Müslüme Yağal Haberleri

Türkiye'yi yasa boğmuştu! Müslüme Yağal'ın ölümüyle ilgili davada karar

Mersin'de kaybolduktan 9 gün sonra cansız bedenine ulaşılan 3 yaşındaki Müslüme Yağal'ın ölümüne ilişkin 1'i tutuklu 4 yakınının istinaf mahkemesinde yargılandığı davada karar açıklandı. Tutuklu büyükbaba hakkında gelinine yönelik "nitelikli cinsel saldırı" suçundan verilen 28 yıl mahkumiyet hükmü hukuka uygun bulundu. Büyükbabaya "sarkıntılık suretiyle çocuğun cinsel istismarı" suçundan verilen 5 yıl 7 ay 15 gün hapis cezasının ise, 17 yıl 12 aya yükseltilmesine hükmedildi. İşte detaylar...

Haber 11-03-2024 12:59

Mersin'de 3 yaşındaki Müslüme Yağal'ın ölümüne ilişkin davada karar

Mersin'in Gülnar ilçesinde, 2 yıl önce ailesinin kayıp başvurusunda bulunmasıyla başlayan aramalarda 9 gün sonra cansız bedenine ulaşılan 3 yaşındaki Müslüme Yağal'ın ölümüne ilişkin davada karar açıklandı.

Yurthaber 17-10-2023 13:36

Türkiye'nin konuştuğu 'Müslüme Yağal' davasında yeni gelişme! Savcı, mütalaasını açıkladı

Mersin'in Gülnar ilçesinde, 3 yaşındaki Müslüme Yağal'ın ölümüne ilişkin biri tutuklu 4 yakınının yargılandığı davada esasa ilişkin mütalaa açıklandı. Mahkeme heyeti, mütalaaya karşı savunmaların hazırlanması için duruşmayı 17 Ekim'e erteledi.

Haber 03-10-2023 11:38

Mersin'de Müslüme Yağal'ın ölümüne ilişkin davada mütalaa açıklandı

Mersin'in Gülnar ilçesinde, 3 yaşındaki Müslüme Yağal'ın ölümüne ilişkin biri tutuklu 4 yakınının yargılandığı davada esasa ilişkin mütalaa açıklandı.

Yurthaber 03-10-2023 11:20

Müslüme Yağal

Müslüme Yağal Hakkındaki Haberler Mynet'te. Müslüme Yağal Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Kayınpederinin cinsel saldırısına uğradığını söylemişti! Müslüme Yağal'ın annesi için dikkat çeken karar

Mersin'in Gülnar ilçesinde kayıp olarak aranırken, 10 gün sonra cesedi bulunan Müslüme Yağal'ın (3) ölümüne ilişkin, 1'i tutuklu, 4 aile bireyinin yargılandığı davaya devam edildi. Anne Selvi Yağal, bir önceki duruşmada, kayınpederi Hasan Yağal'ın cinsel saldırısına uğradığını iddia etmişti. Bu duruşmada ise anne Yağal'ın, 'cinsel saldırı suçu' neticesinde beden veya ruh sağlığının bozulup bozulmadığına dair rapor alınmasına karar verildi. İşte detaylar...

Haber 16-03-2023 15:30

SON DAKİKA | Müslüme'nin annesinden itiraf! 'Bana da cinsel saldırıda bulundu'

Son dakika haberi: Mersin'in Gülnar ilçesinde kayıp olarak aranırken, 10 gün sonra cesedi bulunan Müslüme Yağal'ın (3) ölümüne ilişkin davanın duruşmasında, anne Selvi Yağal, kayınpederi Hasan Yağal'ın kendisine yönelik cinsel saldırıda bulunduğunu itiraf etti. Selvi Yağal, daha önce Müslüme'nin ablası diğer çocuğu A.Y.'nin DNA raporlarında babasının kayınpederi olduğu iddialarını kabul etmeyip, "Bana bir şey yapmadı" demişti. İşte olayın detayları...

Haber 10-01-2023 12:42

Türkiye bu vahşeti konuşmuştu! Müslüme Yağal'ın ölümüyle ilgili mahkemeden flaş karar

Mersin'in Gülnar ilçesinde kayıp olarak aranırken, 10 gün sonra cesedi bulunan Müslüme Yağal'ın (3) ölümüne ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. Müslüme'nin ölümüyle ilgili biri tutuklu 4 aile bireyinin yargılandığı davanın duruşmasında, mahkeme flaş bir karara imza attı. Müslüme'nin kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için adli tıp kurumundan yeniden rapor düzenlenmesine karar verildi. İşte Türkiye'nin günlerce konuştuğu olayla ilgili en son gelişmeler...

