yeni sezon yayın tarihi de belli oldu.

Magazin 05-09-2021 22:57

Yasak Elma dizisine bomba transfer! Ünlü oyuncu Murat Aygen kadroya katıldı

Başrollerinde Şevval Sam, Eda Ece, Berk Oktay ve Melisa Doğu'nun yer aldığı Yasak Elma dizisinin kadrosuna başarılı oyuncu Murat Aygen katıldı.

Magazin 06-08-2021 15:44

Murat Aygen koronavirüse yakalandı

Oyuncu Murat Aygen'in koronavirüs testi pozitif çıktı. Evinde istirahat eden Aygen'in ilaç tedavisine başladığı öğrenildi.

Magazin 11-12-2020 11:44

Mucize Doktor setinde ne oluyor? Hayal Köseoğlu paylaştı

Reyting rekortmeni Mucize Doktor dizisinin oyuncusu Hayal Köseoğlu'nun rol arkadaşı Murat Aygen'in paylaşımının altına yazdığı mesaj kafaları karıştırdı. Sette gerilim olduğu iddiası sonrası Hayal Köseoğlu'ndan bir paylaşım daha geldi.

Magazin 02-03-2020 10:31

Mucize Doktor'un Tanju'su Murat Aygen kimdir? Murat Aygen'in eşi de kendisi gibi oyuncu

Mucize Doktor dizisinde canlandırdığı 'Tanju' karakteriyle seyirciyi öfkeden deliye döndüren ünlü oyuncu Murat Aygen'in eşi de kendisi gibi bir oyuncu.

Magazin 08-11-2019 22:02

Murat Aygen üç gün karanlık odada kaldı

Oyuncu Murat Aygen gözüne kaçan kimyasal madde sebebiyle üç gün boyunca karanlık odada yaşadı.

Magazin 16-11-2016 09:03

Bodrum Masalı 4. Tanıtım Fragmanı

Kanal D ekranlarında yayın hayatına merhaba demeye hazırlanan yeni dizi Bodrum Masalı, heyecanla bekleniyor. Bodrum Masalı yayınlanmadan önce 1. bölüm için 4 ayrı fragman ekranlara geldi. Peki Bodrum Masalı'nın hikayesi nasıl bir konu içeriyor?İşte Bodrum Masalı 4. fragmanı ve yeni dizinin merak edilenleri...

Magazin 07-07-2016 15:23

Şevval Sam yeni dizisiyle ekranlara dönüyor

Ünlü sanatçı Şevval Sam, uzun bir aradan sonra setlere geri dönüyor.

Magazin 06-03-2016 10:59

Maral dizisine Medcezir'den transfer

TV8′de yeni sezonu açacak olan Maral dizisine sürpriz oyuncu

Magazin 16-09-2015 09:26