Haber 27-10-2022 16:45

Türkiye ona ağlamıştı! Müslüme Yağal cinayetinde yeni gelişme

Mersin'in Gülnar ilçesinde kayıp olarak aranırken, 10 gün sonra cesedi bulunan 3 yaşındaki Müslüme Yağal’ın ölümüne ilişkin biri tutuklu 4 aile bireyinin yargılandığı davanın ilk duruşmasında alınan karar gereği olay yerinde keşif yapıldı. Yapılan keşifte avukatlar, minik Müslüme'nin cesedinin bulunduğu noktaya kendi imkanlarıyla çıkmasının mümkün olmadığının bilirkişi raporuna eklenmesini talep etti.

Haber 03-09-2022 01:17

Müslüme Yağal'ın cansız bedeninin bulunduğu bölgede keşif yapıldı

Müslüme Yağal'ın cansız bedeninin bulunduğu bölgede keşif yapıldı

Yurthaber 02-09-2022 18:23

Son dakika haberi: 2.5 yaşındaki Müslüme'nin öldürülmeden önce cinsel istismara uğradığı ortaya çıktı! Dede 'Her gördüğümde öperdim' demişti

Son dakika haberi! Mersin'de geçtiğimiz yıl ortadan kaybolduktan dokuz gün sonra cansız bedenine ulaşılan talhisiz Müslüme'nin bilirkişi raporu ortaya çıktı. Cinayet sonrası ortaya çıkan ayrıntı mide bulandırdı! 2.5 yaşındaki Müslüme'nin öldürülmeden önce cinsel istismara uğradığı tespit edildi. Müslüme'nin boynunda 70 yaşındaki dedesi Hasan Yağal'ın DNA'sı bulundu. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 08-08-2022 08:38

DNA raporunda dede, Müslüme Yağal'ın babası çıkmıştı! 'Gelinim ile cinsel ilişkim...'

Kaybolduktan 10 gün sonra cansız bedeni bulunan 3 yaşındaki Müslüme Yağal'ın ölümüyle ilgili olarak görülen davanın duruşmasında DNA raporuna göre kızın babası olduğu belirlenen dede Hasan Yağal, hakkındaki tüm suçlamaları reddetti. Mahkeme heyetinin, Müslüme'nin ablası diğer torunu A.Y.'nin kendi çocuğu olup, olmadığı yönündeki soruya Yağal, "O benim torunum, raporu bilemem. Belki akrabalıktandır. Gelinim Selvi ile bir cinsel ilişkim olmadı" dedi.

Haber 05-08-2022 07:25

Müslüme Yağal'ın ölümüyle ilgili 4 sanık hakim karşısında

Dosyaya sunulan Adli Tıp Kurumu raporlarına göre, Müslüme'nin kesin ölüm nedeni henüz belirlenemedi

Yurthaber 04-08-2022 20:39

Başak Cengiz'in katili Can Göktuğ Boz ile Müslüme Yağal'ın dedesi Hasan Yağal tek kişilik odalarda

İstanbul'da samuray kılıcıyla Başak Cengiz'i (28) öldüren Can Göktuğ Boz ile Mersin’in Gülnar ilçesinde kaybolduktan 10 gün sonra cesedi bulunan Müslüme Yağal'ın (3) tutuklanan dedesi Hasan Yağal, Diyarbakır Cezaevi Kampüsü Yüksek Güvenlikli Cezaevi'nde tek kişilik odalara konuldu. Boz ve Yağal, diğer hükümlülerin zarar vermemesi için havalandırmaya da ayrı ayrı çıkarılıyor. Hasan Yağal ile Can Göktuğ Boz için geldikleri günden beri henüz ziyaretçi gelmediği belirtildi.

Haber 01-12-2021 09:40

Müslüme'nin dedesi ile Başak Cengiz'in katili aynı hapishanede

Türkiye’nin gündemine oturan Müslüme’nin ölümünden sorumlu tutulan dedesi Hasan Y., Diyarbakır Cezaevi Kampüsü Yüksek Güvenlikli Cezaevine alındı. İstanbul'da samuray kılıcıyla Başak Cengiz'i öldürmesinin ardından tutuklanan Can Göktuğ Boz da Diyarbakır Cezaevi Kampüsü Yüksek Güvenlikli Cezaevine konulmuştu.

Haber 30-11-2021 14:25

'Müslüme Yağal' paylaşımı yapan kaymakamdan 'idam' çağrısı

Şanlıurfa’nın Birecik Kaymakamı Kadir Duman, Müslüme Yağal'ın (3) ölümüne ve Ankara'da N.Y. (13) adlı kız çocuğuna içki içirilip, cinsel istismarda bulunulmasına idam talebiyle tepki gösterdi.

Haber 30-11-2021 13:03

Destici'den Müslüme açıklaması: Kısasa kısas istiyoruz

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Mersin'in Gülnar ilçesinde 3 yaşındaki Müslüme Yağal'ın ölümüne ilişkin, "Böyle suçlarda müebbet ya da ömür boyu müebbet hapis, bizi şahsen tatmin etmiyor, aileleri de etmiyor, hak da adalet de yerine gelmiyor. Biz Türk'üz ve Müslümanız, kısasa kısas istiyoruz." dedi.

Haber 28-11-2021 21:48

Silifke Cumhuriyet Başsavcılığından 'Müslüme Yağal' açıklaması

Silifke Cumhuriyet Başsavcılığı, Gülnar ilçesinde Müslüme Yağal'ın ölümüne ilişkin getirilen yayın yasağına uymayanlara soruşturma başlatıldığını bildirdi.

Haber 28-11-2021 10:21

Müslüme Yağal'ın ölümüyle ilgili yayın yasağına uymayanlara soruşturma

Müslüme Yağal'ın ölümüyle ilgili yayın yasağına uymayanlara soruşturma

Yurthaber 28-11-2021 10:02

Bakan Yanık: Müslüme cinayetinde soruşturma ilerledikçe pek çok detay ortaya çıkmaya başladı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, “Konuyla ilgili detay vermeyeceğim ama Müslüme cinayetinde soruşturma ilerledikçe, ailenin durumuyla ilgili pek çok detay ortaya çıkmaya başladı. Biz de konuyla ilgili her türlü adımları atıyoruz” dedi.

Haber 27-11-2021 20:37

Müslüme Yağal'ın anneannesi konuştu: İddialar asılsız

Mersin'in Gülnar ilçesinde kaybolduktan 10 gün sonra cesedi bulunan Müslüme Yağal'ın (3) ölümüyle ilgili dede Hasan Yağal (70) 'altsoya karşı kasten öldürme' suçundan tutuklandı. Gözaltına alınıp serbest bırakılan anneanne Müslüme Yağal, olayla ilgili ortaya atılan iddiaların asılsız olduğunu iddia etti. Babaanne Ayşe Yağal ile Müslüme'nin önünde kaybolduğu çadırda kalan Müslüme Yağal, "Söylentiler, nedeniyle kafamızı kaldıracak halimiz kalmadı" dedi.

Haber 27-11-2021 15:22

Bakanlıktan Müslüme Yağal'ın ölümüne ilişkin açıklama

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, 3 yaşında ölü olarak bulunan Müslüme'nin kardeşlerinin devlet korumasına alındığını annesinin ise bir kadın konukevine yerleştirildiğini açıkladı.

Haber 27-11-2021 10:20

Müslüme olayı nedir, babası kim? Müslüme’yi kim, neden öldürdü?

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündem olan ve sosyal medyada Türkiye'nin gündemine oturan küçük Müslüme'nin ölümünün nedeni merak ediliyor. Müslüme'nin babasının kim olduğu ve kim tarafından öldürüldüğü sorgulanıyor. Peki Müslüme olayı nedir, Müslüme’yi kim öldürdü? İşte Türkiye'yi yasa boğan cinayetin detayları...

Haber 26-11-2021 20:59

Müslüme Yağal'ın ölümüyle ilgili yayın yasağına uymayanlara suç duyurusunda bulunulacak

Mersin Barosu, Gülnar ilçesinde 3 yaşındaki Müslüme Yağal'ın ölümüne ilişkin getirilen yayın yasağına uymayanlar hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını bildirdi.

Haber 26-11-2021 09:22

Adli Tıp Uzmanı: Müslüme'nin 11 derecede dağda tek yaşaması olası değil

Müslüme Yağal'ın ölümüyle ilgili detaylar ortaya çıktı. Müslüme'nin vücudunda öldürücü travmatik lezyon görülmediği, cesedinin üzerinde larvalar oluştuğu belirtildi. Gece, saatte 50 km hızla esen rüzgar nedeniyle bölgede hissedilen sıcaklığın 11 dereceye düştüğü kaydedildi. Bu bilgilerle değerlendirme yapan Adli Tıp Uzmanı Prof. Dr. Ahmet Hilal, "3 yaşındaki çocuğun bu koşullarda dağda 10 gece geçirmesini bırakın, 1-2 gece bile yaşaması pek olası değildir. 24 saat içinde hayatını kaybeder" dedi.

Haber 24-11-2021 17:13

Arama çalışmalarına katılmıştı! Müslüme olayında tutuklanan dede böyle konuşmuş

Mersin’in Gülnar ilçesinde Yörük ailenin 2,5 yaşındaki kızı Müslüme’nin çadırlarının önünde bisikletiyle oynarken kaybolması sonucu başlatılan arama çalışmasının 10’uncu gününde cansız bedeninin bulunmasının ardından yapılan soruşturmada tutuklanan dede Hasan Yağal, arama çalışmalarını yakından takip etmiş ve açıklamalarda bulunmuştu.

Haber 23-11-2021 11:12

Müslüme'nin dedesi Hasan Yağal kimdir, kaç yaşında ve nereli? Müslüme'yi dedesi mi öldürdü?

Günlerdir Müslüme bebeğin ölümünü konuşuluyor. Yörük Kızı Müslüme Yağal Mersin’in Gülnar ilçesinde kaybolmuş ve cansız bedeni günler sonra bulunmuştu. Yağal'ın ölümüne ilişkin yürütülen soruşturmada küçük kızın dedesi Hasan Yağal'ın tutuklandığı öğrenildi. İşte detaylar...

Haber 23-11-2021 10:11

Cansız bedeni bulunmuştu! Yörük kızı Müslüme'nin dedesi tutuklandı

Mersin'in Gülnar ilçesinde kaybolduktan 10 gün sonra cesedi bulunan Müslüme Yağal'ın (3) şüpheli sıfatıyla gözaltına alınıp, adliyeye sevk edilen 8 aile ferdinden dede Hasan Yağal, tutuklandı. Anne, baba ve kardeşlerinin de aralarında bulunduğu 7 kişi ise savcılıkta ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Haber 23-11-2021 07:12

Müslüme’yi bulan çoban kadın konuştu: Kıyafetleri üzerinde değildi

Mersin'de kaybolduktan 10 gün sonra cansız bedeni bulunan Müslüme'nin ölümüyle ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Müslüme'nin cansız bedenini bulan çoban Ayşe Bacak, Müge Anlı ekibine konuştu. Ayşe Bacak, Müslüme'yi bulduğunda şalvar, ayakkabı ve montunun üstünde olmadığını söyledi. Öte yandan, Müslüme'nin ölümüyle ilgili gözaltındaki aile fertlerinden 8 kişinin adliyeye sevk edildiği bildirildi.

Haber 22-11-2021 12:07

Müslüme Yağal'ın ölümüyle ilgili gözaltındaki aile yakınlarının işlemleri sürüyor

Müslüme Yağal'ın ölümüyle ilgili gözaltındaki aile yakınlarının işlemleri sürüyor

Yurthaber 20-11-2021 22:20

Türkiye'nin yüreğini yaktı! Yörük kızı Müslüme'nin tabutu çiçeklerle süslendi

Mersin'in Gülnar ilçesinde ailesi çadır kurarken ortadan kaybolan ve 10 gün sonra kaybolduğu alana 7 kilometre uzaklıkta cesedi bulunan Müslüme Yağal (3), otopsi işlemlerinin ardından memleketleri Karaman'a getirildi. Müslüme, cenaze namazının ardından toprağa verildi. Müslüme'nin tabutu, Türk bayrağı ve çiçeklerle süslendi.

Haber 20-11-2021 16:52

GÜNCELLEME 3 - Mersin'de kaybolan 3 yaşındaki çocuğun cansız bedeni bulundu

Çocuğun cesedi, otopsi işlemleri için Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna götürüldü DETAYLAR EKLENDİ

Yurthaber 19-11-2021 17:56

‘Müslüme neden ve nasıl öldü? Müslüme’yi kim öldürdü?’ Acı haberin ardından bu sorulara yanıt aranıyor!

Mersin’in Gülnar ilçesinde 10 Kasım’dan itibaren kayıp olan 3 yaşındaki Müslüme Yağal’ın cansız bedeni, ailesinin çadır kurduğu alandan 7-8 kilometre uzağındaki, 500 metre yüksekliğindeki bir dağın tepesinde bulundu. Peki Müslüme neden ve nasıl öldü? Müslüme’yi kim öldürdü? İşte detaylar…

Haber 19-11-2021 16:17

Mersin'de kaybolmuştu! Müslüme'nin son görüntüleri ortaya çıktı

Mersin'in Gülnar ilçesinde 10 Kasım'da kaybolan 3 yaşındaki Müslüme'nin son görüntüleri ortaya çıktı. Türkiye'nin durumunu merek ettiği küçük kızın sokakta yürüdüğü görülürken, bir başka videoda ise Müslüme'nin küçükbaş hayvanların peşinden gittiği görülüyor.

Haber 19-11-2021 11:45